2024-08-25
自從呢間OMU CAFE開左之後☕️令呢條平靜小街驚現人龍連落雨天嘅平日下午依然full house☺️好彩有位女士埋單讓個窗口位比我🪟~ 呢間和風咖啡室主打自家製特濃蘑菇汁蛋包飯配豚肉咖喱或燴牛肉汁~不過tea time就無蛋包飯,要食就要叫all day menu啦~ 𝔸𝕝𝕝 𝔻𝕒𝕪 𝕄𝕖𝕟𝕦murice有成14款:🍛《 特濃蘑菇汁 配 野菜豚肉咖喱蛋包飯 💲88 》蘑菇汁以香草、雞湯和大量蘑菇煮成,好香滑濃郁~咖喱甜甜哋唔辣,岩晒我口味~豚肉比預期多~🥚而蛋包飯係用上日本雞蛋同日本白米,蛋味濃有米香,加埋醬汁好惹味~我估唔到自己可以食晒成碟飯~😛 𝕋𝕖𝕒 𝕋𝕚𝕞𝕖🍮《 自家製焦糖日本雞蛋布丁 配 咖啡忌廉 💲43 》 呢個都好多人點嚟打卡~ 蛋甜加上香滑唔甜膩嘅咖啡忌廉~滿足😌𝔻𝕣𝕚𝕟𝕜🍵《 Matcha Latte 💲29 (原價$44 H)》跟餐飲品減$15,所以呢杯只需$29~有埋拉花架~
令呢條平靜小街驚現人龍
連落雨天嘅平日下午依然full house
☺️好彩有位女士埋單讓個窗口位比我🪟~
𝔸𝕝𝕝 𝔻𝕒𝕪 𝕄𝕖𝕟𝕦:
Omurice有成14款:
🍛《 特濃蘑菇汁 配 野菜豚肉咖喱蛋包飯 💲88 》
蘑菇汁以香草、雞湯和大量蘑菇煮成,好香滑濃郁~咖喱甜甜哋唔辣,岩晒我口味~豚肉比預期多~ 🥚而蛋包飯係用上日本雞蛋同日本白米,蛋味濃有米香,加埋醬汁好惹味~我估唔到自己可以食晒成碟飯~😛
𝕋𝕖𝕒 𝕋𝕚𝕞𝕖
蛋甜加上香滑唔甜膩嘅咖啡忌廉~滿足😌
𝔻𝕣𝕚𝕟𝕜
跟餐飲品減$15,所以呢杯只需$29~有埋拉花架~