2025-01-25
茉酸奶主打各種酸奶奶昔,必試原創牛油果系列,包括原創牛油果酸奶奶昔、巴旦木牛油果酸奶奶昔等。根據官網,此系列每年銷售量超過2,100萬杯!之前都只可以喺大陸試到佢哋嘅產品,佢哋終於開咗喺旺角即刻捉男朋友嚟試吓一杯奶昔等於一顆牛油果🥑今日都要試嚇呢個牛油果奶昔,牛油果奶昔的味道獨特而豐富,令人愉悅。牛油果的天然油脂賦予了奶昔絲滑和濃郁的口感,這種creamy的質感讓人感到非常舒適。我揀咗少甜,淡淡的甜味,使其更加美味,但這種甜味並不會過於膩人,面頭仲鋪咗半個牛油果,更加飽肚另外男朋友就試咗佢哋嘅新產品D24榴槤奶昔,D24榴槤奶昔的味道非常獨特且令人難忘。D24榴槤以其濃郁的香氣和豐富的甜味著稱,因此,奶昔呈現出了一種獨特的奶油質感和甜膩的風味。榴槤的自然甜味非常突出,帶有淡淡的堅果香氣,讓人一嘗就能感受到它的奢華。其次,榴槤的果肉質地非常綿密,與牛奶或植物奶混合後,形成順滑的口感,這種奶昔特別適合喜歡榴槤的人。
另外男朋友就試咗佢哋嘅新產品D24榴槤奶昔,