2022-10-31
觀塘工廈高質散水餅 見到佢哋IG寫住 做埋呢個月唔做🥲甜品最後提供日為11月1日 所以路過點都要去試試 最後記錄一下.⭐️士多啤梨撻 $45撻面有大大粒士多啤梨切開估唔到中間都仲有 有驚喜🤩🤩🤩🤤士多啤梨食落甜 一啲都唔酸表面有小小開心果碎士多啤梨下面係吉士醬同杏仁蛋糕我今次係拎去野餐關係 由拎 到食 走咗一段距離👍🏻但去到都keep到完整無缺 仲係勁靚仔👍🏻撻皮食落都仲係脆底👍🏻整體食落口感豐富 唔會過甜 滿足.好可惜 又一間唔錯既小店結業同店主傾偈 話其實結業係因為準備移民聽得出小sad既感覺 店主加油呀💪🏻.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_觀塘.#DUOPatisserie (觀塘) @duopatisseriehk 地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座7樓E室.⭐️評分:味道:4.5/5 出品幾精緻 同酒店餅房有得比環境:-/5 鋪面幾簡潔 整潔服務:-/5抵食:4/5 呢個質素 出品唔貴.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長..#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfo
⭐️士多啤梨撻 $45
服務:-/5
抵食:4/5 呢個質素 出品唔貴
鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔
超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #觀塘美食 #甜品 #散水餅