2018-10-15 877 浏览
是日行開D2, 行累了想找間食肆吃點小食,被這間餐廳的設施吸引,便進去一試。此間餐廳有哥爾夫球模擬遊戲,客人可以拿真的高爾夫球桿擊球,遊戲系統會計算出各種數據,看似非常有趣。當然重點是小食,我點了芝士西蘭花和炸魷魚拼洋蔥圈,再加了一杯draft bear. 食物質素不錯,只是上菜的速度比較慢。結帳2人需要逾$200,對於本來是吃小食的我來說價錢較高。當然,它是有主題的餐廳,價錢高於一般食肆都能理解的。如下次來,我會預留時間試玩一下。

芝士焗西蘭花
炸魷魚拼洋蔥圈
2018-10-13
2018-07-28 808 浏览
小秘書因為之前整親隻手,已經好耐無拎起支高爾夫球杆喇⛳️🏌🏻‍♀️ 今日見狀態唔錯,天氣又咁熱☀️ 最啱就去「Golfzon GreenLive」打波同hea吓!唔好以為室外高爾夫球場都只係比大家玩玩吓嘅地方🧐 其實大家唔苦練一排,都幾難有好成續💯 小秘書就係無練習一排,今日嚟到就似鋤地多過似打波🤪 所以我都係嚟當熱吓身,由基本步開始💪🏻 好在「Golfzon GreenLive 」唔單止係一個齋打波嘅地方,會員仲可以喺度食嘢同飲嘢🧀🍷 地方都幾舒服㗎!今日咁啱見到老闆喺度,估唔到佢認得我之餘,仲請我哋飲嘢👍🏻👍🏻 我就自己再叫咗個「蜜糖雞翼」滿足吓為食嘅自己🍽 雞翼表面沾滿蜜糖,肉汁豐富,眨吓眼我哋就掃哂成碟雞翼落肚😋真係好好味呢!

2018-07-28