2024-07-31 95 浏览
蘭桂坊酒吧林立 走上陡斜的山坡小徑 在轉角小巷裡發現了一間隱世的酒吧餐廳 供應多款西班牙和意大利佐酒美食 店內環境昏暗 迷幻的燈光灑落在店外的桌椅 蘭桂坊的夜 氛圍往往令人沉醉💆🏻‍♀️.🐚主菜很推薦藍青口 份量很多而且每隻藍青口也非常肥美 醬汁加了香濃的椰奶和辣椒 麵包沾上濃郁的醬汁並與藍青口同吃 微辣惹味 青口質感如奶油般順滑細膩 入口即溶 .單骨脆炸雞翼是這裡的招牌小食之一 外表炸得香脆 雞肉嫩滑並帶微辣 芝士松露多士烤得酥脆焦香 配上半流心的軟滑芝士和香郁的黑松露 入口帶鹹香.🔥 Volcano 是這裡的Signature Cocktail 侍應會在百香果的殼上加入Vodka點火 以Vodka和Cointreau 作為基酒 加入Lime Juice , Passion Fruit, Pepper Mint 百香果和青檸的酸甜與薄荷的清新氣味互相平衡 十分匹配 .另外也很喜愛Mango Sticky Rice Cocktail 帶有泰式風情 味道如芒果糯米飯般 以香甜的芒果與sticky rice 味道混合 入口清爽香甜.總括來說 這裡的食物很有驚喜 Cocktail 也很有特色

總括來說 這裡的食物很有驚喜 Cocktail 也很有特色 很適合與朋友輕談淺酌 沉醉在熱鬧的氛圍中共渡微醺之夜💆🏻‍♀️

• VOLCANO
  • Spanish Blue Mussles with Chilli Sauce
今晚同朋友嚟到蘭桂芳 chill 下。蘭桂芳而家都靜靜哋,但估唔到呢間喺榮華里嘅酒吧都幾多人,我哋衝咗入去試下點解咁受歡迎。一坐低好快就有職員介紹同推介飲品嘢食比我哋。我哋叫咗:Mango Sticky RiceVolcano 呢杯以vodka 作 base 嘅飲品喺上菜時店員會點著杯飲品,名乎其實係一個火山!除咗賣相特別外,呢杯飲品都幾易入口,薄荷加上熱情果香,最啱夏天飲Spanish Tomato Bread $58切粒蕃茄配上麵包,香口微酸,清新開胃Spanish Blue Mussles with Chilli Sauce (Coconut) $258呢個藍青口配辣椒椰漿醬汁嘅青口一定要試! 藍青口除咗入口肥美之外,果陣有濃濃嘅椰香同微辣味唔會掩蓋咗原本藍青口嘅鮮味。個汁仲好香口而唔太辣,呢份青口包括咗麵包,唔洗浪費咗個咁好味嘅醬汁Seared Spring Chicken with Mixed Vegetables $288春雞配Pimientos de Padrón迷你青椒、薯仔。好食!春雞入口嫩滑,淡淡嘅鹽味加上迷你青椒薯仔都先係微微炸過,令到呢一度主食幾香口唔會太單調

一坐低好快就有職員介紹同推介飲品嘢食比我哋。我哋叫咗:

Mango Sticky Rice

Spanish Tomato Bread $58
切粒蕃茄配上麵包,香口微酸,清新開胃

2024-07-11
  • Seared Spring Chicken with Mixed Vegetables
2024-09-03 93 浏览
中環的多國菜酒吧,和朋友下班來個聚會,這店穩世感滿滿氣氛滿滿,設有室內外位置,冷氣很足朋友是直覺派,直接選擇自己最愛的酒精特調,酒單選擇多,朋友的經典調酒,帶有濃濃薄荷清新香氣,在酒吧,自由的清爽口感炸牛肚佐酒一流,口感外脆內彈,脆口金黃,口感很棒~帶有椒鹽香,酒吧少見之菜式~隱藏酒吧,也滿滿特別的感覺,快樂生活的質素燒春雞酒吧的雞肉味道非常濃,份量多,滿滿雞肉嫩滑,易入口,非常入味道,炒薯仔美味完美融合,將西式經典料理,在酒吧街中,吃出快樂感,棒有誠意優質服務,食物質素高,微濃郁,和酒精絕配。
中環的多國菜酒吧,和朋友下班來個聚會,這店穩世感滿滿

