2024-06-04
媽媽係1個顏控表表者, 野食要好味又要靚🫰🏻之前一見到💡Patisserie Tony Wong💡嘅玫瑰花蛋糕已經好鍾意😍今日行經銅鑼灣分店, 一定要去買幾件蛋糕番去同屋企人一齊食!Floral Collection 蛋糕 (可以單件買) Gerbera (芒果椰子蛋糕)芒果為主, 配上椰子忌廉+椰子蛋白脆餅, 幼滑清甜, 層次好豐富.Daisy (柚子芝麻蛋糕)清新感覺為主, 一睇同柚子忌廉+柚子芝麻蛋糕好配合. 底層係芝麻脆脆, 同樣都係好鬆脆. 造形好似雛菊, 真係見到已經開心晒! Garden Rose (朱古力紅桑莓蛋糕)呢個玫瑰花都好靚🌹 紅桑莓忌廉+紅桑莓蜜餞, 酸酸甜甜. 再配埋濃濃朱古力 (包括brownie+mousse+脆脆朱古力底), 配搭得好好! 紅桑莓中和左朱古力, 咁就唔會單一得個膩!新出品 - 花漾甜心 Blooming Bouquet 🫶🏻1盒2款口味, 獨立包裝🫶🏻花形酥餅, 口感有D似蝴蝶酥, 夠鬆脆🫶🏻味道不太甜🫶🏻外盒好精緻, 送禮大都好適合
Floral Collection 蛋糕 (可以單件買)
Gerbera (芒果椰子蛋糕)
Daisy (柚子芝麻蛋糕)
Garden Rose (朱古力紅桑莓蛋糕)
新出品 - 花漾甜心 Blooming Bouquet
🫶🏻1盒2款口味, 獨立包裝
🫶🏻花形酥餅, 口感有D似蝴蝶酥, 夠鬆脆
🫶🏻味道不太甜
🫶🏻外盒好精緻, 送禮大都好適合