2024-10-07 1990 浏览
最近發現咗一間新開嘅日式放題店,主打壽喜燒放題,仲有多達5個level俾你選擇,價錢由$228起跳。今次我就試咗最豪華嘅Level 5,超值$598,一次過可以任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料。仲有開張優惠,每4人可額外送上一隻新鮮龍蝦刺身!Level 5最吸引嘅地方,係有山形縣產嘅藏王和牛,配埋各款極上刺身、壽司同海鮮放題。和牛肉質非常高,雪花分布均勻,入口即化。加$100仲可以升級食埋宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛,沾埋蛋漿食,真係令人驚喜,非常滑嫩,配上濃郁嘅壽喜燒湯底,滋味無窮。另外,Level 5嘅刺身拼盤包括帆立貝、季節魚同三文魚,質量唔錯。壽司方面更係豪華,有大拖羅、中拖羅、赤身、鯛魚、油甘魚、炙燒和牛等,每位都有一拼。炸物方面非常豐富,有廣島蠔、鮑魚、芝士年糕同炸雞等,全部現炸,外皮香脆唔油膩。芝士年糕煙韌香濃,強烈推薦!自助區亦有火鍋配料、關東煮、咖喱飯同百味堂雪糕任食,最後每位食客仲可以享用一份現做嘅日式梳乎厘班戟,完美收尾。呢間放題店嘅和牛同海鮮質素非常高,環境亦都寬敞舒適,有榻榻米座位同獨立包廂,非常適合家庭聚餐或者朋友聚會。如果你想食高質素嘅
最近發現咗一間新開嘅日式放題店,主打壽喜燒放題,仲有多達5個level俾你選擇,價錢由$228起跳。今次我就試咗最豪華嘅Level 5,超值$598,一次過可以任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料。

仲有開張優惠,每4人可額外送上一隻新鮮龍蝦刺身

Level 5最吸引嘅地方,係有山形縣產嘅藏王和牛,配埋各款極上刺身壽司同海鮮放題。和牛肉質非常高,雪花分布均勻,入口即化。加$100仲可以升級食埋宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛,沾埋蛋漿食,真係令人驚喜,非常滑嫩,配上濃郁嘅壽喜燒湯底,滋味無窮。

呢間放題店嘅和牛同海鮮質素非常高,環境亦都寬敞舒適,有榻榻米座位同獨立包廂,非常適合家庭聚餐或者朋友聚會。如果你想食高質素嘅日式放題,呢間絕對值得一試!
2024-10-04 1773 浏览
放假經開銅鑼灣登龍街金朝陽中心,見到呢間叫NIKUSA肉佐嘅日式放題店,可以任食日本和牛+海鮮😊見佢分咗5個level,最平$228就食到,今次食咗最豐富嘅Level 5,一次過可以食到115品 任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料,每人仲有一份日式疏乎厘班戟😀😀 而家開張限定仲每4人會送原隻龍蝦刺身 🥰🥰🥰好吸引呀!食物質素好高👍🏻👍🏻放題任食日本和牛+海鮮 送原隻龍蝦刺身 》呢間新開嘅日式放題店主打任食壽喜燒 分咗5個level,最平$228就食到,今次食咗最豐富嘅Level 5,一次過可以食到115品 任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料 每人仲有一份日式疏乎厘班戟 *開張限定*每4人會送原隻龍蝦刺身 (只限Level 5).Level 5嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題($598) .❥原隻龍蝦刺身 新鮮厚肉不過甜味不足❥山形縣產藏王和牛上肉|山形縣產藏王和牛赤身肉|和牛牛舌 和牛質素高,雪花分布均勻,入口軟嫩好好食 !.❥宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼|宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉 每位加$100可以食埋A5霜降

見佢分咗5個level,最平$228就食到,今次食咗最豐富嘅Level 5,一次過可以食到115品 任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料,每人仲有一份日式疏乎厘班戟😀😀 而家開張限定仲每4人會送原隻龍蝦刺身 🥰🥰🥰好吸引呀!

