2023-04-24
🚩 Honbo被評為百大漢堡包店,我偷偷地都encore左好多次🥹一黎佢嘅漢堡包超級好吃,個人認為比”Ss”同”五條友”更高分‼️二黎佢嘅餐廳設計打卡一流,藍白色我最愛嘅組合🔵⚪️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈 Cheese Burger $98好鍾意店控制到漢堡包嘅乾濕程度,唔似五條友好易焗到個包濕晒佢每日都用新鮮牛肉,切片絞碎,冇多餘嘅調味食出嘅就係簡單純粹嘅牛肉香味,油香味都好重🌈 Honbo $98經典漢堡,一定要嗌同Cheese Burger唔同嘅係佢嘅肉冇咁厚,不過有兩塊我個人更鍾意食依款,薄身煎香嘅肉更加香口惹味配埋芝士鹹香味十足🌈 Cheese Tots $58呢個對於我來講係新產品🥹啱晒勁鍾意食薯餅嘅我佢就係將薯餅整成一個個波,再淋上芝士醬完全食唔停口🌈 Fries $38偏幼身嘅薯條,炸得好香脆一啲都唔油佢仲有一款自製嘅沙律醬,酸酸辣辣勁好食不過如果鍾意食返傳統都可以點返蕃茄醬同芥辣醬🌈 Lemonade $40夠酸夠凍,飲完成個人醒晒配埋啲油炸嘢一齊食更加解膩🌈 Apple Pie Iced Tea $40店員特登同我哋講呢個係佢哋每日新鮮整出嚟嘅蘋果汁同埋肉桂汁好
🌈 Cheese Burger $98
好鍾意店控制到漢堡包嘅乾濕程度,唔似五條友好易焗到個包濕晒
佢每日都用新鮮牛肉,切片絞碎,冇多餘嘅調味
食出嘅就係簡單純粹嘅牛肉香味,油香味都好重
🌈 Honbo $98
經典漢堡,一定要嗌
我個人更鍾意食依款,薄身煎香嘅肉更加香口惹味
配埋芝士鹹香味十足
🌈 Cheese Tots $58
呢個對於我來講係新產品🥹啱晒勁鍾意食薯餅嘅我
佢就係將薯餅整成一個個波,再淋上芝士醬
完全食唔停口
🌈 Fries $38
偏幼身嘅薯條,炸得好香脆一啲都唔油
佢仲有一款自製嘅沙律醬,酸酸辣辣勁好食
不過如果鍾意食返傳統都可以點返蕃茄醬同芥辣醬
🌈 Lemonade $40
夠酸夠凍,飲完成個人醒晒
配埋啲油炸嘢一齊食更加解膩
🌈 Apple Pie Iced Tea $40
店員特登同我哋講呢個係佢哋每日新鮮整出嚟嘅蘋果汁同埋肉桂汁
好重玉桂味,本身如果淨係蘋果汁加肉桂汁嘅話會好甜
不過佢加左啲紅茶嚟中和返個甜味