餐廳:Gary Kwok Flowers & Café地點:灣仔合和中心菜式:Café餐牌:3-6點有茶餐,包一款是日甜品同咖啡或者其他飲品,$82。巴斯克乳酪蛋糕 巴斯克乳酪蛋糕用牛油紙包住,面頭一大粒棉花糖,係燒過所以脆皮,外脆內軟。蛋糕塊皮好有焦香,少少脆,而入面芝士蛋糕夠厚身又滑溜,凍凍地唔會太膩!豆腐蛋糕豆腐蛋糕賣相唔錯,外面燒過,入面係凍凍地,豆腐慕斯好滑溜,而豆味剛好,唔會太腥,餅底夠厚身,甜度適中,唔錯唔錯。Tofu Matcha Latte Tofu Matcha Latte 用球形玻璃杯上枱,好大杯。入面有好多滑豆腐花,豆味濃,用粗飲管已經吸到。抹茶味都好濃,配豆腐好夾。下底原來有幾粒抹茶mochi,好驚喜。70% Belgium Dark Chocolate Mocha70% Belgium Dark Chocolate Mocha大大杯,咖啡味好香,朱古力味唔會甜。今餐個人特別鍾意豆腐蛋糕。餐廳座位自己搵,放有好多花花同植物裝飾,感覺少女感滿滿。檸檬水自助。
餐廳:Gary Kwok Flowers & Café
地點:灣仔合和中心
菜式:Café

Tofu Matcha Latte
Tofu Matcha Latte, 70% Belgium Dark Chocolate Mocha

2023-12-07
2023-12-05 7 浏览
估不到灣仔合和中心17樓💓竟然有一間以花為主題的Cafe,店內每個角落都有不同種類的花朵作為裝飾,無論是天花上的乾花海,還是桌子之間的小盆栽,都讓整個環境充滿了浪漫和藝術氛圍🥰餐廳主打日式輕食,和多款甜品供應。剛好下午茶時段,叫了以下食物:🐱Handcrafted Special Coffee (Coconut Milk)-這個椰子奶咖啡,用原個椰青解體,分別用椰子奶、椰肉、椰漿和椰子水煮出來,甜味是自家炒製😛 非常天然,加上咖啡入口順滑,連我這個不太愛飲咖啡的人也愛上,誠意之作。🐱Good Minute Refreshing (Cold Brew Tea)-是冷萃茶綠茶底,甜味是用橙、熱情果和芒果自家煮製而成的,再加上用哈密瓜、藍莓和蘋果結成的冰塊。這些水果冰塊在冷萃茶中形成了特殊的形態,我這次的冰塊還形成了一個心形,即使慢慢溶化,味道也不會有變化。製作這杯茶需要多個步驟和功夫,可見他們對食物制作的認真態度。🐱豆腐蛋糕-造型可愛的豆腐蛋糕,四四方方,表面用火槍炙燒,令到外層微焦,內裡則是自家製的豆腐蛋糕,擁有濃郁的豆香味,口感軟滑,清新不膩。🐱巴斯克乳酪蛋糕-這款蛋糕背後有一個小故事
估不到灣仔合和中心17樓💓
剛好下午茶時段,叫了以下食物:

🐱巴斯克乳酪蛋糕-這款蛋糕背後有一個小故事。巴斯克芝士蛋糕的發明源於一次蛋糕烘焙時的意外,烘焙過程中不小心燒焦了,但卻出乎意料地味道很好。蛋糕內部鬆軟,顧客們喜歡這種口感,最終演變成了現在的巴斯克蛋糕。這家餐廳的巴斯克乳酪蛋糕底部正是使用了這種方法,焦香的外層和濕潤的內部,啖啖芝味,上面還加上了一大塊燒過的棉花糖,外脆內軟🤤👍

2023-12-04
  • 豆腐豆蛋
2023-12-05 13 浏览
朋友係附近返工所以係呢度嘆返個tea 朋友介紹呢度環境好靚遠處已經聞到花香味成間餐廳環境都好多花好靚本身抱住打卡心態但甜品同飲品都好有驚喜首先3點開始就有甜品set一杯野飲加個甜品超級鐘意豆腐蛋糕啱哂啲怕超甜既我豆腐蛋糕表面係燒過,超香入面好軟熟,餅底都好脆好香加埋杯mocha,mocha層次分明最底層係自家製朱古力,中間係鮮奶,最上層係Expresso最初飲落去比較fruity,撈勻咗之後就比較nutty另外match埋個朱古力杯上面有大量nuts而且朱古力自家製,非常creamy
朋友係附近返工

