2023-01-30
餐廳係海濱附近,之前係到跑步已經bookmark咗呢間餐廳,今日終於有機會試到。Holstein 肉眼扒16ozSignature 之一!來頭不惹少,係美國特選級天然黑白牛,高質有保證的牛,難怪一食,好多肉汁之餘,肉味極為濃郁,口感非常嫩滑,油脂、肉質、肉汁三者都可以完美呈現!牛扒可以試下點著微酸滋味的荷蘭蛋黃醬、蒜頭🧄、海鹽,變出多種味道。芝士釀波士頓焗龍蝦採用新鮮龍蝦,一入口就能感受到那股濃鬱豐美的龍蝦味,掛曬濃郁芝士,真係味蕾大滿足。加分位係食到龍蝦膏、蟹鉗已經拆好肉,非常心貼!牛油薯蓉非常綿滑~好似食緊雪糕咁!用最普通的薯仔、牛油、洋蔥🧅已經做得好好吃,比例調較得好岩,牛油不會太多令到好油膩。薯條係任食!即叫即炸,金黃香脆,仲要無限添加!我唔執輸叫多round🙊見到有幾枱慶祝生日都有叫mocktail/cocktail,我都叫咗2杯mocktail試下。Shielry templeCosmopolitan 變奏版。平時會好似藥水嘅味道,但呢杯帶有果味,酸酸甜甜,再加上一片嫣紅的外表非常討喜,女仔must try item~Blue lagoon夢幻的海洋漸層感,波子汽水、7喜的
芝士釀波士頓焗龍蝦
牛油薯蓉
Shielry temple
Blue lagoon
夢幻的海洋漸層感,波子汽水、7喜的混合版,色澤明亮,入口清爽。
餐廳經理有非常豐富的調酒經驗,大家不坊告訴自己的想法,可能會有意想不到嘅效果🥳店員服務態度一流,會同客人互動,值得再次到訪。