2019-06-02
星期六陪個friend去Cafe做啲野,想搵一間任坐唔嬲嘅Cafe都唔容易,朋友推介左呢間係牛頭角。👀環境好舒服,座位都編排得好寬躺,簡約工業風設計,空間感十足!👍🏾上:Return Black(芝麻latte)☕️第一次飲芝麻味嘅latte,好新奇,飲落都幾好味,有啲似台灣嗰啲芝麻奶露。下:Latte☕️呢到嘅latte本身都有啲瀝,所以唔使特別叫double shot都夠咖啡味。All Day Breakfast ($108)沙律淋左黑醋,好fresh,全部都幾好食,唯獨是粟米硬心啊!😖叫多左一杯latte,今次叫double shot,真係覺得苦左少少!-呢間cafe好適合週末幾個朋友黎hea一個下午,有無限水供應,全自助所以完全唔收service charge。‼️如果想用電腦可以選擇有插頭嘅位置,睇下書用下電腦就一日喇!
上:Return Black(芝麻latte)
下:Latte
All Day Breakfast ($108)