2021-08-14
係尖沙咀返工已經食到唔知食咩好,聽啲同事講話呢間餐廳午市套餐6折起,不過chef special就冇折上折😌仲要上枱又靚,即刻去試🤓一入去就見到中央有啲桌球枱🎱,beer pong,啲同事話收工都會過黎飲下野玩下,同埋推介shisha😆另外話啲職員同佢講如果vip房無人訂仲可以入去唱歌🎤仲有呢度好多電視📺睇球賽都👍🏻👍🏻⚽️收工聚會好選擇😁 Set Lunch:軟殼蟹迷你漢堡伴蟹肉醬及松露薯條🦀🍔剛剛炸起的薯條,面層加左啲黑松露醬又香又脆,味道岩岩好🥰迷你漢堡好好食,麵包好鬆軟,牛肉都好juicy,而芝士蕃茄岩岩好可以中和返牛肉既油膩感💯仲有仲有軟殼蟹超好食,個身有滿滿蟹膏🤤諗起都想再食😍單點:千島海鮮薄餅🍕係我中意既薄脆批啊~面層有煙三文魚,帶子,蝦🦐,底層有好多芝士🧀🧀,焗到好香口,送酒一流👍🏻可惜我轉頭要返工🥲
Set Lunch:
軟殼蟹迷你漢堡伴蟹肉醬及松露薯條🦀🍔