2023-11-02
今次朋友指明想食呢間玩味十足, 食物質素又好嘅樓上餐廳, 我當然奉陪到底, 事關餐牌款式實在太多又盞鬼, 就算再次食都唔會覺得悶👍👍👍蜜汁香茅豬頸肉豬頸肉燒得香脆, 內裏好多肉汁, 配上泰式 雞汁開胃又惹味👍 side dish有日式涼拌烏冬, 濃濃嘅芝麻醬汁加上彈牙烏冬,面頭再灑上鰹魚絲, 充滿住滿滿嘅日本風味。點解個個都叫軟糖蟹pizza㗎首先pizza本人都係比較偏愛薄底, 芝士混合千島醬極之和諧, 入口香濃又juicy, 再加上炸得脆卜卜嘅軟殼蟹, 口感豐富, 就好似佢個名一樣,唔好問點解個個都叫軟殼蟹pizza啦🤣尤達的體液打卡cocktail之一, 有紅卜卜嘅火龍果皮喺杯面做陪襯, 創意加分👍 飲落仲好香火龍果味, 裡裡外外都咁正💖Mojito比較清新嘅酒精類, 酒精味夠👌 適合好需要酒精嘅朋友OMG Mamaday 絕對唔麻麻地, 喺尖沙咀嚟講, 食物有返咁上下質素嘅餐廳,Mamaday 絕對係貼地價, 好適合同朋友一齊嚟食下玩下放鬆下🙌🙌🙌
蜜汁香茅豬頸肉
點解個個都叫軟糖蟹pizza㗎
尤達的體液
Mojito
比較清新嘅酒精類, 酒精味夠👌 適合好需要酒精嘅朋友