2024-01-25
入到呢家充滿美國味嘅餐廳,我點咗兩樣嘢食,心思思就想品嚐。首先,我揀咗個必食嘅B6 – 雙層安格斯牛肉芝士漢堡。話咁快,漢堡已經端上嚟,一見到個厚實嘅牛肉餅,我嘅口水都快流晒出嚟!咬落去嗰瞬間,感覺到嗮啲肉汁與融化芝士完美地結合,個包仲帶啲微微嘅焦香,彈牙得嚟唔會太過乾身;嘴巴一時間處理唔嚟咁滿足。食完漢堡,轉戰T7 – 牛油果醬芝士墨西哥餡餅,搭配上埋加錢升級嘅配餐小食Nacho's,杏仁色粟米片配上天然綠色嘅牛油果醬,呢個顏色組合叫你一望就愛上。墨西哥餡餅料好實,牛油果醬滑嫩有勁,再加上那層喷香嘅芝士,當真係一咬難忘。最後,作為一個真正嘅食客,我實不能錯過S3 – 粟米片炸嫩雞塊。雖然係小食,但味道咁出色,真係食完仲想再食!嫩滑嘅雞肉外層覆滿粟米片,口感係咁脆口,幾乎係入口即溶。真係食得開心又滿足!記得喇,喺呢度食飯,你一定要有個good time!🍔🥑🌽