2011-11-08
一個常去的地方是DRESSED, 因為沙律配料超多, 而且ORDER之後唔洗等好耐就有得食, 晚上亦唔多人, 係唔錯的用餐選擇。最中意的沙律就係相中的THE CLUB, 有ROAST TURKEY, TOMATO, EGG etc. 個dressing好似...唔記得係咩味, 可能係同千島醬好似的味. 每個沙律的份量都好大, 成個食曬, 再加個湯, 一定會好飽的. 但係大部都係菜, 而且DRESSING唔係太多, 所以都唔怕肥.沙律連個湯, 大約100蚊左右. 價錢合唔合理就見人見智, 以IFC MALL入面的選擇來說, 這家店是OK的. 但係同西環的MOMO CAFE 午餐BUFFET比, 這裡, 就一定給比下去. 不過這裡, 賣的是方便嘛~個湯係南瓜湯, 偏甜的, 而且比較飽, 因為好CREAMY. 不過我中意~