2024-01-18 105 浏览
Pace by ONFALL係一間位於銅鑼灣嘅西式酒吧咖啡店,以精緻嘅食物同獨特嘅酒飲聞名!食物煙三文魚意粉,咁就係一碟鮮美多汁嘅三文魚意粉,每一口都帶有煙燻嘅香氣,份量充足!松露醬薯條,金黃酥脆嘅薯條配上香氣四溢嘅松露醬,絕對係你嘅味蕾享受!大大兜配酒飲都好抵食~德國無骨鹹豬手,豬手肉質鮮嫩多汁,餐廳切好一塊塊!而且,Pace by ONFALL仲提供不同嘅酒類🍹飲品,今次就試佐cocktail margarita同 pina colada,呢兩款cocktail都有獨特嘅口感同香氣,飲落去令你嘅心情好好的,呢度環境咁chill啱曬girlstalk 同大班朋友飲!另外仲有提供獨立包廂😍🍽️ 餐廳名稱:Pace by ONFALL📍 地點:銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓🕑 營業時間:14:00 - 02:00💰 人均消費:$201-400

🍽️ 餐廳名稱:Pace by ONFALL
  • 松露醬薯條
  • margarita
  • pina colada
2024-01-18 78 浏览
《 🌟推介 😋晴晴港飲港食 》Friday night 梗係要同friend chill吓今次比我哋發掘到銅鑼灣呢間新開酒吧😍一上到嚟見到佈置好多花花同霓虹燈牌好有氣氛之餘仲夠哂girly啱哂我瘋狂打卡📸🤭呢度嘅cocktail杯杯都好有心思就算係classic嘅都同出面飲到嘅好唔同😲Long Island Ice Tea $118 👍逢親想wing都會飲長島冰茶🤭不過平時喺出邊飲到嘅酒味都真係好重唔係咁易入口 但今次試到呢杯真係啱晒我成杯凍檸樂咁 完全唔似飲緊酒但飲下飲下就覺得有料到🤣原來因為用咗鮮檸檬加上檸檬皮嘅香蓋過咗酒嘅苦味😍Flying Grasshopper $98 👍叫咗另一杯又係我好鍾意杯面鋪滿可可粉 每啖飲落都充滿朱古力嘅香濃😍飲落完全以為係一杯薄荷朱古力🍫其實係有vodka mix咗奶同朱古力酒啱哂朱古力控😏Jap jap $98朋友試咗呢杯好fruity 嘅sakemix咗桂花同綠茶加埋打爛咗嘅荔枝蓉甜甜哋好易入口☺️ 賣相仲好fancy 上面放咗大大粒荔枝又甜又juicy🤭Bellini $108Free shot 老闆仲送咗佢特別釀製嘅鰹魚湯sake😲同平時食日
《 🌟推介 😋晴晴港飲港食 》

回頭率: 9/10

📍 PACE by ONFALL
地址: 銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓
電話: 56178321
餐廳:PACE by ONFALL (銅鑼灣)地址:銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓銅鑼灣最近新開咗間有啡有酒又有嘢食嘅Cafe and Bar🍸——PACE by ONFALL @pace.onfall ,趁住平日下晝唔喺太多人,專登上咗去亨環10樓呢度飲啡食嘢吹水Chill返幾粒鐘🗣,畢竟平時地鋪或者一啲人氣餐廳/Cafe成日都好多人或者會限時坐,呢度新開咗接近2個月,加上夜晚會比下晝多人過嚟飲嘢食嘢,更重要環境夠大坐得都幾舒服😌,經過上嚟打躉都喺個唔錯嘅選擇未行入餐廳已經聽到裏面播緊既熟悉又令人雀躍嘅流行音樂🎶,有好幾張大枱,唔多人嗰陣就算得兩個人都可以坐,坐得鬆動自在完全無壓迫感😌,場內仲設有VIP房,無論成班friend想自私玩,定喺想搵地方慶祝生日或者搞event都一樣咁適合雖然餐廳主打酒類飲品🍸,不過佢哋提供僅有10款左右嘅食物質素都真喺幾唔錯,而我下午去嘅時段仲有咖啡可以飲☕️,比愛啡唔愛酒嘅人多返啲飲品選擇🤓✝️煙三文魚意粉 $108煙燻過再輕輕炙燒嘅三文魚塊,鋪咗喺滿滿嘅忌廉汁意粉上面,加上少少檸檬汁一齊食🍋,清新檸香之中帶有陣陣煙燻香;雖然意粉有太多汁個人就唔太鍾意,不過
餐廳:PACE by ONFALL (銅鑼灣)
地址:銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓

