2024-11-03 41 浏览
平時好少食Burger嘅我見到menu 有牛油果🥑三文魚仲有蛋我就入咗去!入到去order 完我就坐埋一邊等食我叫嘅時候又要走蕃茄走洋蔥但店員都好nice 見到Burger 出到嚟好大個我仲加咗Bacon 🥓我第一啖咬咗個包先,因為口唔夠大咬唔哂🤣包整得好香仲要係脆嘅!醬汁好夠!我呢個唔係好食burger嘅人搵到間可以唔洗啖啖肉嘅選擇表示高興🥳同埋佢個小食煙燻雞翼都好煙燻幾特別🤤食得好開心,一定會再去!
入到去order 完我就坐埋一邊等食
我叫嘅時候又要走蕃茄走洋蔥
但店員都好nice
見到Burger 出到嚟好大個我仲加咗Bacon 🥓
我第一啖咬咗個包先,因為口唔夠大咬唔哂🤣
包整得好香仲要係脆嘅!醬汁好夠!
我呢個唔係好食burger嘅人
搵到間可以唔洗啖啖肉嘅選擇表示高興🥳
同埋佢個小食煙燻雞翼都好煙燻幾特別🤤
食得好開心,一定會再去!

煙三文魚牛油果煎蛋
煙三文魚牛油果煎蛋
前個排經過炮台山路經呢間嘅漢堡店,膽粗粗入去睇下係咩料先。本身我對漢堡包嘅包本人都幾著緊嘅,而呢間漢堡店嘅包又真係畀到驚喜我喎! 個包嘅麥味好香,再加上用左啲牛油煎香真係好正 塊patty都同個包好夾!剛好嘅焦香同個肉汁配埋個包好正!個side就嗌左份蕃薯條。食食下睇佢個menu先發現有蓮藕片,太飽就決定留番下次再黎過嘅時候嗌! 野飲就嗌左杯凍齋啡。鋪面就細細,所以坐唔到太多人。但勝在環境乾淨同個vibe都好正
前個排經過炮台山路經呢間嘅漢堡店,膽粗粗入去睇下係咩料先。

個包嘅麥味好香,再加上用左啲牛油煎香真係好正
塊patty都同個包好夾!剛好嘅焦香同個肉汁配埋個包好正!

2024-10-27 184 浏览
今次第一次黎食,叫左2個餐 成為$2011️⃣經典牛肉漢堡2️⃣大啡菇漢堡完全食落冇味,連簡單既牛冇味,菇冇味,包又一D都唔脆,真係好伏!套餐叫左蕃薯條 偏鹽但食黎食去都食唔到蕃薯味!仲有蓮藕片都係得個鹽字!連加杯朱古力奶 超甜, 牛油果燕麥沙冰得個凍字又係冇味!最後服務真係好差,叫服務員幫手切開個包一半,男服務員反白眼!真係冇下次!!!😡🤬😡🤬😡😞😠😞😣😞😣😞😣🤬😣😠😞😠😞😠😞😠😞😠😞😠😡😞😡😞😡😞😡😞😡😞😡😞😡😞😡😞😡😞😡
今次第一次黎食,叫左2個餐 成為$201
1️⃣經典牛肉漢堡
2️⃣大啡菇漢堡
連加杯朱古力奶 超甜,
牛油果燕麥沙冰得個凍字又係冇味!
2024-10-20 236 浏览
喺炮台山開工,近日發現咗呢間小店。老闆同老闆娘非常友善,食物好味。叫咗個經典芝士牛肉漢堡包,份量十分充足,蘑菇同埋生菜份量非常新鮮。朋友叫咗個三文魚漢堡,味道十分之正,成個包唔會太乾,配合得好好;啱晒唔食牛肉嘅人。sweet potato fries好味。好過餐餐都去食老麥或者五條友。下次會去試其他嘢!間舖真係一間小店!中午時間去通常滿座,唯有外賣!不過廚房手腳都好快,等一陣就可以攞走。

下次會去試其他嘢!
  • 經典芝士牛肉漢堡
  • 煙三文魚牛油果煎蛋漢堡
2024-10-15 160 浏览
今日經過諗住試一試,雖然風評好似唔錯,但穩陣起見都係叫番d基本野先,叫左個classic burger ,望落個樣就唔錯,但食落個包唔脆、無彈性,牛無肉味、亦無脂香,又薄又乾,肉煎到焦黑但完全唔脆唔香,唔知點做到,基本上係食個汁醬同芝士。唯一優點應該係塊patty 夠瘦,一個burger 又唔juicy,又唔crispy,做到咁不如執左佢😊不過其實職員幾有禮貌,希望可以好好改善下食物質素,不過實在太伏,短期內都唔會再試。