氣氛滿滿,設有室內外位置,冷氣很足

炸牛肚

隱藏酒吧,也滿滿特別的感覺,快樂生活的質素

燒春雞

有誠意優質服務,食物質素高,微濃郁,和酒精絕配。
2024-08-12 112 浏览
位於蘭桂坊既一間bar,但係食tapas既。位置有少少隱蔽,唔係條大街到,要轉入榮華里先會見到佢。餐廳環境昏暗,幾適合談心。本身都係諗住同朋友求其坐低食下野飲下cocktails吹下水。但試左佢個炸牛肚又幾特別幾好味wor。完全唔韌而且好酥脆,送酒一流😋個燒春雞既配菜仲有好多條我鍾意食既padron pepper。同埋我地嗌左2杯雞尾酒個賣相都幾靚,係偏甜果邊既,酒味又唔會太重,岩曬女仔飲。Tomato Bread $58Fried Beef Tripe $132Spring Chicken $288Amber $135Mango Sticky Rice $135

餐廳環境昏暗,幾適合談心。

Tomato Bread $58

Fried Beef Tripe $132

Spring Chicken $288

Amber $135
Mango Sticky Rice $135
2024-08-09 79 浏览
同女朋友黎左中環蘭桂坊一間酒吧食下野飲下酒 整體嘅食物質素吾錯 酒亦都調得恰到好處 店員嘅服務態度亦都好有善 好適合黎食下野飲下酒放鬆下😆🍀Nuevo Wings單骨雞翼炸得好香脆可口 記得要熱辣辣食 凍咗就冇咁香架啦😝 唔使點任何醬汁都已經好入味 而且份量都幾多 就算三個人食都好足夠😎🍀Grilled Truffle Bikini黑松露嘅味道好香濃 鹹牛肉亦都好入味 連埋啲芝士一齊食 味道更加濃厚😚 同樣都係要趁熱食 咁樣味道就會更加濃郁☺️🍀Roast Iberico Pork Shoulder with Gravy依個係一定要叫 因為真係好好食🤩 豬肩五成熟 口感有嚼勁 有咬口得黎又吾會太硬身 恰到好處😋 薯仔亦都好好食 作為配菜好適合🤪🍀Signature cocktail - Ruby賣相幾靚 粒士多啤梨仲要整咗做玫瑰花嘅形狀 女仔飲都會好開心🤣 飲落口甜甜地酸酸地好開胃 而且有沙冰嘅口感 增加清涼嘅感覺☺️🍀Signature cocktail - Mango Sticky Rice椰汁嘅味道好濃厚 有少少似飲緊楊枝甘露😛 甜味好足夠 男女都好適合飲 加埋少少嘅酒味 唔會太濃

🍀Nuevo Wings

🍀Grilled Truffle Bikini

🍀Signature cocktail - Ruby

椰汁嘅味道好濃厚 有少少似飲緊楊枝甘露😛 甜味好足夠 男女都好適合飲 加埋少少嘅酒味 唔會太濃 容易入口😉
2024-07-31 40 浏览
今晚約朋友蘭桂坊飲野放鬆下,呢間nuevo tapas bar幾有氣氛,仲有2部電視播緊奧運,齊齊支持港隊。同朋友一人一杯cocktail🍸chill🥳🥭Mango sticky rice有rum酒,椰奶,味道係芒果椰奶,酒味不濃。🍸🍹Amber 呢杯有接骨木花香,幾清新。🍗nuevo wings炸單骨雞翼,香脆惹味。🥪Truffle Bikini三文治多士夾著黑松露及巴馬火腿,鹹香美味。🥩Iberico pork shoulder豬肩肉medium,呈粉紅色,肥美嫰滑。配青椒仔及焗薯,份量好大,適合share。