食物質素好高👍🏻👍🏻

放題任食日本和牛+海鮮 送原隻龍蝦刺身
呢間新開嘅日式放題店主打任食壽喜燒 分咗5個level,最平$228就食到,今次食咗最豐富嘅Level 5,一次過可以食到115品 任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料 每人仲有一份日式疏乎厘班戟 *開張限定*每4人會送原隻龍蝦刺身 (只限Level 5)

❥原隻龍蝦刺身 新鮮厚肉不過甜味不足

❥宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼|宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉 每位加$100可以食埋A5霜降黑毛和牛 ,超有驚喜!點上蛋漿更加滑溜 ,真係入口即溶, 加上惹味壽喜燒湯底,堅係冇得輸

刺身:帆立貝|季節魚|三文魚
壽司:
. ❥炸物:日本廣島蠔|鮑魚|芝士年糕|迷你一口芝士|蟹肉忌廉薯餅|炸蠔|炸雞|炸餃 子
新鮮炸出熱辣辣,蠔肉鮮嫩 ,芝士年糕煙韌又鹹香 ,其他炸物都唔錯,炸得乾身唔油膩
❥自助區:火鍋配料|關東煮|咖喱飯|百味堂雪糕|棉花糖 火鍋配料、前菜同日式和食都係無限任拎 竟然仲有百味堂雪糕可以自己任唧 最後每人仲有一份即制日式疏乎厘班戟

和牛質素真係唔錯,好有驚喜 座位寬敞,有日式榻榻米同獨立包廂 有budget想食好啲,可以揀呢一間
󰛄

NIKUSA肉佐 (銅鑼灣)
2024-10-04 1553 浏览
CWB有唔少日式食肆,岩晒鍾意日本菜既友人,今次book左間日式放題店,主打任食壽喜燒。我地揀左Level 5,一次過可以食到115品,食物最豐富🤭日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料都係任食😍咁岩同行有四個人,開張期間做緊優惠:每四人會送原隻龍蝦刺身🦞(只限Level 5)So lucky😎Level 5嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題($598) 🦞原隻龍蝦刺身新鮮厚肉,但略嫌唔夠甜🍣每位加送壽司拼盤,有大拖羅/中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩等,拖羅同三文魚腩都幾肥美🤤🐮山形縣產藏王和牛上肉|山形縣產藏王和牛赤身肉|和牛牛舌和牛雪花分布均勻,入口軟嫩👍🏻肉質上盛🥩宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼|宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉每位加$100可以食埋A5霜降黑毛和牛,牛肉點蛋漿令口感更滑溜,入口即溶,配搭惹味壽喜燒湯底,真心正😋刺身款式唔算多,有帆立貝、季節魚、三文魚,但都算新鮮炸物反而幾多選擇,有日本廣島蠔、鮑魚、芝士年糕、蟹肉忌廉薯餅…等,即叫即炸熱辣辣,蠔肉鮮嫩🦪,芝士年糕鹹香煙韌🧇,炸得夠乾身唔油膩自助區有火鍋配料、前菜

日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料都係任食😍

So lucky😎

🦞原隻龍蝦刺身
新鮮厚肉,但略嫌唔夠甜

🐮山形縣產藏王和牛上肉|山形縣產藏王和牛赤身肉|和牛牛舌
和牛雪花分布均勻,入口軟嫩👍🏻肉質上盛

刺身款式唔算多,有帆立貝、季節魚、三文魚,但都算新鮮

自助區有火鍋配料、前菜同日式和食都係無限任拎🍲仲有百味堂雪糕任唧🍨最後每人一份即制日式疏乎厘班戟🥞

整體食物質素唔錯,唔mind俾貴少少可以揀呢間CWB有唔少日式食肆,岩晒鍾意日本菜既友人,今次book左間日式放題店,主打任食壽喜燒。我地揀左Level 5,一次過可以食到115品,食物最豐富🤭