話說約咗班好友一齊去港島行街街,行過見到有間裝修幾靚既漢堡包店,肚仔餓咁不如入去試下啦!我自己就鐘意食肉同芝士,所以就叫咗個3.2.1,佢個肉既味道係非常Juicy,咬一啖係會咇哂啲肉汁出黎,非常過癮。而朋友A就叫咗個牛油果軟殼蟹,根據返朋友A敘述,佢話個牛油果同埋軟殼蟹係一個非常完美既配搭,現場現炸既原隻軟殼蟹,熱辣辣勁好味,加上清新既牛油果,啱啱好中和咗軟殼蟹的油同膩,再加上個秘製既他他醬,真係冇得彈!另一個朋友B佢就叫咗個墨辣芝士牛肉,個飽既賣相非常靚仔,佢個墨西哥辣醬真係好辣,但又唔係淨係死辣咁簡單,我自己就唔食得辣既,試食咗一啖已經忍唔住要叫罐可樂嚟解辣,我諗鍾意食辣既朋友真係可以試下。老闆同老闆娘佢地好nice,叫完個飽仲會同我地吹水,食到人地10點收工先走,可惜間鋪唔算好大,容納唔到咁多人,不過勝在夠靜,真心推薦各位行過北角既就去試下啦!

3.2.1
牛油果軟殼蟹
墨辣芝士牛肉
2024-07-13
3.2.1
牛油果軟殼蟹
墨辣芝士牛肉
2024-07-12 428 浏览
今日星期五,難得唔使OT🤤,約埋幾個fd一齊去左炮台山食晚餐。餐廳位置係小巷之中,環境唔會好嘈雜,最岩就係三五知己飯局😻😻😻餐廳都非常之整潔乾淨。我地一行人叫左Burger薯條及飲品,價錢合理,味道又十分好,仲好夠飽,算係附近非常之高CP值既小店。🙌🏻🙌🏻服務方面,老闆同老闆娘service一流,非常之nice,睇得出係對食物好有要求。總結黎講,非常之推介俾大家❣️❣️ 喜歡食西餐既大家唔好錯過喇!😛😛

2024-07-12
2024-07-06 315 浏览
好耐冇食過咁好味嘅burger ,我係嗌外賣 但送到都仲好味,期待下次Walk in食!我叫左basic 嘅芝士漢堡,個包有諗法一啲都唔Soggy, 同時個醬都啱啱好! 凍泡肉桂檸檬茶 ,配薯條,雞翼, Burger依啲咁油嘅食物一流!因為個肉桂,好似飲緊蘋果批咁😳雞翼大癲!肉有浸煙熏味🤣

雞翼大癲!肉有浸煙熏味🤣
2024-03-14 779 浏览
呢個星期因為裝修住酒店對面有間新開burger ,所以叫左作地signature -新鏡,有吉烈啡菰,牛肉,芝士🧀同蔬菜配料,再加左蕃薯條同肉桂檸檬茶個包超厚呀,吉列啡菇超juicy ,佢既包體比較有彈性同偏甜,而芝士量都幾多,牛肉漢堡正常水準。物超所值啦❤️炸蕃薯條都係即整,超熱超新鮮,佢係粗條類,所以食得好開心,都夠乾身同食到一陣都keep 到脆度,已經好想今晚encore 了🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
呢個星期因為裝修住酒店

2024-03-13
外卖自取
2024-03-03 497 浏览
煙三文魚牛油果煎蛋漢堡煙燻三文魚配搭濃郁牛油果,仲有流心煎蛋真係好驚喜,健康又好味,加上配料好豐富,份量比一般多,有脆生菜,紫洋蔥,蕃茄,口感豐富多層次。牛油果軟殼蟹漢堡見佢即叫即炸,原隻軟殼蟹上酥脆可口,外脆內軟,加上新鮮蔬菜同牛油果,增加清新感覺。套餐加$19有小食同野飲小食叫左煙燻脆香雞翼,煙燻味突出,值得試下。酥脆藕片真係非常脆口,好似食緊薯片咁,每枱都有蕃茄汁,可以按照自己需要添加醬汁。Burger 質素唔錯,見佢即叫即做,份量好足用料都非常新鮮,鋪面雖然唔大但乾淨企理坐得舒服,值得推介可以試試。
煙三文魚牛油果煎蛋漢堡

煙燻三文魚配搭濃郁牛油果,仲有流心煎蛋真係好驚喜

牛油果軟殼蟹漢堡

見佢即叫即炸,原隻軟殼蟹上酥脆可口,外脆內軟
,加上新鮮蔬菜同牛油果,增加清新感覺。

套餐加$19有小食同野飲

2024-03-03
午餐
2024-02-03 395 浏览
今日行過見到有間新張開既burger店見環境乾淨簡潔 店員親切就試下一次大致上menu同大部分burger店一樣 都係有牛有雞 所以見有軟殼蟹就試下都有驚喜 隻蟹成隻上 咬落去好有蟹味 有汁有蟹膏😂重有d牛油果墊底成件事冇咁油膩朋友就叫左cheese burger 牛肉唔會太乾 都算重牛味 包都唔會太油小食方面除左基本有薯條 之外 有樣叫煙燻雞翼既都唔錯 外表夠脆 入面都唔會太乾身 夠juicy 總括黎講 價錢合理 約$100/人會再幫襯😄
今日行過見到有間新張開既burger店
見環境乾淨簡潔 店員親切