2019-01-01 112 浏览
係食過最好味既焗蜜糖雞翼。暫時無敵。雞肉嫩滑,每次食到咁滑既雞肉都想讚下師傅火候控制得好好。雞翼焗到金黃色,香味出曬黎,令到食慾大增。雞肉本身小小鹹,點完蜜糖會好夾,蜜糖唔會話太甜,所以就算一個人食曬五隻都唔會覺得膩。
2018-12-29 168 浏览
這天上班到午膳時,想起去這裡食飯,於時去了Euro-gogo吃,細心選擇一起後選好,於是選了這個蘑菇粟米鮮茄汁意粉餐而可以選擇多汁或少汁,然後選了適中的汁量吃,這碟意粉的蕃茄汁不錯,很有蕃茄汁那種味道,至於看看藍莓,粟米及乾蕃茄的味道如何,於是繼續吃,茄汁就用鮮茄汁,粟米就用罐頭那種,藍莓就應該是罐頭那款可以選擇包或沙津,唯獨是差了店內一枝固定滅火筒,萬一有火就不能噴了,通風不太好,因為食客比較多,而好的地方是環璄夠寧靜及少人去吃,地方總算容易找到,在屯門市中心輕鐵站上天橋後行7分鐘行到,即是在屯門市廣場

2018-12-20
  • 蘑菇粟米鮮茄汁意粉餐
今日放工本來諗住食好西 點知冇位🤯 只好周圍搵下有咩食 行行下入咗「euro go go」睇下個餐牌 原來都幾多素食選擇🤩麥形粉好得意 我地都係第一次食 粒粒分明 唔似飯咁黏 但成個粉冇咩黑松露味反而重蘑菇味🍄個素食百寶(pizza) 我地得兩個人所以叫得半份 不過有驚喜 食得出啲材料好新鮮☺️ 仲要焗得好靚 可惜既係塊薄餅薄左少少芝士薯蓉係黎euro gogo必叫 不過一定要開心share 唔係就好快飽👅個意粉就可以啦 茄汁味濃所以比較酸 不過啲料都好足既.🍽黑松露麥形粉[Truffle Orzo Pasta] ($56) .🍅蘑菇粟米鮮茄汁意粉 ($44) .🍕素食百寶 ($48) .🥔芝士薯蓉 ($28).💰Total:$176.味: 7/10飽: 8/10抵: 7/10.我勒邦占士⛹🏿‍♂️將會繼續同大家跑素 搵盡全港甚至世界各地既美味素比大家
個意粉就可以啦 茄汁味濃所以比較酸 不過啲料都好足既
🍅蘑菇粟米鮮茄汁意粉[Mushroom & Sweet Corn with Marinara Sause] ($44) .
🍕素食百寶 [Vegetarian Super] ($48) .
🥔芝士薯蓉 [Mashed Potato with Cheese] ($28)
💰Total:$176
味: 7/10
飽: 8/10
抵: 7/10

2018-08-16
  • 芝士薯蓉
2018-11-21 150 浏览
平時西餐都唔平,但係Euro Gogo d價錢都幾ok,特別係下午茶幾抵食。50蚊內有個意粉仲包一杯飲品。肉醬義大利麵d汁都幾夠,唔會好水,蕃茄味都幾足。值得推薦比大家。
2018-11-19 137 浏览
係屯門市廣場買完野,要搵地方醫肚,經過eurogogo,都好耐無食,又想食下西餐就入左去喇呢度嘅形式係先去cashier落單,再帶埋個牌仔返埋位,坐定定等侍應拎野食嚟兩個人食晚餐,我地叫左三樣,分別係卡邦尼意粉,法式田螺焗薯蓉仲有焗雞翼。卡邦尼夠芝士,同埋有蛋香,火腿粒夠厚好味過片雞翼夠juicy,皮有少少脆,大家都爭住想食最後一隻薯蓉都好好味,同埋上餐速度都幾快,就算要等埋一次過「相機食先」野食都未變凍

卡邦尼夠芝士,同埋有蛋香,火腿粒夠厚好味過片

雞翼夠juicy,皮有少少脆,大家都爭住想食最後一隻

2018-11-08 113 浏览
Euro gogo係 一向喺屯門食西餐嘅其中一個好選擇, 首選推介大家揀食吞拿魚芝士意粉, 特別推介大家落勁多芝士粉, 令芝士味倍感濃郁, 吞拿魚食落鹹鹹地, 同芝士嘅配搭非常好, 仲特登焗燶咗少少令到芝士上面有一層焦脆嘅外表, 食落倍有口感, 叫埋餐湯或者蒜蓉包就係一個完美嘅西餐啦
2018-10-23 164 浏览
由中學開始食euro gogo到而家應該都六,七年記得嗰陣時食仲好平😂最鍾意食芝士吞拿魚意粉,焗薯皮,同埋忌廉朱古力☺️雖然質素無變,但係價錢真係越嚟越貴😭😭😭
由中學開始食euro gogo到而家應該都六,七年
記得嗰陣時食仲好平😂
最鍾意食芝士吞拿魚意粉,焗薯皮,同埋忌廉朱古力☺️
雖然質素無變,但係價錢真係越嚟越貴😭😭😭
2018-10-03 186 浏览
朋友叫左我去食下午茶,咁樣我地揀咗屯門Euro go go ,因為我真係超鍾意飲佢個忌廉朱古力, 好滑好有朱古力味!朱古力上面加忌廉,超好飲!👍🏻叫左蜜糖雞亦,甜甜地又整到外脆內軟!正 ,再來焗肉醬薯蓉都係超好味👍🏻!肉醬份量剛剛好同薯蓉一齊食一流😋!再黎多個卡邦尼意粉🍝可能食左焗肉醬薯蓉關係呢個變左無咩味道!同好硬,下次試另一隻,不過整體來講都好好食又好抵!可能係平日所以唔係太多人,坐落傾下計都無咩問題!
2018-09-07 213 浏览
Euro Go Go...小編表示野食野飲都有質素,但價錢偏貴。為左飲依杯忌廉朱古力,小編會間中都黎食下,朋友或者一家人聚餐都吾會失禮。食物賣相味道都與價錢成正比。依杯忌廉朱古力就係令小編為之瘋狂既野飲,凍冰冰朱古力上面加忌廉,忌廉上面再加朱古力醬,味道100分菠菜龍脷柳闊條麵,小編係芝士控所以有得加芝士,我當然要加。中意芝士既你一定要加,加左更加好味道,層次感更豐富。芝士吞拿魚意粉,三樣野組合一齊十分之夾,滿滿芝士係上面,小編表示十分滿足。
食物賣相味道都與價錢成正比。