日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料都係任食😍

So lucky😎

🦞原隻龍蝦刺身
新鮮厚肉,但略嫌唔夠甜

🐮山形縣產藏王和牛上肉|山形縣產藏王和牛赤身肉|和牛牛舌
和牛雪花分布均勻,入口軟嫩👍🏻肉質上盛

刺身款式唔算多,有帆立貝、季節魚、三文魚,但都算新鮮

整體食物質素唔錯,唔mind俾貴少少可以揀呢間
2024-10-04 1926 浏览
這家壽喜燒之前就來過,真的很回味,跟朋友說過一定要再來過。這天終於約到了就又來了。又預訂了4位Level 5($598)180分鐘極上放題。4位預訂仍然有原隻龍蝦刺身以及極上壽司拼盤送。Level 5可以吃到:嚴選山形縣產藏王和牛 +刺身+壽司+海鮮 共115品要吃一定吃最好的,這次我們也加$100升級到宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛。✴️原隻龍蝦刺身(4位Level 5送)擺盤好認真,肉質爽甜,好新鮮。✴️極上壽司拼盤(4位Level 5送)大拖羅或中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩壽司鯛魚爽口,其他都肥美爆油,好好食。✴️宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼/赤身不是說笑,油花好靚,肉質非常軟滑,入口即溶,赤身就比較有咬口,牛味濃,我們無限encore。✴️海鮮鮑魚/扇貝/海蝦/魷魚……,都好新鮮,又是不停encore 的品項。✴️刺身/甜品 (無影相😅)刺身也是不可錯過的,甜品我們就意思意思一下🤭。✴️自助區有自制爆谷/雪糕/炸物……,影了相,我們沒怎麼吃😂,和牛壽喜燒才是我們的主角。大家都捧住肚皮走,真的好好吃,下次還要來。

原隻龍蝦刺身/極上壽司拼盤(送)

✴️原隻龍蝦刺身(4位Level 5送)
原隻龍蝦刺身

擺盤好認真,肉質爽甜,好新鮮。

✴️極上壽司拼盤(4位Level 5送)
極上壽司拼盤

大拖羅或中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩壽司
鯛魚爽口,其他都肥美爆油,好好食。

✴️宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼/赤身

✴️海鮮
海鮮:鮑魚/扇貝/海蝦/魷魚……

✴️刺身甜品 (無影相😅)
刺身也是不可錯過的,甜品我們就意思意思一下🤭。

✴️自助區
自助區:自制爆谷/雪糕/炸物

大家都捧住肚皮走,真的好好吃,下次還要來。
原隻龍蝦刺身/極上壽司拼盤(送)
原隻龍蝦刺身
極上壽司拼盤
宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼/赤身
海鮮:鮑魚/扇貝/海蝦/魷魚……
自助區:自制爆谷/雪糕/炸物
2024-10-03 1806 浏览
中同聚會,有人提出去銅鑼灣呢間肉佐食壽喜燒🤤最平$228就有任食,但我地豪d食最豐富嘅Level 5!比起其他餐多左壽司拼盤,仲有藍旗吞拿魚同和牛壽司🌟原隻龍蝦刺身店員話因為新開張,所以我地4人會送原隻龍蝦刺身,但只限Level 5🦞龍蝦厚肉不過甜味不足🌟山形縣產藏王和牛有和牛上肉、和牛赤身肉、和牛牛舌,整體質素幾好,入口軟嫩🤤值得encore🌟宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛另外我地再升級左每位$100食埋A5霜降黑毛和牛🥩雪花分布均勻,加埋蛋汁好滑溜🌟壽司大拖羅同中拖羅都好正,入口即融🌟炸物廣島蠔新鮮炸出,熱辣辣,炸得乾身唔油膩😝蟹肉忌廉薯餅都好值得食!.🌟甜品仲有即制日式梳乎厘班戟🥞好香蛋味,可以自己加配料

