2021-07-31
雖然其實一年四季都好想食甜品,但一去到夏天咁熱,基本上係每日都想食雪糕,唯有係咁安慰自己乳酪雪糕冇咁肥😂 呢間乳酪雪糕有好多款式可以揀,我淨係諗食咩都諗咗好耐,同埋係可以customize,如果set好咗嗰啲唔鍾意,都可以自己揀toppings同味道~~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~ ✨價錢:7/10👅味道:8/10🌌環境:7/10★Very healthy mix ($55)我就揀咗佢本身配好咗嘅set,裏面有唔同嘅水果,配上熱情果香蕉醬,on top加咗蜜糖同埋granola。雪糕甜度啱啱好,好鍾意yogurt獨有嘅乳酸味,無一般雪糕咁膩,mix埋granola一齊食仲好有口感~ 第一次試熱情果香蕉醬,酸酸甜甜同雪糕好夾,裏面仲食到香蕉蓉,但對我來講有啲過甜,果醬份量比得太大方😂下次要試抹茶或者朱古力🍫!
~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~
✨價錢:7/10
👅味道:8/10
🌌環境:7/10
★Very healthy mix ($55)
下次要試抹茶或者朱古力🍫!