同朋友一人一杯cocktail🍸chill🥳

🥭Mango sticky rice

有rum酒,椰奶,味道係芒果椰奶,酒味不濃。

🍸🍹Amber

呢杯有接骨木花香,幾清新。

🍗nuevo wings

炸單骨雞翼,香脆惹味。

🥪Truffle Bikini

三文治多士夾著黑松露及巴馬火腿,鹹香美味。

🥩Iberico pork shoulder

2024-07-31
2024-07-26 158 浏览
在中區工作的老朋友約了晚上去久違了的蘭桂坊吃西班牙小食及菜式, 這裏是一間酒吧菜館主打西班牙菜👏典型酒吧格局,富情調的燈光, 播悠揚的音樂😀先來了兩杯飲品 :我選了 Noevo Sunrise ,無酒精飲品,橙汁混合石榴糖漿,好醒胃😋老友點了侍應介紹的Volcano 用伏特加,橙花酒,青檸汁 熱情果,薄荷酒混製,芳香甜美😋有酒當然要有佐酒食物: Nuevo Wings 招牌炸雞翼,香脆鮮嫩,送酒好拍檔😋未夠喉再來一碟Grilled Truffle Bikini 烤黑松露多士,脆多士夾著黑毛豬火腿,入口甘香😋意猶未盡再吃Iberico Pork Shoulder 伊比利亞黑毛豬肩肉,配上燒汁,依餐牌上寫最好食五成熟,果然肉質夠 爽口,油脂均勻, 伴碟薯仔,原隻辣椒,與豬肩肉好合拍😋值得的一次西班牙菜探店👏一

典型酒吧格局,富情調的燈光, 播悠揚的音樂😀

先來了兩杯飲品 :
Nuevo Sunrise

Nuevo Wings 招牌炸雞翼

Grilled Truffle Bikini 烤黑松露多士

Roast Iberico Pork Shoulder 伊比利亞豬肩肉

值得的一次西班牙菜探店👏一
2024-07-25
Nuevo Sunrise
Nuevo Wings 招牌炸雞翼
Grilled Truffle Bikini 烤黑松露多士
  • RoastIbericoPorkShoulder伊比利亞豬肩肉
  • GrilledTruffleBikini烤黑松露多士
  • NuevoWings招牌炸雞翼
  • NuevoSunrise
LKF近右手邊有條小巷轉入去原來有呢間癮世tapas bar鋪面唔大 但野食就好有驚喜一問之下 廚師原來係前酒店星級大廚黎 所以野食好有質素✨👍西班牙藍青口配椰子辣椒汁Spanish Blue Mussels with Chili sauce (coconut) 個湯好濃 帶少少creamy青口夠厚肉 煮得夠入味個湯配蒜蓉包一流份量好夠兩個人食到3/4都已經飽飽地特別Chef’s Special蟹肉烏冬呢個fusion 菜好有特色唔係on menu list係大廚特別做既Chef’s Special要事前問下waiter先知有無得叫今次就好lucky試到!啖啖蟹肉既汁配闊身烏冬好掛汁雖克然個汁熱辣辣 但烏冬唔會煮得太軟 咬落煙靭彈牙呢間tapas bar 除左可以好chill咁聽歌飲野估唔到野食質素都咁好平時收工happy hour又可多一個選擇👍
LKF近右手邊有條小巷

呢個fusion 菜好有特色
唔係on menu list
係大廚特別做既Chef’s Special
要事前問下waiter先知有無得叫
今次就好lucky試到!
啖啖蟹肉既汁配闊身烏冬好掛汁
雖克然個汁熱辣辣 但烏冬唔會煮得太軟 咬落煙靭彈牙

