2025-01-20
大家都係觀塘街坊,朋友話以前食過嘅一間西餐廳轉咗手,開咗間新嘅都唔錯,仲有好多happy hour設施,今日同老細上去睇下~地方真係好大,一入去又有掟鏢機,又有足球機,仲有啤酒game~不過今日二人撐枱腳,就坐低叫嘢食啦!叫咗個Dinner set for 2雜菜湯+蘑菇湯:雜菜湯比較清,蘑菇湯好香濃,口感唔係太幼滑,但係有少少咬口咁仲啱我!跟湯牛角包非常鬆脆~唔使搽牛油都好好味!前菜:香料吞拿魚配牛油果同紅蔥醬,三文魚好新鮮,仲有少少沙律菜~牛油果醬好香,紅蔥醬啲紅蔥炸過,有啲咬口,口感幾豐富!味噌煮和牛面頰肉:啲和牛煮得非常淋,非常入味!!個味噌汁幾香,配料估唔到仲有啲酸酸地但幾嘅辣嘅辣椒,估唔到都真係幾辣㗎!!黑松露飯配三文魚子海膽蟹肉:個賣相好得意,上枱好似一個鍋咁,一打開勁香!😍我估唔到係一片片松露咁落本😚🤭~個飯炒得好香,原來仲會有少少飯焦,大大件海膽,真係好滿足!仲有三文魚籽、蟹肉~呢個飯真係不得了!!🥰👍🏻白桃草莓蛋糕同一杯凍mocha,為今餐畫上完美句號!!呢度仲有戶外地方,係pet friendly餐廳,如果你有貓貓狗狗寶貝,可以帶埋一齊嚟happy hour!!食
叫咗個Dinner set for 2
白桃草莓蛋糕同一杯凍mocha,為今餐畫上完美句號!!
呢度仲有戶外地方,係pet friendly餐廳,如果你有貓貓狗狗寶貝,可以帶埋一齊嚟happy hour!!食lunch兩點後仲有八折添!!