🌟原隻龍蝦刺身

🌟山形縣產藏王和牛

🌟宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛

🌟壽司
大拖羅同中拖羅都好正,入口即融

🌟炸物

🌟甜品
仲有即制日式梳乎厘班戟🥞好香蛋味,可以自己加配料
2024-10-03 2129 浏览
今天去左銅鑼灣一間日式燒肉店叫肉佐Nikusa, 座位寬敞,更有獨立包廂,試一下壽喜燒放題😊放題分為5個level, 最平係$228, 我地揀左最貴level 5, 可品嘗110品,包括嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題($598)每位加$100可以仲食埋A5霜降黑毛和牛🥩宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷🥩和牛肉質鲜嫩,牛味好濃,沾上蛋漿更加惹味, 入口即溶😍,配上惹味壽喜燒湯底, 味道不錯😚✨開張限定,我地4人更送龍蝦刺身🦂原隻龍蝦刺身🦂新鮮的龍蝦刺身肉質鲜甜😋壽司🍣壽司上面放有新鮮魚片,加上醬油,味道不錯😬炸物香脆可口,芝士年糕煙韌又鹹香,炸蠔也炸得乾身唔油膩😜火鍋配料、前菜同日式和食都係無限添如,仲有雪任唧🍦,最後每人仲有一份即制日式疏乎厘班戟🥞

每位加$100可以仲食埋A5霜降黑毛和牛🥩

宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷🥩

✨開張限定,我地4人更送龍蝦刺身🦂

原隻龍蝦刺身🦂
新鮮的龍蝦刺身肉質鲜甜😋

壽司🍣
壽司上面放有新鮮魚片,加上醬油,味道不錯😬

炸物
香脆可口,芝士年糕煙韌又鹹香,炸蠔也炸得乾身唔油膩😜

2024-09-30 6049 浏览
📲 成日係社交平台見到有人講依間壽喜燒火鍋,今日同班朋友去試左。▫️🪑 環境OK,但冷氣唔夠,開頭都接受到,食食下好焗食到出汗。🥵▫️💰 我地揀左Lv3,每位$398,揀壽喜燒湯底 每位要再加$10,計埋加一即係每位大約$450。🤯▫️💸 價錢偏貴,食物種類少,質素未如理想。▪️ 熱櫃空寥寥 得4款:腥既吉列蠔﹑炸雞﹑炸餃子﹑枝豆。🥟▪️ 甜品又係得4款:好苦既焦糖布甸﹑朱古力奶凍﹑蕨餅﹑水果果凍。🍮▪️ 見到有梳乎厘,原來要額外加錢$18及加一,🥞即管試下啦,都正常既,但每塊梳乎厘都要額外加錢好唔抵。😕▪️ 雪糕機壞:正常應該可以有兩隻味加中間扭紋,🍦依家得右邊可以唧雲呢拿味,雪糕唔夠奶,冰感重,唔好食。🤕▫️😣 第日食牛肉火鍋我會去返牛站,無論熟食及甜品都超多選擇。🍰🍨🍦🍮🥧價錢又平啲,時間又耐啲。😵‍💫 係到1.5小時任食非常之趕。▫️🚪入門口個陣見到個牌寫like 社交平台可以免加一服務費,已經同店員講左我地 like 社交平台,但係埋單時店員無主動check我哋社交平台。😔 我地like咗社交平台無睇單就比咗錢,又冇得退返。入座前及埋單時,店員應主動告知客人做緊咩推廣,有咁既經歷唔係幾愉快。😢
▫️
💸 價錢偏貴,食物種類少,質素未如理想。

▫️
🔚 總結:好貴﹑唔滿足﹑無下次。
完!