✝️煙三文魚意粉 $108
煙燻過再輕輕炙燒嘅三文魚塊,
雖然意粉有太多汁個人就唔太鍾意,不過食起上嚟又真喺唔會好溜👏

✝️德國無骨咸豬手 $108
豬手預先切好一片片🐷,令客人食得非常方便,皮、筋、肉嘅層次分明,
咬落每啖都食到豐富膠質,加咗少少黑椒調味,仲輕輕中和咗豬手嘅油膩感

✝️意式蕃茄肉丸 $88
一客有8粒,唔可以話好彈牙,但蕃茄醬同香草嘅配搭加上肉丸嘅肉香真喺無得輸🧆,
唔覺唔覺就食晒成碟🤣

呢度飲咖啡確實有啲貴,每杯White Coffe要$78,不過唔好睇少佢哋啲咖啡,絕對媲美得上咖啡店嘅質素👍。用咗自家淺焙咖啡豆,飲落醇香,溫度、牛奶同Espresso嘅比例都掌握得好好👏,加上精細嘅拉花,緊喺要先打卡後欣賞再品嘗啦☕️,有驚喜有驚喜🎉
2023-12-30
等候时间
10 分钟 (堂食)
去銅鑼灣附近逛街慶祝聖誕節,朋友介紹附近的「PACE by ONFALL」。餐廳夜晚是酒吧,日頭就專賣咖啡以及輕食,環境佈置夢幻,粉紅色的花花裝飾、聖誕樹的佈置充滿聖誕氣氛。<松露蘑菇意粉> $108松露蘑菇意粉熱辣辣上枱,表面鋪滿咗蘑菇片,每條意粉都沾滿醬汁,松露的香味同蘑菇片的配搭正好。<煙三文魚意粉> $108煙三文魚意粉口感煙韌,味道主要來自煙三文魚,煙三文魚的鹹香配搭略作調味的意粉,再加少少檸檬汁,口感輕盈。<三醬炸雞> $68炸雞翼附有三種醬汁,分別是松露醬、柚子醬和是拉差醬。雞翼炸得香脆,醬汁惹味無窮,感覺柚子醬的配搭最好食,味道清新開胃。<Matcha latte> $78相當穩陣的一款抹茶latte,表面有靚靚拉花,抹茶味濃厚不會苦,凍天氣飲返杯都是一個不錯的選擇。

<松露蘑菇意粉> $108

<煙三文魚意粉> $108

<三醬炸雞> $68

<Matcha latte> $78

2023-12-30 54 浏览
銅鑼灣 | Pace by Onfall有時候收工都會想同朋友食少少嘢,飲杯嘢傾吓計,今日我推介一間銅鑼灣有誠意嘅夜景Bar 比大家~ 呢度嘅cocktail真係好有特色,因為新接手嘅老闆親自改過曬啲配方,所以一定要試下。而食物方面雖然選擇唔算多,但我地都覺得好好食,快啲睇下我地叫咗啲咩食❂ Cocktail - Jap JapJap Jap 口感獨特,將清酒、荔枝同綠茶巧妙地混合。清酒嘅利落,與荔枝、綠茶嘅香甜味道形成咗一種解膩嘅感覺。老闆更加將荔枝肉打碎混合洗酒入面,呢款cocktail 嘅口感清新又輕盈❂ 煙燻三文魚意粉本來對Bar嘅食物期望唔算大,但煙燻三文魚意粉嘅味道完全超乎我嘅預期!煙三文魚嘅分量都好多,意粉嘅醬汁亦香滑而唔膩,令人停唔到口~❂ 松露蘑菇意粉濃郁嘅松露香氣配合蘑菇嘅地道風味,都係一好好味嘅意粉!蘑菇經過精緻烹調後,帶出地道且有質感嘅口感,再配上輕微嘅松露香,讓人欲罷不能。❂ 松露醬薯條送酒、吹水必備嘅小食!香脆薯條配上松露醬,一流~PACE by ONFALL (銅鑼灣) @pace.onfall銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓
銅鑼灣 | Pace by Onfall

