2024-10-04
之前睇到呢間酒吧就嚟結業,見到呢間酒吧都幾有特色,同埋食物都幾吸引,特登星期六傍晚時分過嚟朝聖一下呢間酒吧原來隱藏在MO Bar內,睇地址搵左一圈都唔見,最後要問職員🤣可能就快結業,酒吧要等位,入坐限時一小時,感覺有少少趕🥹好彩等左一陣就有位,酒吧門口係個電話亭,幾得意我地黎之前已經做好功課,好快就決定咗食咩同飲咩,我哋揀左PDT Cheese Burger, Cheung Fun Tots同埋 Typhoon Shelter Dog,飲品我哋揀左 Clarified Milk Punch同埋 Benton’s Old Fashioned PDT Cheese Burger用左impossible burger,除咗冇牛肉味之外,質感食落去都幾似牛肉,同埋都幾Juicy,不過可惜我係牛魔王,所以都係唔啱我🤣Cheung Fun Tots,有麻醬同糖醬,真係好似腸粉既風味,薯粉炸得幾脆,送酒一流,難怪咁多人推介👍Typhoon Shelter Dog,面包有牛油味,有避風塘味的粒粒,仲有幾多蟹肉,呢款熱狗超好食,又好有特別😋Clarified Milk Punch,飲落去甜甜地,幾啱女仔
好彩等左一陣就有位,酒吧門口係個電話亭,幾得意
Clarified Milk Punch,飲落去甜甜地,幾啱女仔飲
Benton’s Old Fashioned,威士忌都幾濃,加左橙香,都幾好飲
如果唔係限時一小時,我都想再黎過,希望將來裝修完會開返啦💪