2024-06-04
店家由中東廚師👨🏻🍳主理,野食即叫即整🔥(𝐁𝐮𝐠𝐞𝐫🍔 • 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕 • 熱狗 🌭• 意粉🍝 • 𝐒𝐡𝐚𝐰𝐚𝐫𝐦𝐚沙威瑪🌯)嗱❣️有好野一定要同朋友仔𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞先得既🤗今次我地開心𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞招牌漢堡包🍔如果你諗住💭𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞一個包邊會夠飽,就錯啦😏睇埋落去你就明嫁啦,有圖有真相😎~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪終極牛堡 THE SLAM DUNK ($155) 終極即係打大佬啦💪🏻依個招牌𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🍔真係豐富到爆,完全唔可能一啖咬🤤食完有飽肚感既𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🍔,依家真係唔係咁易搵🤭難得搵到,一定要嗌多個朋友仔𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞先搞得掂💃🏻多層數到我唔知點數😂 麻煩自己睇相🙇🏻♀️(𝟑層漢堡包🥯 • 𝟐層安格斯牛肉扒🥩 • 𝟑層車打芝士🧀 • 火雞煙肉🥓 • 黑松露炒蛋🍳,仲有生菜🥬 • 蕃茄🍅 • 洋蔥🧅 • 酸瓜🥒 • 加埋醬汁)麵包體輕輕烘過,食落鬆軟。安格斯牛肉扒唔乾,仲有肉汁💦.▪手製薄餅 MARGARITA ($55)𝐒𝐢𝐳𝐞 𝟔吋 • 分左𝟒件𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕批底係大廚人手製👐🏻,外圈位焗得夠香,食落軟熟帶少少煙韌口感🤓𝐌𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫
嗱❣️有好野一定要同朋友仔𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞先得既🤗
今次我地開心𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞招牌漢堡包🍔
如果你諗住💭𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞一個包邊會夠飽,就錯啦😏
睇埋落去你就明嫁啦,有圖有真相😎
▪終極牛堡 THE SLAM DUNK ($155)
終極即係打大佬啦💪🏻
依個招牌𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🍔真係豐富到爆,完全唔可能一啖咬🤤
食完有飽肚感既𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🍔,依家真係唔係咁易搵🤭
難得搵到,一定要嗌多個朋友仔𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞先搞得掂💃🏻
多層數到我唔知點數😂 麻煩自己睇相🙇🏻♀️
麵包體輕輕烘過,食落鬆軟。安格斯牛肉扒唔乾,仲有肉汁💦
▪手製薄餅 MARGARITA ($55)
𝐒𝐢𝐳𝐞 𝟔吋 • 分左𝟒件
𝐌𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞🧀份量夠多 • 夠足,做到完美拉絲效果😳
配住酸甜度適中既茄醬,一個人清晒無難道😌
🔺有少量堂食座位🪑