首先3點開始就有甜品set

一杯野飲加個甜品

超級鐘意豆腐蛋糕

啱哂啲怕超甜既我

豆腐蛋糕表面係燒過,超香

入面好軟熟,餅底都好脆好香

加埋杯mocha,mocha層次分明

最底層係自家製朱古力,

中間係鮮奶,最上層係Expresso

最初飲落去比較fruity,

撈勻咗之後就比較nutty

另外match埋個朱古力杯

上面有大量nuts

而且朱古力自家製,非常creamy

2023-12-02 13 浏览
如果想過一個好chill 嘅下午,好推介呢一間Cafe呢🤗 呢度除咗喺一間花店,仲係一間Cafe。lunch set有餐湯,bagel,仲有一杯嘢飲。 餐湯用大地魚粉新鮮熬製,絕無味噌,好鮮甜。bagel 揀左岩手縣蟹肉牛油果🥑,啖啖蟹肉🦀 德國珍寶芝士腸牛油果🥑有火箭菜沙律,令到成個包冇咁膩。食啖包,再飲啖熱嘅要花茶/椰子奶,同friend 傾下計,身心舒暢😌꧁☬小編食左咩☬꧂✅lunch set (◔◡◔) ♥️ 人均傷害💰:~ $138 ♥️

꧁☬小編食左咩☬꧂
✅lunch set

(◔◡◔) ♥️ 人均傷害💰:~ $138 ♥️
前幾天下午想跟朋友找個地方休息一下,想起這間以前小編去過的咖啡店☕️這間咖啡店在商業大廈樓上,店舖一半是咖啡店,一半是花店💐到處都可以看到花草🪴🥰咖啡店𝟹:𝟶𝟶前有𝚕𝚞𝚗𝚌𝚑 𝚜𝚎𝚝,我𝟹:𝟶𝟶後到就有𝚝𝚎𝚊 𝚜𝚎𝚝,包一件蛋糕和一杯飲品🍰我跟朋友叫了兩份餐~一個餐包任意蛋糕+飲品,只是$𝟾𝟸🤩🍰巴斯克乳酪蛋糕很濃芝士味🥰店員有特別說用了比較少糖去做,感覺真的比平時吃的沒那麼甜!好吃又健康沒那麼邪惡😈蛋糕面還有燒過的綿花糖,口感很讚✨🍰豆腐蛋糕很香豆味😍小編大愛🫶🏻又香又滑🥰好清新的味道,蛋糕面用糖燒過,色香味俱全✨🍫𝟽𝟶% 𝙱𝚎𝚕𝚐𝚒𝚞𝚖 𝙳𝚊𝚛𝚔 𝙲𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 𝙼𝚒𝚕𝚔$𝟻𝟾看很多人都有叫這杯🫢就叫來試試~味道真的蠻濃,不是很甜,超順滑。值得一試👍🏻🍵𝚃𝚘𝚏𝚞 𝙼𝚊𝚌𝚑𝚊 𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟻𝟾好大杯🥳抹茶很香,豆腐花也很順滑✨很清爽解膩,好喝🫶🏻推薦