❂ Cocktail - Jap Jap

❂ 煙燻三文魚意粉

❂ 松露蘑菇意粉

❂ 松露醬薯條
送酒、吹水必備嘅小食!香脆薯條配上松露醬,一流~

銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓
2023-12-25 30 浏览
銅鑼灣的樓上酒吧外表平凡 內裡驚人 用心制作cocktail 價錢亦親民Bar Manager – Lemon更有於份子、infuse基酒有所研究還讓我試了一些off menu的infused sake、rum cherry On menu主要係Classic cocktail 居然見到很久沒有的Caipirinha由於需要用上碎冰 制作上亦較繁複 而同類型的cocktail有Mojito現今社會對Mojito認識較廣 以至Caipirinha現在已經很難在menu上找到它的名字了Less is more, 傳統cocktail更能顯然出調酒師功架我分別點了2杯傳統cocktail 分別是Caipirinha 和 Old Fashion Caipirinha $98Cachaça, lime, crane sugar Cachaça作為基酒的cocktail, 是巴西獨有的特產相對Mojito, 基油不同、沒有soda和mint Caipirinha香氣較集中 味道亦較strong Lime + crane依舊是我和的配搭Old Fashion $108 Bourbon Whisky,

銅鑼灣的樓上酒吧

現今社會對Mojito認識較廣

我分別點了2杯傳統cocktail
分別是Caipirinha 和 Old Fashion

Caipirinha $98
Cachaça, lime, crane sugar
相對Mojito, 基油不同、沒有soda和mint
Caipirinha香氣較集中 味道亦較strong
Lime + crane依舊是我和的配搭
Old Fashion $108
Bourbon Whisky, Sugar, bitters
雖然係Classic Cocktail
但現今消費者追求的已經慢慢改變
對觀感上、嗅覺上
整個cocktail deco或 pairing已有不同求要

一顆方糖 加上aromatic bitters

服務: 5/5
抵食: 5/5

PACE by ONFALL
📍銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓
【晚間搖身一變🪄咖啡店變Cocktail吧】推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌑*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*📍HK #銅鑼灣 - 𝗣𝗔𝗖𝗘 𝗯𝘆 𝗢𝗡𝗙𝗔𝗟𝗟 SOGO附近一間樓上Bar,日頭係coffee shop 🌞 夜晚久變身成為酒吧 🪄 環境好靚帶點夢幻feel,再加上cocktail 各有特色同美感 ✨ 夜晚飲返杯推介【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 食評 💬】◐ 𝗝𝗮𝗽 𝗝𝗮𝗽 $𝟵𝟴 |7/10🍶Sake, Kwai Feh 同 Green Tea容易入口,朋友仔自問酒量差,開頭都驚咁先危險,好在真係無事!有綠茶中和咗Kwai Feh (一種荔枝酒)嘅甜味,感覺幾清新。配上鋪咗玫瑰花碎嘅荔枝,打卡一流!但overall如果甜度減少少會再加分!◐ 𝗙𝗹𝘆𝗶𝗻𝗴 𝗚𝗿𝗮𝘀𝘀𝗵𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿 $𝟵𝟴|7/10🍫Grey Goose Vodka, Get27, Cacao Liquer, Milk同我一樣鍾意薄荷朱古力要試下!🍃 隨酒附送3粒mint choco,味道同杯酒好似( ´▽` )ノ 酒精味道唔會好重,比較似飲緊個甜品◐ 𝗗𝗮𝗶𝗾𝘂𝗶𝗿𝗶 $𝟵𝟴|8/
【晚間搖身一變🪄咖啡店變Cocktail吧】
推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌑
📍HK #銅鑼灣 - 𝗣𝗔𝗖𝗘 𝗯𝘆 𝗢𝗡𝗙𝗔𝗟𝗟