2024-09-22 2820 浏览
之前Lunch 同同事試過Level 1壽喜燒發現可以再試下高level今次Level 4,有和牛級上身同赤肉雖然個餐有埋刺身同壽司但真係佢主打都係番番去d牛到個人感覺上身真係好食d,赤肉偏嚡加上蛋汁一齊食真心正好多可惜level4都係無得任食疏乎厘,雖有加$18試下疏乎厘有驚喜, 唔太甜,本人較喜愛佢焦糖味的CreamP.S 1. 肉質去到後期有d失望,唔太穩定⋯叫上身但來的脂肪一大督比頭幾盤有點差⋯好在都臨近尾聲開始飽,唔係真係幾失望2. 出面任拿的蔬菜區refill十都快手
今次Level 4,有和牛級上身同赤肉
前上身,後赤肉

雖然個餐有埋刺身壽司但真係佢主打都係番番去d牛到
鮟鱇魚肝、吞拿魚蓉壽司

個人感覺上身真係好食d,赤肉偏嚡
加上蛋汁一齊食真心正好多
可惜level4都係無得任食疏乎厘,雖有加$18試下
疏乎厘有驚喜, 唔太甜,本人較喜愛佢焦糖味的Cream
疏乎厘

P.S
2. 出面任拿的蔬菜區refill十都快手
和牛牛舌
魷魚同雞
前上身,後赤肉
疏乎厘
2024-09-21 2129 浏览
大癲,超高質日式放題店食靚牛海鮮都係幾百蚊,地點仲要係中心地帶銅鑼灣🤨🤨有正嘢食我點可以錯過!講緊嘅係新開嘅日式放題店,佢地主打任食壽喜燒🔥入到去餐牌係分咗5個Level,抵玩價最平$228就食到美國靚牛壽喜燒!我哋4個牛魔王,決定食個最正最豐富包羅萬有嘅Level 5,除咗有齊曬Level 1-4嘅美食之外,而家仲做緊🎊開張限定🎊每4位會送原隻龍蝦刺身🦞一次過可以品嘗曬115品,太豐富啦❣️呢個Set係可以任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料❤️‍🔥除此之外每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞咁套餐又包啲咩呢?💥Level 5嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題($598) 🌟原隻龍蝦刺身🌟🦞個人覺得好鮮甜厚肉,入口都彈牙新鮮呀!🌟山形縣產藏王和牛上肉|山形縣產藏王和牛赤身肉|和牛牛舌🌟和牛係靚牛大家都唔會質疑!佢哋嘅和牛係來自山形縣,非常高質,脂肪及雪花分布均勻,入口係好滑好嫩口🤤!🌟宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼|宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉🌟A5霜降黑毛和牛🥩,超有驚喜!而家只需要每位加$100,就可以食到!壽喜燒烹調方式去煮,融入湯汁非常入味,

呢個Set係可以任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料❤️‍🔥除此之外每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞咁套餐又包啲咩呢?

🌟原隻龍蝦刺身🌟
🦞個人覺得好鮮甜厚肉,入口都彈牙新鮮呀!

🌟山形縣產藏王和牛上肉|山形縣產藏王和牛赤身肉|和牛牛舌🌟

A5霜降黑毛和牛🥩,超有驚喜!而家只需要每位加$100,就可以食到!壽喜燒烹調方式去煮,融入湯汁非常入味,加埋點上蛋漿仲好滑溜🐣,真係入口即溶啖啖牛香濃味!

🌟刺身🌟
有靚嘅刺身如帆立貝、季節魚、三文魚都超鮮甜!

🌟壽司🌟
Level5就會每位加送壽司拼盤,包括有大拖羅或中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩。。。等等,全部都係新鮮肥美!

🌟炸物🌟
都好多款,有即炸日本廣島蠔、鮑魚、芝士年糕😂😂每次見到都忍唔住點!另外一口芝士、蟹肉忌廉薯餅、炸餃子都好出色!

💞自助區💞
餐廳仲特設自助區,包括火鍋配料,前菜關東煮,仲有日式咖喱飯都係任食任攞!最正係有百味堂雪糕俾你俾食㗎!

