2025-04-06
開瓶費:$250星期日去到12:30,樓下七成滿,我地就選擇坐樓上,一嚟靜啲,二嚟環境光猛好景啲。假日原來冇做Salad Bar,只有A LA Carte。。。價錢偏中高價,不過入咗嚟就試試啦Burrata Salad水牛芝士有流心,蕃茄鮮甜多汁,再跟三片Toast,夾埋一齊食層次豐富,橄欖油同醋非常重手地加Aust Wagyu Beef Thai Salad好大碟👍澳洲和牛做四成熟加埋泰國風嘅青木瓜、芽菜、青瓜等等,用埋好香蒜味同酸甜嘅泰汁,開胃清新Prawn Fettucine with Cream Sauce份量十足,忌廉白汁香滑,闊條麵熟度剛好Porcini Mushroom Risotto熟度好,飯粒煙韌好香濃嘅牛肝菌味Barbecue Roasted Baby Back Ribs份量大,六支骨 肉汁算淋,不過肉就偏乾,離晒骨
Burrata Salad
Aust Wagyu Beef Thai Salad
份量十足,忌廉白汁香滑,闊條麵熟度剛好
Porcini Mushroom Risotto
熟度好,飯粒煙韌好香濃嘅牛肝菌味
份量大,六支骨 肉汁算淋,不過肉就偏乾,離晒骨