【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 食評 💬】

◐ 𝗝𝗮𝗽 𝗝𝗮𝗽 $𝟵𝟴 |7/10
🍶Sake, Kwai Feh 同 Green Tea

◐ 𝗙𝗹𝘆𝗶𝗻𝗴 𝗚𝗿𝗮𝘀𝘀𝗵𝗼𝗽𝗽𝗲𝗿 $𝟵𝟴|7/10

◐ 𝗗𝗮𝗶𝗾𝘂𝗶𝗿𝗶 $𝟵𝟴|8/10
🍋 Bacardi Blanca Rum, Cointeau, Fresh Lime
可以揀唔同水果味:士多啤梨/桃/熱情果/芒果/菠蘿/荔枝/奇異果 etc 🍑 最後揀咗bartender推介檸檬原味🍹 整體酒味3杯入面最濃,好refreshing唔會太甜,再去會揀呢杯試其他水果味

◐ 𝗗𝗼𝘂𝗯𝗹𝗲 𝗜𝗺𝗽𝗮𝗰𝘁 (𝗪𝗮𝘀𝗮𝗯𝗶, 𝗖𝗵𝗶𝗹𝗹𝗶 𝗧𝗲𝗾𝘂𝗶𝗹𝗮) $𝟴𝟴/𝘀𝗵𝗼𝘁|8/10 🌟
係意外驚喜!
有兩種層次嘅辣味🌶️:
上到下 - 有別於一般將辣椒直接榨汁嘅做法,辣椒係經過師傅兩星期低溫慢煮嘅製作,嗰種辣味達到譚仔五小辣嘅level,但又揮發得好快,味覺好似搭咗一場越礦飛車。🎢
下到上 - 飲完食返塊青瓜。青瓜上有wasabi, 但呢下就好比火箭升空,將我一嘢轟上天咁。朋友差啲要call飛行服務隊救我🚁
總括而言係非常新鮮嘅體驗,勸告食唔到辣嘅朋友都應該試下!⚠️

*・゜゚・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*
𝗣𝗔𝗖𝗘 𝗯𝘆 𝗢𝗡𝗙𝗔𝗟𝗟
🥂 @pace.onfall
🚶 銅鑼灣站F1出口,步行約3分鐘
📍 銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓
🏷️

地區:#laymao_銅鑼灣
分類:#laymao_bar #laymao_酒吧
*・・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*
  • jap  jap
  • daiquiri
今日同家姐收工去左happy hour🥳黎左銅鑼灣呢間新開嘅酒吧,最近見好多人推介,環境都好靚,所以去試下😋佢啲cocktails全部都好特別,係classic cocktail之外,仲加左好多特別嘅小巧思,創造左classic嘅變奏版😋*****🍹Bellini $108Peach, Lemon Juice, Prosecco, Grenadine, St Germain呢杯Bellini用左甜汽酒調,好易入口,啱晒女仔飲呀😋🍸Jap Jap $98Sake, Kwai Feh, Green Tea好少飲sake做嘅cocktail,原來都唔錯👍🏻飲落係幾似綠茶喎😆🥃Negroni $98Bombay Gin, Camperi, Martini RossoNegroni加左啲smoky rosemary嘅煙薰係杯蓋,飲落多左一層香氣好特別!☺️🍶試驗版本🫣臨走嘅時候老細特然話送兩杯測試中嘅cocktail比我地😍呢個係用慢煮嘅方法將鰹魚湯加入sake入面嘅酒🥳飲落超似日本餐廳嘅味增湯🤣(人黎幫我加片昆布同柴魚絲!🤣🍟松露醬薯條 $68Truffle French Fries*****更

