2天前
𝕆𝕦𝕣 𝕓𝕖𝕝𝕒𝕥𝕖𝕕 𝕏𝕞𝕒𝕤 𝕥𝕣𝕖𝕖𝕤, 𝕘𝕣𝕖𝕖𝕟 𝕒𝕟𝕕 𝕓𝕣𝕠𝕨𝕟🎄食過佐敦分店,長期係港島出沒又點可以唔食埋天后分店🕺🏽,結論係一樣咁出色😏,性價比高🆙。先整個滿足杯,plain fro yo⚪️就咁食已經好有味道好 raw,又唔會好甜。滿足杯包三種配料一種醬🏁,我地揀左健康香蕉🍌、酥脆蝴蝶酥🥨、超煙韌朱古力麻糬🍫,配脆皮朱古力醬食更有層次感🛸。配料味道唔會太濃郁搶風頭,乳酪雪糕依然好突出🏵️。🐑Regular Cup | $58Banana · Choco Mochi · PalmierCrispy Chocolate Sauce | +$3由聖誕節🧑🏻🎄見到已經好想去食,心心念念既三重開心果,到 new year 終於有時間,估唔到仲有🤩~開心果乳酪雪糕充滿開心果香氣💫,toppings 有脆口開心果太妃糖同開心果碎石,如果係開心果碎當然更吸引🪇;我地自己加左新鮮清甜藍莓🫐同超煙韌抹茶麻糬🍵,組合非常融洽。如果麻糬有得獨立買,我諗我要 regular 購入😂。✳️Triple Pistachio | $55Pistachio Toffee · Crumble Pistac
🐑Regular Cup | $58
Crispy Chocolate Sauce | +$3
✳️Triple Pistachio | $55
Pistachio Toffee · Crumble Pistachio
Blueberry | +$5
Matcha Mochi | +$5
打卡位黎講,佐敦店空間感較好🌐,仲有座架影靚相;天后店有鏡🪞,不過影相就唔太就手。兩間分店裝修風格相近,舒服簡潔🧚🏽♀️。