老實講幾百蚊係好蟹地方買塊和牛都勁細,呢度嘅和牛質素唔錯而且仲要任食添!餐廳環境好寬敞,另外設有日式榻榻米同獨立包廂,啱晒一班朋友仔去開Party齊齊食好嘢😎

🥩NIKUSA肉佐 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心二期 - Midtown 8樓
2024-09-02
2024-09-20 1537 浏览
朋友介紹呢間壽喜燒放題,性價比高,最平$228已經食到好豐富嘅放題最平嘅套餐都好多野食,可以任食美國穀飼牛肩胛、安格斯肥牛片、日本櫻姬鶏同豚腩~ 今次第一次食,試吓最平嘅level先~ 除咗任食肉類,自助區仲有好多其他冷熱食、蔬菜、甜品等等壽喜燒湯底煮完嘅牛肉好入味,肉質鮮嫩,入口即溶,我哋最後食咗好多盤牛肉!真係食肉食到飽😋整體黎講呢餐放題質素幾好,食物選擇又多樣化,下次可以再黎試埋更豐富嘅和牛放題

2024-09-20 1332 浏览
嚟呢間Nikusa 肉佐梗係日本和牛任食放題,價錢由$228-598加一,仲有埋海鮮,其實任食項目!入門口見到個熟成櫃,覺得淨係食佢啲和牛都已經夠晒回本,每塊都充滿肉味,入口香軟唔韌,仲有好正嘅肉汁!配埋壽吉燒汁簡直無得頂,忍唔住要嗌多幾round!另外仲食咗雞肉,有驚喜,又唔錯噃,雞肉嫩滑,放埋落壽喜燒汁度煮,味道都好夾! 之後都有食下基本啲丸類、菇、牛柏葉同蔬菜;最後餐廳有棉花糖機,可以自己整棉花糖,係童年回憶呀,好開心!

配埋壽吉燒汁簡直無得頂,忍唔住要嗌多幾round!

之後都有食下基本啲丸類、菇、牛柏葉同蔬菜;

2024-09-06
2024-09-08 1905 浏览
最近試咗一間新開嘅日式放題店,佢哋主打任食壽喜燒,真係好吸引!呢間店有五個不同嘅level,最平只需$228就可以享受到豐富嘅食物。今次我選擇咗最豪華嘅Level 5,價錢$598,竟然可以任食到115種美味佳餚,實在太抵!首先,Level 5嘅特色係山形縣產藏王和牛,搭配極上刺身和海鮮,真係唔可以錯過。每人都可以享受到一份原隻龍蝦刺身,雖然龍蝦肉質新鮮厚實,但味道稍微不足,可能需要配合其他醬汁會更好。再講返和牛,山形縣產嘅和牛質素一流,雪花分佈均勻,入口即化,口感非常軟嫩。特別推薦宮城縣產嘅A5霜降黑毛和牛,肉質更加驚艷!自助區就更加豐富,火鍋配料、關東煮、咖喱飯都有,仲有雪糕可以任意自制,真係好開心!

2024-09-08 1734 浏览
NIKUSA肉佐地址:銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心二期 - Midtown 8樓番工太辛苦啦🔥 今日就食咗個Level 5嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題🍱$598。估唔到都幾多食,就算係最平套餐都可以一次食到超過115款嘅日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品等。 PS 佢呢㗎新開張,level 5 放題仲送埋原隻龍蝦刺身🦞,真係豐富到冇得輸!🤤山形縣產藏王和牛質素高,肉質鬆軟,雪花分布均勻,好好味!😋如果你都係肉控加多🥩+$100 仲可以升級食宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛添,配埋壽喜燒湯底,絕對冇得頂!❤️‍🔥刺身同壽司都幾新鮮美味🍣炸物熱辣辣,特別推薦蟹肉忌廉薯餅同芝士年糕,鹹香韌口🧇自助區火鍋配料多多,仲有百味堂雪糕同即制日式疏乎厘班戟添🍨,真心大滿足。#nicefoodie銅鑼灣-—————#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #旺角美食 #美食 #銅鑼灣美
NIKUSA肉佐