🍰巴斯克乳酪蛋糕

🍰豆腐蛋糕

🍵𝚃𝚘𝚏𝚞 𝙼𝚊𝚌𝚑𝚊 𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟻𝟾
好大杯🥳抹茶很香,豆腐花也很順滑✨很清爽解膩,好喝🫶🏻推薦
2023-11-30 8 浏览
話說灣仔行街,行到累累地想,飲個Tea食件cake,上去開飯搵到個cafe,有得坐下,嘆下咖啡同食cake。就上左去。一出升降機就對住間cafe,間舖一半係cafe,一半係賣花,一出升降機已經聞到花香味。門口有塊牌介紹tea set。唔駛諗,入去試下。個set包左一件cake 一杯野飲。四個人叫左兩款cake四杯唔同野飲。 巴斯克乳酪蛋糕:好濃既芝士味,蛋糕面有粒燒過既綿花糖,反而有樣幾特別既係除左芝士既香味外,個蛋糕外面睇落有d焦焦地,個蕉味反而令個蛋糕更加香,入面又夠滑,甜甜地,確係唔錯。 豆腐蛋糕:好香豆味,報稱無糖,只响面用糖燒過,又香又滑,唔錯。 Cappuccino:報稱自己炒既咖啡豆,所以聞落都好香咖啡味。 Caramel Brulée Latte:都係報稱手炒黑糖,焦飲落焦糖味都幾重。 70% Belgium Dark Chocolate Milk:三款唔同濃度既朱古力沖制,老婆表示好飲。 橙味梳打:無特別,橙味梳打。哈哈 間cafe細細間,裝修幾靚仔。
個set包左一件cake 一杯野飲。
四個人叫左兩款cake四杯唔同野飲。

橙味梳打:無特別,橙味梳打。哈哈

間cafe細細間,裝修幾靚仔。

2023-11-27
2023-11-27 16 浏览
環境好靚嘅Cafe😍咖啡店嘅裝潢設計獨特 好好多花嘅擺設 令人放鬆同享受 不論係同朋友約定見面 定係一個人靜靜地坐下 呢度都係一個適合休閒嘅好地方☺️叫咗什菌牛油果多士作早餐 多士煎得香脆 牛油果同什菌嘅結合令味道更加豐富 一咬落去 外脆內軟 同時帶有濃郁嘅牛油果同什菌味道 令人回味無窮🤩北海道煙肉車厘茄配忌廉芝士多士 係一道非常受歡迎嘅小食 車厘茄煎得軟熟,配上煙肉同忌廉芝士 每一口都帶來煙肉嘅鹹香同芝士嘅奶香 加上車厘茄嘅酸甜 口感絕佳👍🏻呢度嘅咖啡豆炒得好香 咖啡味道濃郁 飲落去 醇厚嘅咖啡味道充滿口腔 帶來一種舒適同享受嘅感覺☕️
環境好靚嘅Cafe😍

2023-11-27 12 浏览
上星期嚟呢個商場食日本野行過見到呢間覺得裝修好靚今日就嚟試下係我喜歡既木系而且頭頂設計都好用心好啱女仔係樹打卡餐牌都係手繪風格最後我地叫左4個tea set $82 x 4豆腐蛋糕 x 2巴斯克乳酪蛋糕 x 2咖啡師介紹自家製豆腐蛋糕無落糖純豆腐面就咁落左糖燒過所以係外脆內軟食落好香豆味清清地控制體重既女士都食得餅底好香牛油味巴斯克乳酪蛋糕係少糖版芝士味濃郁上面有大大粒棉花糖飲品方面揀左Cappuccino咖啡豆自己炒唔係機炒Caramel Brulée Latte手炒黑糖~好有心機70% Belgium Dark Chocolate Milk呢杯真係驚豔到我好濃郁既朱古力味入口有d似咖啡後尾會覺得微酸期間我試姑姐既焦糖咖啡一d味都飲唔出果然好似咖啡師所講呢杯係一款好霸道既朱古力~我鍾意入面有3種靚朱古力分別有7x、8x、9x濃度,所以呢杯其實唔止70%,3款朱古力性價係高於$58,絕對物超所值。鍾意黑朱古力既你~一定唔可以錯過!老公叫左Fruit Sodas~Orange下次可以嚟試下貝果~欣賞咖啡師對飲品同蛋糕既熱誠好清晰咁介紹比我地知成份用左咩去整呢d係連鎖店做唔到既地方
上星期嚟呢個商場食日本野

後尾會覺得微酸
期間我試姑姐既焦糖咖啡一d味都飲唔出
果然好似咖啡師所講
呢杯係一款好霸道既朱古力~我鍾意
鍾意黑朱古力既你~一定唔可以錯過!