*****

🍹Bellini $108

呢杯Bellini用左甜汽酒調,好易入口,啱晒女仔飲呀😋

🍸Jap Jap $98
Sake, Kwai Feh, Green Tea

🥃Negroni $98

🍶試驗版本🫣

🍟松露醬薯條 $68
Truffle French Fries

*****

更多食評資訊:🔎litcloud_
2023-12-14
$200 (宵夜)
  • Jap  Jap
  • Bellini
2023-12-19 24 浏览
✨推✨ONFALL本身有間酒吧係8樓,呢加新開左間PACE by ONFALL係10樓,分別在於PACE by ONFALL係CAFE、餐廳、酒吧集於一身,下午會有咖啡供應。環境比較舒服寧靜,以花為主題,如果無咁鍾意太熱鬧既話,呢度真係適合不過,Cocktail都真係幾正,有多款花味水果味配合返環境主題。平時同朋友食完飯,又要另外搵地方飲下野傾計,呢度可以食飯、飲野直落唔洗轉場幾方便😌✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦💰💲675✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦✦ flying Grasshopper $98Grey Goose Vodka, Get27, Cocao Liqueur, Milk✦Fruit Punch $88Orange Juice, Pineapple Juice, Grenadine, Soda
💰💲675

✦ flying Grasshopper $98

✦Fruit Punch $88
2023-12-17 62 浏览
去銅鑼灣食完飯,想同朋友摸吓酒杯底傾吓偈,最啱去lounge,環境唔會太嘈,坐得又舒服。呢間lounge燈光昏暗,頗有格調,提供多款佐酒小食、cocktail,諗唔到飲咩嘅,可以俾啲要求調酒師,幫客人調製獨一無二嘅飲品!------------------------------🍹◖Bartender’s Choice◗ $128同咗店員講自己想試邊類型,佢哋即場調製!呢杯由dry martini做底,加入柚子、蛋白,再撞上氣泡酒,果味濃郁,有少少起泡嘅感覺,酸酸甜甜,比較開胃🍾◖Menestrello Prosecco D.O.C Spumante N.V◗ $98佢係一款sparkling wine,夠氣都幾順喉,飲落唔會太甜,個人幾中意🥂◖Deutsches Weintor Riesling◗ $78呢款味道會偏酸,幾開胃,適合配返啲小食一齊飲㊙️◖Out of Menu◗Bartender私人醒咗幾個shot俾我哋試,將啲食材同酒mix埋一齊,佢有三款mixed shots,又幾特別喎!🐟/鰹魚湯慢煮清酒:有鮮味,好似飲緊麵豉湯咁,就差咗啲豆腐同海帶🤣🌶️/Double Impac
🍹◖Bartender’s Choice◗ $128

呢款味道會偏酸,幾開胃,適合配返啲小食一齊飲

㊙️◖Out of Menu◗

🌶️/Double Impact:平時食得辣嘅可以一試,用辣椒tequila mix花椒籽,飲完之後再食Wasabi青瓜,嗰種辣味嘅上下衝擊真係不得了!🥵
🍒/酒心車厘子:用咗三年嘅Rum浸泡,再過一次糖水,外面糖水味,裏面酒心味濃郁,係一道飲得嘅甜品

🌟 Encore指數:8.5/10
2023-12-12 35 浏览
A cozy cafe/bar Spotted in causeway bay裝修粉紅粉藍,再加上花花同埋唔同嘅霓虹燈好夢幻打卡一流!除咗 alcoholic drinks仲會有咖啡提供今次我下晝嚟就叫咗flat whiteNutty flavour Strong yet delicate and smooth on the palate另外因為我係baileys控唔想baileys on the rock 咁單調所以叫咗佢哋幫我調咗一款tiramisu x baileys cocktail飲落去真係濃濃嘅tiramisu味上面一層層咖啡再加朱古力粉到尾會再飲到baileys絕對係會再嚟encore嘅飲品之一!Food highlights :Spaghetti Bolognese我個人其實都係鍾意食啲old skool嘢呢個肉醬意粉其實一啲都唔簡單放上枱嗰陣出晒煙香噴噴焗得啱啱好芝士味好香濃German Corned Pork Knuckle Bonless呢個超抵食,大大份最主要就係冇骨,啱晒我呢啲唔識食骨嘅人Smoked Duck Breast With Yuzu Sauce鴨胸
裝修粉紅粉藍,再加上花花
同埋唔同嘅霓虹燈

唔想baileys on the rock 咁單調
飲落去真係濃濃嘅tiramisu味
上面一層層咖啡再加朱古力粉
到尾會再飲到baileys
絕對係會再嚟encore嘅飲品之一!