估唔到都幾多食,就算係最平套餐都可以一次食到超過115款嘅日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品等。 PS 佢呢㗎新開張,level 5 放題仲送埋原隻龍蝦刺身🦞,真係豐富到冇得輸!🤤
山形縣產藏王和牛質素高,肉質鬆軟,雪花分布均勻,好好味!😋如果你都係肉控加多🥩+$100 仲可以升級食宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛添,配埋壽喜燒湯底,絕對冇得頂!❤️‍🔥刺身壽司都幾新鮮美味🍣炸物熱辣辣,特別推薦蟹肉忌廉薯餅同芝士年糕,鹹香韌口🧇自助區火鍋配料多多,仲有百味堂雪糕同即制日式疏乎厘班戟添🍨,真心大滿足。
#nicefoodie銅鑼灣

-—————
#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #旺角美食 #美食 #銅鑼灣美食 #打卡 #銅鑼灣 #香港口味 #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食 #香港好去處 #日菜 #日餐
朋友生日🥰約埋成班friend去銅鑼灣嘅肉佐食壽喜燒放題😚反正朋友生日,我哋一於食到最盡,揀咗個Level 5嘅餐😈我哋啱啱好有四個人,四人以上揀呢個餐仲有隻好厚肉嘅原隻龍蝦刺身送❣️又會咁啱俾我哋撞到有呢個新優惠😎講返啲壽喜燒牛肉先呢度嘅山形縣產藏王和牛上肉同山形縣產藏王和牛赤身肉都好高質,肉質好柔軟,油脂分布好平均🌟除咗牛肉之外,呢個套餐仲每人會送一份壽司🍣其中有一件竟然係好肥美嘅拖羅🤩刺身方面都有好多選擇,我最愛梗係食帆立貝啦,真係好鮮甜呀😍甜品方面,每人仲包咗一份疏乎厘pancake添!估唔到放題都有咁高質嘅pancake食😛出邊放題區好幼滑嘅布甸拎添🍮
朋友生日🥰約埋成班friend去銅鑼灣嘅肉佐食壽喜燒放題😚

反正朋友生日,我哋一於食到最盡,揀咗個Level 5嘅餐😈

又會咁啱俾我哋撞到有呢個新優惠😎

講返啲壽喜燒牛肉先

除咗牛肉之外,呢個套餐仲每人會送一份壽司🍣

其中有一件竟然係好肥美嘅拖羅🤩

刺身方面都有好多選擇,我最愛梗係食帆立貝啦,真係好鮮甜呀😍

甜品方面,每人仲包咗一份疏乎厘pancake添!
估唔到放題都有咁高質嘅pancake食😛

出邊放題區好幼滑嘅布甸拎添🍮
2024-09-06 1337 浏览
最近公司附近開咗間日式放題,分5個level,最平$228就食到今次我就豪一豪加錢食level 5,任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料,一次過可以食到115品🙂‍↕️而家新開張優惠4個人仲會送原隻龍蝦刺身,真係勁抵龍蝦賣相都不錯,以免費嚟講對得住有餘宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛西冷/肉眼|宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛赤身肉每位加$100就可以食埋A5霜降黑毛和牛,呢個真係有驚喜,壽喜燒點蛋漿又滑又濃牛味,真係入口即溶,加上壽喜燒湯底,真係要encore再encore!壽司有大拖羅/中拖羅,非常高質,不是放題薄薄魚生的質素,刺身仲有帆立貝、三文魚等等另外一個自助區域,裡面擺滿了各種飲品、甜品、關東煮、咖喱飯,仲有百味堂雪糕任食,真係花多眼亂!坐得舒服,價格也合理,啱晒一大班朋友同事家人聚會,下次再encore!
今次我就豪一豪加錢食level 5,任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物、甜品火鍋配料,一次過可以食到115品🙂‍↕️

而家新開張優惠4個人仲會送原隻龍蝦刺身,真係勁抵

龍蝦賣相都不錯,以免費嚟講對得住有餘