2024-10-21
Miss Pisces Creations📍尖沙咀漢口道5-15號漢口中心地下9A號舖💤🍰🍭尖沙咀經過一間門面裝修好靚嘅甜品店,🪭🍹落地大玻璃,🧸💗櫥窗內見到有一隻大啤啤同三層蛋糕,咁就俾佢吸引咗入去啦🤭🛍️🛒店舖產品種類豐富,☘️空間感好大,🍽️仲有兩張枱都可以堂食。💁♀️但當日我就外帶番屋企慢慢嘆💘當日買咗罐曲奇之外🎁,仲買咗罐子蛋糕🍰同軟心曲奇添🍪🍪🎁手工榛子牛油曲奇鐵罐禮盒🎁🍪➡️呢款罐裝曲奇內含三種口味,分別係🧈🍪原味嘅榛子牛油曲奇、🌊🧂海鹽黑朱古力曲奇🍫、同埋🫖☕️伯爵茶曲奇口味!三款牛油香都幾重🧈,而且質感酥脆,口味亦好鮮明🔮。💗我自己最鍾意伯爵茶口味,茶味好突出☕️🍓🍰草莓天使鮮果輕奶油罐子蛋糕🍰🍓面頭嘅士多啤梨非常香甜,整體嘅蛋糕甜度適中,雖然忌廉都好多,但一啲都唔漏👍👍🍪🧈🧀黑松露奶油芝士軟心曲奇🍪🧈🧀黑松露味道非常突出,中間嘅奶油芝士餡料同黑松露出奇地夾!餅皮脆脆地質感幾好👍👍💚🤍開心果流心麻糬牛油鬆餅💚🤍呢一款開心果麻糬鬆餅,中間麻糬餡料非常煙靭,Q彈口感特別👍👍
📍尖沙咀漢口道5-15號漢口中心地下9A號舖
💤🍰🍭尖沙咀經過一間門面裝修好靚嘅甜品店,🪭🍹落地大玻璃,🧸💗櫥窗內見到有一隻大啤啤同三層蛋糕,咁就俾佢吸引咗入去啦🤭 🛍️🛒店舖產品種類豐富,☘️空間感好大,🍽️仲有兩張枱都可以堂食。💁♀️但當日我就外帶番屋企慢慢嘆💘
當日買咗罐曲奇之外🎁,仲買咗罐子蛋糕🍰同軟心曲奇添🍪 🍪🎁手工榛子牛油曲奇鐵罐禮盒🎁🍪
➡️呢款罐裝曲奇內含三種口味,分別係🧈🍪原味嘅榛子牛油曲奇、🌊🧂海鹽黑朱古力曲奇🍫、同埋🫖☕️伯爵茶曲奇口味!三款牛油香都幾重🧈,而且質感酥脆,口味亦好鮮明🔮。💗我自己最鍾意伯爵茶口味,茶味好突出☕️ 🍓🍰草莓天使鮮果輕奶油罐子蛋糕🍰🍓
面頭嘅士多啤梨非常香甜,整體嘅蛋糕甜度適中,雖然忌廉都好多,但一啲都唔漏👍👍 🍪🧈🧀黑松露奶油芝士軟心曲奇🍪🧈🧀
黑松露味道非常突出,中間嘅奶油芝士餡料同黑松露出奇地夾!餅皮脆脆地質感幾好👍👍 💚🤍開心果流心麻糬牛油鬆餅💚🤍