呢間tapas bar 除左可以好chill咁聽歌飲野
估唔到野食質素都咁好
平時收工happy hour又可多一個選擇👍

2024-07-15 30 浏览
Volcano Call Tel@(VODKA, COINTREAU, LIME JUICE, PASSION FRUIT, PEPPER MINT) 識着火嘅Cocktail真係好吸引🤩因為有Passionfruit味道酸酸甜甜好Flash得來又易入口🍸Mango Tango Mocktail🍹無酒精既飲品淡淡芒果口味🥭Nuevo Wings 絕對係happy hour必叫item😋一上枱已經香味四溢🤩外皮薄脆雞翼肉質都嫩滑Truffle Bikini 外層好似三文治咁薄身得黎又香口脆口👍🏼裡面係濃郁黑松露加芝士同西班牙火腿😋好好味Mussels 份量比我預期中比較大份😆聽講呢個都好多人叫😋真係無叫錯😋好好味而且價位黎講係中環黎講都好抵🥳

🐾Nuevo Tapas Bar星期五晚同朋友去中環蘭桂坊chill下,俾呢間餐廳個招牌吸引咗,而且店員服務超級友善,就決定去試吓😆✨Volcano (Vodka, Conintreau, Lime Juice, Passion Fruit, Pepper Mint)🍹送上嚟的時候會着火,像名副其實的火山,好適合影相打卡~ 以熱情果及檸檬為主調,酸甜解渴,好有西班牙熱情如火的感覺✨Cosmopolitan 熱帶香氣和酸甜口感帶來濃厚異國風情,果香味濃易入口✨Seared Spring Chicken with Mixed Vegetables燒春雞肉質嫩滑,口感Juicy,再配上烤到恰到好處的蔬菜,作為主菜夠晒飽肚咁感✨Grilled Truffle Bikini黑松露芝士混合西班牙火腿內餡煙靭可口,芝士味特濃,而且份量慷慨,必點之選!✨Fried Beef Tripe平時少見的炸滷水牛肚口感獨特,帶有鹹香感而且口感帶勁,整體有驚喜,作為下酒菜十分適合
🐾Nuevo Tapas Bar

✨Cosmopolitan
熱帶香氣和酸甜口感帶來濃厚異國風情,果香味濃易入口

✨Grilled Truffle Bikini

✨Fried Beef Tripe

野食超好味又坐得舒服嘅酒吧!~Nuevo Wings (招牌單骨脆炸雞翼)雞肉爽口嫩滑🤪炸得非常之香脆☺️仲要勁大盤😎我諗大概有12隻😘調味亦都好正👍同朋友完全食到停唔到口🤒~Grilled truffles bikinis (芝士松露多士)香脆薄身嘅麵包多士☺️配上濃厚嘅松露芝士😘估唔到可以咁好味😍👍好耐冇食過咁有水準嘅多士🤒~Roasted Iberico pork shoulder (伊比利亞黑毛豬肩肉)估唔到嚟到呢啲地方都可以食到咁正嘅豬肉😍豬肉爽口彈牙 🤩肉質嫩滑 口感非常正 調味仲要勁香👍🤪~Volcano 飲落有種好refreshing 既感覺😘熱情果味好清新👍總括而言 呢間酒吧餐廳嘢食風格特別😘水準仲要好高👍下次嚟中環一定會再食!👍👍👍
野食超好味又坐得舒服嘅酒吧!

~Nuevo Wings
(招牌單骨脆炸雞翼)

~Grilled truffles bikinis
(芝士松露多士)

(伊比利亞黑毛豬肩肉)

~Volcano

飲落有種好refreshing 既感覺😘熱情果味好清新👍

2024-06-27 21 浏览
好耐都冇去過蘭桂坊,今晚同同事嚟到,估唔到呢度變咗咁多!人少咗,舖頭都少咗唔少,不過今晚我哋去嘅呢間Bar,嘢飲同食物質素都非常之高,好值得大家嚟試吓!Drinks:🥤Mango Stick Rice - 其中一杯signature Cocktail,就係呢杯Mango Sticky Rice! 非常有泰式風情,飲落好清涼解渴,非常適合而家咁熱嘅天氣👍🏻 酒味唔太濃,女仔都啱飲!🥤Tiramisu - 另一杯就係意式風情!呢杯酒味比較濃,佢用Bailey做底,非常香,鍾意奶味嘅朋友非常適合👍🏻飲完好似真係食咗一件芝士餅咁添🤣Food:🍴炸單骨雞翼 - 份量十足,一刻有好多件!啱晒一班朋友share !雞翼炸得啱啱好,單骨處理,一隻手都食到,Juicy非常好食👍🏻👍🏻🍴Truffle Sandwich - 另一樣小食我哋試嘅係黑松露三文治,黑松露味非常濃郁,而且佢個三文治有烘底,熱辣辣上,佐酒一流!🍴白汁煮青口 - 最後我哋叫咗個白酒煮青口配蒜蓉包share估唔到質素咁高!拍得住出面貴價嘅西餐廳!佢哋嘅青口煮得啱啱好,非常新鮮,又唔會煮得太耐變咗好硬,加埋個秘製醬汁,配埋啲蒜蓉包一齊食,