老公叫左Fruit Sodas~Orange

下次可以嚟試下貝果~
欣賞咖啡師對飲品同蛋糕既熱誠
好清晰咁介紹比我地知成份用左咩去整
呢d係連鎖店做唔到既地方
2023-11-27
  • Caramel Brulée Latte
  • 70% Belgium Dark Chocolate Milk
  • 豆腐蛋糕
2023-11-22 14 浏览
一路都知道灣仔開咗間花花cafe, 終於有機會約朋友嚟tea, 呢度環境真係好好, 地方大, 佈置又靚, 好舒服, 靜靜哋嘆茶一流🤭原來tea set好抵, 只係$82就有cake同飲品, 加$20就可以揀手沖咖啡豆腐蛋糕呢款係必食推介, 唔單止豆腐味濃, 入面有雪棉冰嘅口感, 似食緊豆腐雪糕, 好特別😋巴斯克乳酪蛋糕第一啖唔係好濃味, 但係越食芝士味就越岀, 就算加咗棉花糖, 都唔會覺得好甜👌🏻70% BELGIUM DARK CHOCOLATE店員話係用咗三款分別70%, 85%, 90%嘅黑朱古力製造, 唔係開朱古力粉, 味道真係特別濃郁香滑, 甜味都啱啱好🤤Tofu Matcha Latte朋友叫嘅latte都好正, 我只係試咗一啖就飲到香濃嘅抹茶味, 入面仲有啲碎豆腐, 朋友表示好滿足😌Espresso Tonic原來呢度係自己炒咖啡豆, 咖啡咁新鮮, 唔怪得杯tonic爆曬泡😂有酸酸甜嘅咖啡, 好清爽同店員傾開先知原來佢哋對食材好講究, bagel餡料係用日本雪場蟹, 安格斯牛,手工特飲嘅椰奶都係自己開椰子, 刮椰肉, 唔會加香精糖水, 咁用心製作, 大讚👍🏻

70% BELGIUM DARK CHOCOLATE

Espresso Tonic

2023-11-21 14 浏览
Gary Kwok Flowers & Café 地址:灣仔皇后大道東183號合和中心17樓1706-1711號舖合和中心呢間花店+cafe 的,是kol 網紅打卡熱點,店內以bagel 做主打,更有coffee ,tea 等飲料。來到能品嚐到美食悠閑一下及盡情打卡早小小來到避開lunch 人流,$138 lunch set bagel +soup + coffee /drink ,女生這份量剛好,有胃口還可以額外點甜品。岩手縣牛叫油果bagel sandwich $148 ,牛油果同蟹肉很來,淡淡海水鹹香,bagel 抹了cream , 比麵包chewy 的bagel 德國珍寶芝士賜牛油果$148 , 有牛油果夾bagel就降低了bagel 乾身的texture ,德國腸切片,也是很好吃,擺盤精美適合拍照熱朱古力是即煮,香噴噴,香滿鮮奶與可可融合,好喝令人很心情愉快。coffee打到起foam,會像黑啤慢慢向下浸澱變清撒
Gary Kwok Flowers & Café

coffee打到起foam,會像黑啤慢慢向下浸澱變清撒
2023-11-19 13 浏览
今天難得可以偷得浮生半日閒,睡飽才施施然吃下午茶,找間美美cafe,嘆咖啡嘆蛋糕是指定動作吧這間既是花店亦是cafe,裝飾陳設都充滿花,女生見到一定喜歡。下午茶餐有是日多糕和飲品,今天有巴斯克乳酪蛋糕和豆腐蛋糕供應,各要了一件,咖啡則點了Caramel Brulée Latte 和70% Belgium Dark Chocolate Mocha蛋糕和飲品賣相相當精緻,連碟子杯子也是店主從不同地方搜羅回來。用漂亮的餐具盛著食物,看著已經心情靚靚。巴斯克乳酪蛋糕有一大粒融化了的棉花糖,像雲朵一樣相當可愛。乳酪蛋糕口感厚實,吃完很滿足。豆腐蛋糕也不錯,口腐味頗突出。70% Belgium Dark Chocolate Mocha 也十分驚喜,入口時聞到香濃朱古力味,再嚐到咖啡的nutty味道,整體不會太甜,不會像喝朱古力奶一樣。

2023-11-14 19 浏览
《優雅繁花.完美cafe》花作為美的象徵,亦是充滿生命力的藝術,它們與能與環境建立起更深層次的聯繫,令人與環境之間的氛圍催化多種情感。Gary Kwok 作為出色的花藝師,她的品味與風格完全融入到Cafe當中。而且每一款飲品及食物都是Cafe用心手工調製,無論外觀還是味道,每一款都是可吃的藝術佳作。Gary Kwok Cafe 絕對是我喜愛的cafe 榜首🤍1️⃣【Afternoon Tea Set 82HKD】70% Belgium Dark ChocolateTofu Mousse Cake2️⃣【Afternoon Tea Set 82HKD】Caramel Brulee LatteBasque Cheesecake
《優雅繁花.完美cafe》

