2011-06-19
因為衰老公激嬲左老婆..之後老婆去左CWB跳舞..醒起見到OPENRICE話SOGO有間食CHEESE CAKE又有雪糕的新店..老公就好乖乖咁為左哄老婆開心去左搵呢間野La見到老公特登買埋跑到跳舞學校樓下俾老婆食..身水身汗仲差d將杯野跌埋無得食..老婆就開心番la :> kE*D雪糕已經溶溶地la.. 不過E然咁好味..因為係老公的愛運過黎的 -]雪糕重奶味.. 唔太甜...就算+埋朱古力都唔會太甜,岩岩好+埋D CHEESE CAKE 又軟又鬆好鐘意..不過老婆覺得D CAKE GE芝士味唔夠..同埋撈埋雪糕其實個matching唔係太好..老公話有幾款醬...佢就叫左朱古力醬...呢款甜品好有睇頭.. 0岩晒D1次過又鐘意食CAKE又鐘意食ICE CREAM GE人!!((老婆好鐘意佢個杯係鮮紅色的同埋個LOGO好SPECIAL* Packing 一流!但係價錢的確係可以食到haagen-daz
老公就好乖乖咁為左哄老婆開心去左搵呢間野La
見到老公特登買埋跑到跳舞學校樓下俾老婆食..
身水身汗仲差d將杯野跌埋無得食..
老婆就開心番la :> kE* D雪糕已經溶溶地la.. 不過E然咁好味..
因為係老公的愛運過黎的 -]
+埋D CHEESE CAKE 又軟又鬆好鐘意..
不過老婆覺得D CAKE GE芝士味唔夠..
同埋撈埋雪糕其實個matching唔係太好..
老公話有幾款醬...佢就叫左朱古力醬... 呢款 甜品好有睇頭.. 0岩晒D1次過又鐘意食CAKE又鐘意食ICE CREAM GE人!!
但係價錢的確係可以食到haagen-daz