Food highlights :

香噴噴
焗得啱啱好
芝士味好香濃

呢個超抵食,大大份
最主要就係冇骨,啱晒我呢啲唔識食骨嘅人

鴨胸本身比較重口味
配上柚子醬汁
就令個油膩感減半!
2023-12-11 30 浏览
酒吧裝修好靚,花花世界咁,有幾個特色牆比你打卡影相,影野食野飲做背景就岩哂😂仲有獨立k房可以唱下k,仲可以影到銅鑼灣既夜景非常之好,餐廳主打就係特色既cocktail,老闆仲話多數都係自己獨家自創口味,每一款都有一翻風味👍🏻同埋特色的咖啡☕️可以品嚐👍🏻我就選擇左二款cocktailaiquiri:$98Bacardi Blanca Rum + Cointeau + Fresh Lime,仲可以加入你鐘意既水果汁落去,口味清新夠哂獨特👍🏻酒溝左新鮮青檸汁令到酒更加清新,杯身仲加左d鹽落去飲落又帶有喊味加埋酒香口感清新,好岩我飲Margarito:$98Patron Silver Tequlia + Cointreau + Fresh Lime,呢個個名幾特別一於點後試試,黃色嘅cocktail,味道甜甜地好易入口,酒精味都飲得出,lime 比較濃烈,杯邊雖然無鹽粒,每一啖一入口都酸酸地幾特別👍🏻@pace.onfall 📍地址:PACE by ONFALL (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓

我就選擇左二款cocktail:
Daiquiri:$98

Margarito:$98

@pace.onfall
📍地址:PACE by ONFALL (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓
2023-12-08 27 浏览
PACE BY ONFALL依間新酒吧開左係銅鑼灣核心既內圍渣甸街☺️酒吧下晝2點就開始營業😎除左一般係酒吧叫到既cocktail mocktail之外,仲有咖啡同野食😙今次同男朋友黎依到拍拖😙佢話番完工冇曬力想refresh一下😚所以就叫左fresh fruit依個組合😚🍹 Fresh Fruit Mojito 好有特色既酒杯加埋清爽既mojito🫧個vibe好舒服🏝️ mojito唔會太過濃烈 真係好放鬆😙

🍹 Fresh Fruit Mojito
2023-12-06
$300 (宵夜)
📍 @pace.onfall in Causeway BayCafe x Bar Food: 💛💛💛💛🤍Décor: 💛💛💛💛🤍Service:💛💛💛💛💛Price Value: 💛💛💛💛🤍Price :💰 $400Favourite:💖 German corned pork knuckles boneless —————————————————————✅ Located at Jardine’s Bazzar, only take 3 minutes walk from Causeway Bay MTR station. Super convenient.✅ The menu offers a wide variety of cocktails and drinks selection ✅ Day time cafe, night time bar✅ All fresh ingredients ✅ Overall the food quality was outstanding ✅ Portions are generous✅ Great experience! They prov
Cafe x Bar

Price :💰 $400
—————————————————————

✅ All fresh ingredients
✅ Portions are generous
✅ Great experience! They provide good service and comfortable environment. The vibe and atmosphere here is so cool.
✅ Can’t wait to return and wouldn’t hesitate to recommend to anyone looking for somewhere to chill with friends
✅ Very nice food. I would highly recommend this place for its food and drink.
✅Servers are also great and always efficient, happy, and polite
✅ A delightful experience. Friendly reminder: be sure to making a booking well in advance

—————————————————————
𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚙𝚜, 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚒𝚙𝚜 🐰

𝙻𝚒𝚙𝚜 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 : @eatwithbunny_ ✨
H𝚒𝚙𝚜 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 : @workoutwithbunny 🏃‍♀️
#globaleats #eatwithfoodiez

📍@pace.onfall
地址: 銅鑼灣渣甸街66號亨環10樓
#shishilounge #cocktail #cocktailkhk