1️⃣【Afternoon Tea Set 82HKD】
70% Belgium Dark Chocolate
Tofu Mousse Cake

2️⃣【Afternoon Tea Set 82HKD】
Caramel Brulee Latte
Basque Cheesecake
  • afternoon  tea  set
「花團錦簇的咖啡店☕️」走進花香芬芳的小店,在一片幹花的世界裡,竟然藏著一家木系的精品咖啡店,坐在這裡,可以放下外界的壓力和情緒,也可以捨下那高樓下擁擠空間和人來人往的街道,在這裡,約上三五好友,靜靜地享受自然和咖啡☕️Bagel Lunch Set $138(Bagel sandwich +Soup +Any Drink)🍴岩手縣蟹肉牛油果 +$10bagel已被烘烤的外脆內軟。非常有咬口,一半塗上cream cheese和撲滿牛油果肉,另一半則是用蟹肉和芝士烘烤成拉絲綿密的口感,整個bagel超級大一個🥹還有搭配上用三種黑醋調製的火箭菜,用來解膩🍴芒果乳酪藍莓貝果🥯新鮮的芒果切好放在貝果上,上面淋上低脂酸奶醬。灑滿了杏仁粒和燕麥穀類,而bagel用芝士醬烘烤過,帶有脆脆的口感,藍莓貝果的口感真的很棒,藍莓🫐的口味也是非常濃郁和新鮮🍴70% Belgium Dark Chocolate Mocha必須要稱讚一下這杯,使用了70%的黑巧克力和比賽級別的咖啡豆,品質很好,口感更濃醇味微苦,咖啡的味道不會太過突出搶了風頭,店員在五十多度的溫度剛沖泡好的時候喝下是最合適的🍴Tofu Matcha
「花團錦簇的咖啡店☕️」

Bagel Lunch Set $138

🍴岩手縣蟹肉牛油果 +$10

🍴芒果乳酪藍莓貝果🥯

🍴Tofu Matcha Latte
普通的抹茶拿鐵司空見慣,這裡用豆花和低脂的抹茶麻糬代替珍珠,又能增加口感,麻糬軟軟糯糯很好吃,豆花與抹茶非常搭配,冰冰涼涼的是清新健康之選
2023-11-07 18 浏览
秋高氣爽,正好郊遊。相約伙伴到山頂行山,出了一身汗後決定到附近補給一下。於山上欣賞過維港的風光,來到餐廳後又有另一番美景。映入眼簾盡是花與草,沐浴於花海之下吃著茶點,真是賞心悅目!【豆腐蛋糕】外表就像芝士溢滿的骰子,加上燒炙的效果非常誘人。綿綿的口感,帶有淡淡的豆腐香味,整體輕盈怡人,想吃甜品又怕太甜的人選這個就對了。【巴斯克乳酪蛋糕】由店長親自製作,傳統的巴斯克蛋糕,金黃色中帶著不規則的琥珀色,色澤非常漂亮。內裡濕潤香甜,顆粒感較重,如果質地能夠再細緻軟滑一些會更理想。【榛子朱古力牛角酥】即場焗製,裡面有滿滿的棒子朱古力醬,十級邪惡。【70% Belgium Dark Chocolate Milk】咖啡師推介,香濃甘醇,低甜度帶微酸,真的有別於一般的朱古力飲品。我已經回不去,不會再喝茶記的吉百利朱古力了😂【Hand Drip】咖啡師親自挑選自家炒的精選咖啡豆,果味香濃,入口後會感受到芒果、山竹、榴槤等果香,味道上非常清澈,每喝一口都有不同的味覺享受。絕對大推!店舖除了賣花和賣吃的,中央的櫃檯還擺放了各種精美的花器、心意卡、餐具等禮品,可見店主極有品味和心思。
秋高氣爽,正好郊遊。
相約伙伴到山頂行山,
出了一身汗後決定到附近補給一下。

於山上欣賞過維港的風光,
來到餐廳後又有另一番美景。
映入眼簾盡是花與草,
沐浴於花海之下吃著茶點,
真是賞心悅目!

