2022-09-27
公司調左我去黃埔返工,今日第一日返新鋪⛪️,同事就帶我去食一間好有驚喜既西餐,叫做second bite bar & cafe 香噴噴既黑毛豬鞍🐗煎得好香,色澤幾光鮮吸引,咬落皮脆肉嫩好juicy 😗,同事話佢每次必嗌!最佳分享既芝士火腿拼盤🧀個拼盤好豐富,有沙律、煙三文魚、Parma Ham、芝士同埋餅。將啲煙三文魚同Parma Ham po上塊餅到,在加一大舊芝士上去食😋,又食到三文魚嘅新鮮、Parma Ham嘅鹹香同埋芝士嘅奶滑味,多重口感好正啊!惹味既黑松露帆立貝扁意粉🍝大大塊黑松露係意粉上面,離遠都聞到好香👃🏻煎過嘅帆立貝,色澤金黃,咬落帆立貝既油香溶化喺口之中宵夜未,再配上扁意粉口感極佳♥️♥️♥️同事真係好有taste,餐廳野食好味好有驚喜,佈置仲走大自然系,簡直係洗滌心靈呀!
香噴噴既黑毛豬鞍🐗
最佳分享既芝士火腿拼盤🧀
惹味既黑松露帆立貝扁意粉🍝
大大塊黑松露係意粉上面,離遠都聞到好香👃🏻煎過嘅帆立貝,色澤金黃,咬落帆立貝既油香溶化喺口之中宵夜未,再配上扁意粉口感極佳♥️♥️♥️ 同事真係好有taste,餐廳野食好味好有驚喜,佈置仲走大自然系,簡直係洗滌心靈呀!