2025-05-14
本人雖然鐘意食野,身形都非常龐大🥴🥴🥴但其實最最最首選都係淡味同素食,有時食素食淡唔代表唔好食,就好似食壽司,我喜歡同一款食物,1件原味1件點豉油芥末,咁樣,原汁原味鮮味我知道,我感受到,配搭醬汁所演變出黎既味道同感受我都會知道環境❤️❤️❤️❤️❤️簡約輕格調裝修,簡單得黎感覺好輕鬆而有特式,會有種優閒感衛生❤️❤️❤️🤍🤍其實門面同裡面都好乾淨整潔,感覺一d都唔污糟,但邊食邊有1,2隻細少蚊滋/烏蠅仔飛過,所以扣左呢度2個心心,整體上冇不良感受既。其實好多食肆內都好難避免呢類問題,有d食肆甚至會有米奇🐁🐁🐁呢個好睇食肆本身,商場或管道等各方面,但呢一個例子我認為好個別既服務❤️❤️❤️❤️❤️服務我認為係好好既,剛開始我睇唔明餐牌,員工好有耐心同笑容為我講解。用餐方式都係半自助,自己取餐,自己斟水,但唔算麻煩,又順暢既。亦有員工時常出黎收拾餐桌。其間就係不慎有蚊滋仔飛入我碗飯內,當我拎去想換過一碗時,第一位接觸我既員工想問清楚情況,雖然我並未覺得冒犯,但第二位員工二話不說提出補回我食完既份量,十分爽快要比個感受立即升級(如果補回原份更開心🤣)食物❤️❤️❤️❤️🤍我叫既組合係雞肉,三文魚,泡菜,蛋黃醬配白、糙米半半
環境❤️❤️❤️❤️❤️
簡約輕格調裝修,簡單得黎感覺好輕鬆而有特式,會有種優閒感
衛生❤️❤️❤️🤍🤍
服務❤️❤️❤️❤️❤️
食物❤️❤️❤️❤️🤍
我叫既組合係雞肉,三文魚,泡菜,蛋黃醬配白、糙米半半,雖然有蛋黃醬,但佢味道依然係偏淡,如果唔係加左泡菜,相信唔食開淡口既人會稍嫌冇味,但三文魚既鮮味係直達腦部,呢點非常讚👍👍另外,飲品堅果奶我非常鐘意,感覺健康又好味,顏色仲好令人愉悅添,但我比較愛甜,如果我鐘意得甜度都應該比正常高少少於我,我係非常愛既。但抵食呢點。。。相信真係要想享受時間慢慢嘆既人先會去食,唔係唔值,但係香港呢個時間急速,競爭力咁強,樣樣鬥平既地方,真係要願意花錢花時間先識欣賞呢股清泉🤔
總括,絕對會再食(荷包夠漲既時候)
致Openrice審核:
第1:此食評是好評,我亦根據真實用餐過程而寫,為何要我改做試食活動?
第2:餐廳即時對我的問題作出反應,我是很讚賞的
第3:收據在我上傳的照片中
請不要再沒看清楚我的評論就彈回我的食評,謝謝