菠菜龍脷柳闊條麵,小編係芝士控所以有得加芝士,我當然要加。
中意芝士既你一定要加,加左更加好味道,層次感更豐富。

• 芝士吞拿魚意粉
  • 菠菜龍脷柳闊條麵
  • 凍忌廉朱古力
2018-08-27 163 浏览
呢日假日去左屯門行下,屯門市中心有好多個大商場連埋一齊,有市廣場一期、二期、華都、新都、錦薈坊、vcity等等,黎到呢度有好多唔同餐廳同連鎖食店。最後揀左Euro gogo 。辣肉腸白汁意粉,個汁比較淡味,連埋辣肉腸同火腿粒一齊食,個味就岩岩好。蜜糖雞翼。一上枱就急不及待再叉黎食,整得好好味,蜜糖配雞翼真係不得了。焗肉醬薯蓉。呢個肉醬好香甜,好適合配薯蓉,只係肉醬份量太多,食到後期好咸。黎呢間食既原因都係因為佢杯咖啡,呢個價錢飲到呢個質素既咖啡都已經係唔錯

2018-08-14 108 浏览
去到經濟實惠嘅euro gogo 叫咗我最鍾意食嘅煙肉蘑菇焗薯蓉 味道真係相當唔錯 上碟嘅時候熱辣辣 一不出嚟有好多芝士拉絲 亦都有唔少蘑菇同埋煙肉粒 配上個香滑嘅薯蓉 真係好正 而且份量食落比想像中多 都夠飽㗎 一個字:正!
2018-08-04 121 浏览
放假食個豐富早餐😋😋吞拿魚焗多士加蕃茄通粉配多杯即磨咖啡,共$40. 以早餐黎講,算是貴價。首先講吞拿魚多士,吞拿魚醬好好味配卜卜 脆的多士,一流。 但蕃茄通粉略嫌吾夠煮透。 即磨咖啡吾夠香。

放假食個豐富早餐😋😋

2018-08-04
早餐
2018-07-28 146 浏览
好耐好耐沒有來食過了,想不到星期天的下午茶時段竟然可以輕鬆搵到位入座。點了吞拿魚牛角包餐和香蕉酥、配凍朱古力和熱咖啡,牛角包是溫熱的,好味。香蕉數也是溫暖的,不太甜,我喜歡😊我最欣賞就是那杯朱古力,香濃的朱古力味,但又不會過甜👍

2018-07-22
2018-07-23 96 浏览
小西餐黎講 呢間真系唔錯😋😋蕃茄意粉🍅白汁意粉🍝焗飯🍛小食🥞pizza🥘都有好多選擇😛😛整體味道都唔差 水準保持得好好 起碼唔會一時過咸🤔🤔值得讚既系 pizza可以叫半份 如果两個女仔去or想試多幾款嘢食 可以細細份敢叫黎share👭不過最好食都系蜜糖雞翼🍗🍗唔算平但真系好好食😹😹甜甜地好幸福☺️☺️唔會過老 都好juicy 每次都一定會叫!正😋😋仲有凍朱古力🍫🥤撈埋啲cream飲👍🏻👍🏻朱古力味好香濃 唔會過甜 都幾大杯
小西餐黎講 呢間真系唔錯😋😋
整體味道都唔差 水準保持得好好 起碼唔會一時過咸🤔🤔
不過最好食都系蜜糖雞翼🍗🍗
仲有凍朱古力🍫🥤

凍朱古力
凍朱古力
2018-06-22 179 浏览
沙嗲牛公仔麵早餐呢款早餐已經食左無數次了,今次就轉轉口味食個西式早餐,牛角包一向都係我嘅至愛,就等我試一試佢個level.一個字:得!外脆內軟,一層層好有口感😋😋通粉好多餐廳都煮到過淋,呢間就算合格啦!但係個番茄湯就清左啲藍好明顯係好多番茄醬囉,但酸酸地,味道還可以。最尾個咖啡就好大杯都幾好飲熱騰騰的,有時出面飲啲熱咖啡係暖嘅,真係O晒嘴😅

一個字:得!外脆內軟,一層層好有口感😋😋
牛角包

牛角包