2024-01-29
觀塘裕民坊商場又多嘢睇,而家餐廳位置係3樓個平台景色唔錯,感覺好舒服☺️好特別既西餐廳,佢地裝修混合左中式玩素😍好有風格👍🏻晚市二人套餐 $3682餐湯 +2前菜+2主菜+2飲品好抵食既西式意大利菜🇮🇹,又多又好味價錢仲好抵👍🏻👍🏻餐湯南瓜忌廉湯,整得好Creamy好細膩👍🏻前菜意大利風乾火腿拼盤🌟24個月巴馬火恩、莎樂美朋、寇帕火盟、新鮮水果☺️好喜歡佢地個Ham 就咁食唔太咸😊仲配左粒超大既青提😋白鯷魚茄子蓉多士白鯷魚茄子蓉一齊食又幾特別幾好味😋主菜炭燒安格斯封門柳🥩配燒汁薯條🍟套餐加$90就可以轉😍薯條炸得非常香脆,封門柳非常之林,仲好重牛味😋好喜歡💕新鮮波士頓龍蝦意粉🦞用新鮮波士龍蝦,食落非常新鮮,好喜歡佢地既龍蝦汁非常濃郁,連埋意粉一齊食非常惹味香口好好食🤤飲品🍹MYSTICAL ROSAMANGO JUICE ,PINEAPPLE JUICE ,ORANGE JUICE ,APPLE AND HIBISCUS AND SODA WATER 飲落好香洛神花水果味,好清甜既感覺💕加配甜品$38我地揀左提拉米蘇,佢杯左上,係我鍾意食既口感同味道🤤有香濃Run 酒味同咖啡香味,質感仲
好特別既西餐廳,佢地裝修混合左中式玩素😍好有風格👍🏻
晚市二人套餐 $368
2餐湯 +2前菜+2主菜+2飲品
好抵食既西式意大利菜🇮🇹,又多又好味價錢仲好抵👍🏻👍🏻
餐湯
南瓜忌廉湯,整得好Creamy好細膩👍🏻
前菜
新鮮波士頓龍蝦意粉🦞
飲品🍹
MYSTICAL ROSA
加配甜品$38
我地揀左提拉米蘇,佢杯左上,係我鍾意食既口感同味道🤤有香濃Run 酒味同咖啡香味,質感仲非常軟身真係好鍾意💕