2023-09-24
📍Lockeroom Dining (油麻地)足球迷指數:❤️❤️❤️❤️1. 香煎深海石斑魚柳拼日本北海道刺身級帶子意式蕃茄莎莎🐟魚柳好鮮嫩幼滑😊雖然味道清淡 但配上粒粒蕃茄一同咬入口🍅更突顯魚肉嘅多汁美味🤩而帶子當然無得輸啦 煎得好好食😋至於薯蓉都同樣好正🥔無磨溶到完全幼滑 但我卻好中意食到有些薯仔一粒一粒嘅口感😆2. 波士頓活龍蝦半隻配白松露忌廉汁扁意粉🦞芝士配龍蝦好好食呀 如果再多半隻就正啦🤣雖然白松露汁扁意粉食得多有啲漏🍝但本身真係好香濃 建議同朋友仔share一半 咁就唔怕啦👯♀️3. 即製梳乎厘班戟🍮當食到飽飽時 但又心絲絲想食甜品🙈如果有唔太滯嘅甜品就完美了🙋🏻♀️呢個空氣感梳乎厘係大家嘅必二之選💘 香香甜甜又唔太飽肚 岩岩好~😁但旁邊嘅檸檬汁我就覺得唔太夾啦🧐4. 沙律🥗沙律用樽仔裝住 好有趣😆感覺上好似幾保鮮咁😙而且黑醋汁酸酸甜甜 好開胃哦☺️5. 蒜香牛油法包🥖好香嘅蒜茸味哦🧄配上外脆內軟嘅法包 正呀🥰6. 餐湯南瓜湯及餐飲咖啡☕️淡淡嘅南瓜湯味🎃如果南瓜可以再濃郁少少就更好了😸而咖啡味道其實同出面嘅差唔多 不過茶杯好靚😘大家都可以叫黎影相哦📸好食指數:❤️❤️❤️❤️
足球迷指數:❤️❤️❤️❤️
1. 香煎深海石斑魚柳拼日本北海道刺身級帶子意式蕃茄莎莎🐟