2016-12-13
大角咀真係唔講得少,bar、cafe 中餐、西餐、米線、車仔麵、火煱、雞煲、韓燒......形形式式既餐廳應有盡有!收左工五點半到,好多餐廳都未開,見到呢間開左就膽粗粗入去試下!因為太早,得我地一枱客,但到六點到時陸續有客人入黎,大部分已經book 枱。場內啲櫈都寫左starry night 既名,藍黑色既枱同灰白色既牆,成間餐廳用心佈置裝修,同餐廳名好夾。辣肉腸雞肉長通粉唔係話好大碟,但材料好足,面頭有芝士,仲有好多雞肉同肉腸。肉腸唔辣,硬硬地但薄片,幾有口感。個汁酸酸地,只味似用新鮮蕃茄整。通粉都唔硬又唔太淋,剛好!All day breakfast 有好多種食物,$105黎講係抵食!蛋可以選擇煮法,而呢個太陽蛋蛋黃剛好,有痴痴地既糖心蛋感覺!有兩款唔同既腸,共四條。較白色果條應該係雞肉腸,肉較實。有一點點果條腸好好食!又林又入味又juicy !咬落去有汁流出黎甘,一試愛上!平時食開all day breakfast 既煙肉都好乾好硬,好似食緊豬肉乾甘,但呢個一啲都唔乾,一咬就開,又唔會好咸!磨菇一如既往甘香!好味!!呢度價錢唔貴,食物質素又好,值得再黎,無揀錯呀!
場內啲櫈都寫左starry night 既名,藍黑色既枱同灰白色既牆,成間餐廳用心佈置裝修,同餐廳名好夾。 辣肉腸雞肉長通粉