Drinks:

Food:

🍴白汁煮青口 - 最後我哋叫咗個白酒煮青口配蒜蓉包share估唔到質素咁高!拍得住出面貴價嘅西餐廳!佢哋嘅青口煮得啱啱好,非常新鮮,又唔會煮得太耐變咗好硬,加埋個秘製醬汁,配埋啲蒜蓉包一齊食,食完啱啱好夠飽👍🏻👍🏻👍🏻
大癲.ᐟ‪‪‪.ᐟ‪‪‪ 中環蘭桂坊行過一條巷仔 入面竟然有一個 食物好食 酒又好飲 性價比高 嘅地方?!Dinner再直落happy hour就啱曬~所以今次已經第n次再訪( ˶ˊᵕˋ)੭♡呢到主打不同西班牙菜 有Tapas Main Dessert酒類選擇亦都多!Cocktail紅白酒啤酒咩都有ჱ̒˶ー̀֊ー́ )🥓 𝐓𝐫𝐢𝐩𝐩𝐚 𝐅𝐫𝐢𝐭𝐭𝐚 (𝐃𝐞𝐞𝐩 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐓𝐫𝐢𝐩𝐞) $𝟏𝟑𝟐每次嚟都會叫嘅招牌之一⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾牛肚炸得香脆 其他店好少食到 配酒嘅話真係好夾!🥪 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐁𝐢𝐤𝐢𝐧𝐢 $𝟏𝟒𝟖第一次食就被驚艷!Truffle味好香 芝士份量亦都多 超級邪惡!不過記得要襯熱食~🍤 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐂𝐡𝐢𝐥𝐥𝐢 𝐒𝐡𝐢𝐫𝐦𝐩 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐏𝐞𝐬𝐭𝐨 𝐌𝐚𝐬𝐡𝐞𝐝 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 $𝟏𝟔𝟖蝦肉肉質唔會梅 少少辣 食唔都辣嘅人就可能要留意Mashed potato先係精粹!加入咗pesto之後勁香!鍾意香草味嘅人必定會鍾意呢個ʕ ◦`꒳´◦ʔ🍗 𝐒𝐞𝐚𝐫𝐞𝐝 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐌𝐢𝐱𝐞𝐝 𝐕𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞𝐬 $𝟐
Dinner再直落happy hour就啱曬~
所以今次已經第n次再訪( ˶ˊᵕˋ)੭♡

牛肚炸得香脆 其他店好少食到
配酒嘅話真係好夾!

🥪 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐁𝐢𝐤𝐢𝐧𝐢 $𝟏𝟒𝟖
第一次食就被驚艷!
Truffle味好香 芝士份量亦都多 超級邪惡!
不過記得要襯熱食~

蝦肉肉質唔會梅 少少辣 食唔都辣嘅人就可能要留意

🍗 𝐒𝐞𝐚𝐫𝐞𝐝 𝐒𝐩𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐌𝐢𝐱𝐞𝐝 𝐕𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞𝐬 $𝟐𝟖𝟖
當日未食dinner 就當然要叫個main
份量真係唔少(゚o゚;
重 點 係
雞肉肉質嫩滑唔鞋!!!有驚喜~
配菜有青椒同薯仔 薯仔都烤得幾好食 加咗調味 鹹鹹地~
又係一路食一路配酒就啱曬( ˶ ´﹃`˵ )

