2018-10-31 4101 浏览
一個唔熟嘅朋友介紹,有間女僕cafe好得意,叫佢去玩吓,食吓嘢!(注意: 因為同呢個朋友唔熟,啱啱識,所以我冇同佢影相,冇佢facebook,點解我要強調呢幾點?請留意以下)首先我完全唔識動漫,我今晚第一次去,店員俾佢份問卷我填,上面全部動漫嘅問題,我好老實同個店員講,唔完全唔識,全部問題靠估。冇幾耐之後,我竟然因為我唔識動漫,被拒出門外!!!!雖然店員好有禮貌咁唔好意思,對唔住,但我被拒入去進餐嘅原因,竟然係乜乜唔夠魔法值,佢哋揸唔到主意俾我入!魔法值同食嘢有何關係?店員仲問: 一係有冇介紹你個朋友嘅fb,或者合照?核對一吓佢可唔可以幫到你入?OMG!!! 呢D乜道理?!!要識動漫,或者要有關係先可以入去玩,咁你好心我BOOK位前就表明在先(雖然咁嘅規矩都係荒謬㗎啦)奉勸各位,你要好熟動漫或者識人先好去食!!!

奉勸各位,你要好熟動漫或者識人先好去食!!!
2018-10-31
用餐时段