【豆腐蛋糕】

外表就像芝士溢滿的骰子,
加上燒炙的效果非常誘人。
綿綿的口感,
帶有淡淡的豆腐香味,
整體輕盈怡人,
想吃甜品又怕太甜的人選這個就對了。

【巴斯克乳酪蛋糕】

由店長親自製作,
傳統的巴斯克蛋糕,
金黃色中帶著不規則的琥珀色,
色澤非常漂亮。
內裡濕潤香甜,
顆粒感較重,
如果質地能夠再細緻軟滑一些會更理想。

【榛子朱古力牛角酥】

即場焗製,
裡面有滿滿的棒子朱古力醬,
十級邪惡。

咖啡師推介,
香濃甘醇,低甜度帶微酸,
真的有別於一般的朱古力飲品。
我已經回不去,
不會再喝茶記的吉百利朱古力了😂

【Hand Drip】

咖啡師親自挑選自家炒的精選咖啡豆,
果味香濃,
入口後會感受到芒果、山竹、榴槤等果香,
味道上非常清澈,
每喝一口都有不同的味覺享受。
絕對大推!

店舖除了賣花和賣吃的,
中央的櫃檯還擺放了各種精美的花器、
心意卡、餐具等禮品,
可見店主極有品味和心思。
2023-10-22 433 浏览
A cosy cafe located in Hopewell Centre, perfect location for those who want to have some me-time or a tea break with your loved ones and friends. Its floral design all around is absolutely amazing and top notch, with fresh colourful flowers literally in the whole cafe 🤗 The left side is a flower shop while the right side is a cafe for tea and cakes 🍰 I tried their afternoon tea set which included a cake and a drink 🍸𝙹𝚊𝚙𝚊𝚗𝚎𝚜𝚎 𝚂𝚝𝚢𝚕𝚎𝚍 𝙵𝚛𝚒𝚎𝚍 𝙲𝚑𝚒𝚌𝚔𝚎𝚗 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙼𝚊𝚗𝚐𝚘 𝙱𝚊𝚐𝚎𝚕 𝚂𝚊𝚗𝚍𝚠𝚒𝚌𝚑 🥯If you want a savoury s

If you want a savoury snack, try their bagel sandwich 🫢 I loved the addition of yogurt as flavouring together with fresh mango and japanese fried chicken 🍗
Japanese  styled  fried  chicken  with  mango  bagel  sandwich

𝙷𝚊𝚣𝚎𝚕𝚗𝚞𝚝 𝙲𝚛𝚘𝚒𝚜𝚜𝚊𝚗𝚝 🥐
Freshly baked and out from the oven, warm to touch and crispy on the outside, with hazelnut filling satisfying your tastebuds 🌰
Hazelnut  croissant

𝚃𝚘𝚏𝚞 𝙲𝚊𝚔𝚎 🍰
Loved this dessert! Remember to enjoy this cake when it’s right out from the fridge to keep its texture. The taste of the tofu was superb and it also has a biscuit base adding to the perfection 😋
Tofu  cake

𝙱𝚊𝚜𝚚𝚞𝚎 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎𝚌𝚊𝚔𝚎 🍮
All time favourite basque cheesecake 🧀 Creamy inside with its iconic caramelized top 🥳
Basque  cheesecake

𝙶𝚘𝚘𝚍 𝙼𝚒𝚗𝚞𝚝𝚎 𝚁𝚎𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑𝚒𝚗𝚐 𝚂𝚘𝚍𝚊 🍹
As its name suggests, this soda is really refreshing 👍 What’s most special is that it doesn’t use ice like what usual drinks do, it utilizes frozen mixed fruit allowing it to melt giving the drink its natural taste 🤗

𝚃𝚘𝚏𝚞 𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎 🍵
With the use of Japanese matcha powder, this combo of tofu and matcha is a no-miss 💯 The tofu added to the smooth texture of the drink, will definitely recommend!
Hazelnut  croissant
Tofu  cake
Basque  cheesecake
  • Tofu  Cake
  • Tofu  Matcha  Latte
  • Good  Minute  Refreshing  Soda
  • Hazelnut  Croissant