2024-08-20
😋 Poke Bowl以新鮮海鮮食材為主,🥒 再配搭不同蔬菜及醬汁,無煎無炸的烹調方式非常健康。🙌 魚生及蔬菜提供均衡營養 🐟,更是三低之選,低油、低鹽、低熱量,💁♀️💁♂️適合都市人忙碌之中又想健康。魚生飯可以自選配料,🤔 有選擇困難亦可以揀預設的配搭組合,大家不妨一試!🤗⋄⋄====—====—====—====—✦ 夏威夷風味 ✦ ($88)吞拿魚刺身﹑海帶芽﹑紫洋蔥﹑蟹籽﹑鰹魚醬油🤩 吞拿魚刺身比得一啲都唔孤寒,每啖飯都食到新鮮吞拿魚刺身。非常滿足!🥰⋄ ✦ 加州風味 ✦ ($98)三文魚刺身﹑青瓜﹑雞蛋絲﹑三文魚籽﹑果仁芝麻醬🐟 厚切三文魚含豐富蛋白質,好適合健身人士,配上 🥒青瓜同果仁芝麻醬感覺十分清新!🥳⋄✦火山炸雞✦ ( +$28)🐓 炸雞熱辣辣,同魚生飯有反比,一冷一熱好過癮😉⋄✦ 水牛芝士條 ✦ +$28 😍 大推!好玩又好食,🧀 芝士條可以拉絲,外脆內軟好好味🤤⋄✦ 雙檸梳打 ✦ +$15 檸檬﹑青檸﹑梳打水🍋 酸酸甜甜好Refreshing,同poke bowl係絕配😚👍====—====—====—====—.📌店名:Peek-A-Poke📍地址:銅鑼灣希雲
====—====—====—====—
✦ 夏威夷風味 ✦ ($88)
吞拿魚刺身﹑海帶芽﹑紫洋蔥﹑蟹籽﹑鰹魚醬油
⋄
✦ 加州風味 ✦ ($98)
三文魚刺身﹑青瓜﹑雞蛋絲﹑三文魚籽﹑果仁芝麻醬
⋄
✦火山炸雞✦ ( +$28)
🐓 炸雞熱辣辣,同魚生飯有反比,一冷一熱好過癮😉
✦ 水牛芝士條 ✦ +$28
😍 大推!好玩又好食,🧀 芝士條可以拉絲,外脆內軟好好味🤤
✦ 雙檸梳打 ✦ +$15
檸檬﹑青檸﹑梳打水