2018-08-01
食得多M記偶然都想轉下口味,所以foodpigss🐷🐷今次就黎到食呢間價錢親民既美式快餐店🍔🍟 不過黎之前要做好心理準備,事關店裡面既座位唔多,有啲枱凳更喺商場走廊,好彩有兩部大風機吹住,未算熱到要出汗🤣而更值得提既係食物質素比預期中更要好😋首先點左安格斯牛肉漢堡餐($58)包係烘過所以食落係脆口,而漢堡係有傳統配料,即蕃茄、酸青瓜、生菜、芝士&漢堡扒🍔 重點既漢堡扒就最帶來驚喜,事關佢厚身得黎竟然得夠鎖住肉汁,真係食每啖都食得好enjoy💕另外仲點左鰻魚汁豬柳漢堡餐($55)呢個包就有別傳統,係比較特別既選擇,事關佢既重點係個自家醃蘿蔔絲,微酸醒胃,取代左一般漢堡包嘅青瓜同埋生菜去到令到個漢堡食落去唔膩,越食越開胃。而且豬肉漢堡扒食落去係冇肉腥味,十分juicy,真係少見豬肉漢堡都可以咁出色當然唔少得食啲小食,呢款芝士條($25)炸成金黃色,咬落仲有非常拉絲既芝士,配埋個用鮮蕃茄而製既茄汁真係無得彈仲有呢個水牛城雞翼($38)味道帶少少辣,但係唔食辣既🐷🐷都接受到既程度,仲有藍芝士醬可以蘸,不過個人覺得唔蘸都已經好夠味,反而係想用跟餐既薯條黎蘸😝 別有一番風味最後由於🐷🐷太飲得🤭 食
而更值得提既係食物質素比預期中更要好😋
首先點左安格斯牛肉漢堡餐($58)
另外仲點左鰻魚汁豬柳漢堡餐($55)
當然唔少得食啲小食,呢款芝士條($25)
仲有呢個水牛城雞翼($38)
最後由於🐷🐷太飲得🤭 食完漢堡同炸物後已經飲曬跟餐既汽水,但仲未夠喉
所以仲飲左呢支想試好耐既bless蘋果伯爵茶($22)
係少有既made in Hong Kong產品🇭🇰 伯爵茶味中帶有少少蘋果味,都唔錯,可以一試🤩
總結係餐廳性價比高,絕對係喺附近返工返學既朋友既lunch之選😇