2022-10-21
聽到大麻大家可能會有d驚,但今次嚟到呢間餐廳食嘅嘢加咗呢隻大麻係完全合法嘅,講緊嘅就係大麻二酚CBD,仲俾到人一種放鬆嘅感覺添威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬+double CBD我哋加錢double咗CBD嘅份量,不過其實味道上係冇分別架,唔會有任何異味苦味嗰d,因為CBD基本上係冇味個酥皮好脆口,配埋入面三文魚又好嫩滑,再點埋個甜甜地酸酸地嘅黃椒醬真係好開胃,我同朋友食完一啖又一啖呀墨汁蟹肉意大利飯配香煎北海道帶子+CBD佢個忌廉味好重,粒粒飯都掛滿墨汁,個帶子煎香咗但入面都好軟好嫩,同埋好夠味頭先講咗CBD有令人放鬆嘅作用,平時經常失眠嘅我食完呢餐返到屋企好快就瞓著咗,仲瞓得好好添!聽聞遲d政府好似會禁埋CBD,大家要試就快喇!#foodie #尖沙咀美食 #厚福街 #hkig #hkfoodieblogger #hongkonger #foodblogger
威靈頓三文魚配秘魯黃椒醬+double CBD
墨汁蟹肉意大利飯配香煎北海道帶子+CBD