🍫 𝐇𝐚𝐥𝐟-𝐛𝐚𝐤𝐞𝐝 𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐂𝐚𝐤𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐈𝐜𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 $𝟗𝟖
呢個絕對係必點之選!
無論幾飽都好都要食返個先滿足
朱古力味香濃唔會太甜
蛋糕焗完熱辣辣 配埋凍冰冰嘅雪糕
秒速就清曬一碟(୨୧ ơ ᴗ ơ)

🍸 𝕊𝕀𝔾ℕ𝔸𝕋𝕌ℝ𝔼 ℂ𝕆ℂ𝕂𝕋𝔸𝕀𝕃𝕤 🍹
𝐓𝐨𝐩𝐚𝐳 $𝟏𝟑𝟓
𝐌𝐚𝐧𝐠𝐨 𝐒𝐭𝐢𝐜𝐤𝐲 𝐑𝐢𝐜𝐞 $𝟏𝟑𝟓
𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 $𝟏𝟑𝟓
𝐑𝐞𝐝 𝐒𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐚 $𝟏𝟎𝟖
已經到訪過幾次關係 所以signature cocktail每款都已經試過~
個人喜好:Mango sticky rice 落咗coconut milk真係好香好易入口 冇嘜酒味~
另外仲有Ruby同Volcano 除咗好飲 打卡亦都好啱的( ˊᵕˋ )

總結!食物選擇唔少 性價比亦高~
服務亦好好!環境都舒服乾淨 唔會太嘈 傾計好地方~
Signature cocktail每款打卡得嚟又易入口 一定總有款啱飲!(尤其女仔)
絕對係中環飲嘢好地方推介之一 *ˊᵕˋ)੭
▫️
📍Nuevo Tapas Bar (中環)
中環榮華里8號地舖
今次同朋友去左位於中環蘭桂坊內街bar,感覺都好唔錯grilled truffle bikini松露同cheese 完美融合,在烤箱中烘烤至外層酥脆、內餡濃郁,令人垂涎三尺Nuevo wings作為招牌 雞翅外表色澤誘人,內裡肉質鮮嫩多汁,每枱必叫roasted iberico pork shoulder這採用西班牙伊比利亞黑毛豬肩肉烤製,肉質鮮嫩多汁,並搭配特製的酸甜醬汁好有驚喜volcano volcano 係一款充滿視覺衝擊力的雞尾酒,以火山熔岩為靈感,放左vodka 係熱情果殼入面燒 呈現出獨特的外觀飲落好refreshing mango sticky rice效法經典的泰式甜點,將香甜的芒果與sticky rice味道混合,清爽又不失厚重感
今次同朋友去左位於中環蘭桂坊內街bar,感覺都好唔錯

grilled truffle bikini

Nuevo wings
作為招牌 雞翅外表色澤誘人,內裡肉質鮮嫩多汁,每枱必叫

roasted iberico pork shoulder
這採用西班牙伊比利亞黑毛豬肩肉烤製,
肉質鮮嫩多汁,並搭配特製的酸甜醬汁
好有驚喜

volcano
飲落好refreshing

mango sticky rice
效法經典的
2024-06-23 33 浏览
位置鄰近蘭桂芳非常方便 又熱鬧分室內室外位置坐外面氣氛一流雞尾酒賣相吸引試了兩款特色CocktailsAmber以Gin作基調再加清甜嘅蘋果汁 蛋白製成味道清新易入口Ruby如其名鮮紅色主要由士多啤梨 玫瑰口味組成好岩女仔飲M5一口和牛配辣汁牛肉鮮嫩Juicy醬汁微辣 很惹味作佐酒小食很對味越食越想食脆炸雞翼外皮香脆唔油膩雞肉保持嫩滑可口肉質柔嫩多汁滿足味蕾享受巴馬火腿芝士通粉強烈推介岩哂鍾意食芝士嘅朋友芝士香濃份量足每一啖都拉絲搭配火腿的咸香 非常夾

位置鄰近蘭桂芳
非常方便 又熱鬧