2024-10-05 146 浏览
火腿火雞腿潛艇包真係好正!想像一下,鬆軟的潛艇包裡面夾著多汁的火腿和火雞腿,咬一口就有肉汁流出來,味道超級豐富!再加上一些新鮮的生菜和番茄,口感更加層次分明。吃完這個,來一塊朱古力曲奇,外脆內軟,巧克力融化在嘴裡,甜得剛剛好,真係一個完美的搭配!
2024-08-22 265 浏览
唔知點解搵唔到Subway南昌分店,明明已經開咗好耐,今日南昌分店有買一送一優惠,除咗某幾個優惠套餐之外,大部分口味都可以有優惠,我選擇咗最抵食嘅吞拿魚潛艇堡和素食潛艇堡,不過返到屋企D醬流晒出嚟,影相效果唔靚,但係好味
2023-10-12 1008 浏览
Subway .味道:😋😋😋😋抵食:👍🏻👍🏻👍🏻環境:⚡️⚡️⚡️回訪指數:🤤🤤🤤🤤/5..想食野 但吾想食得好濟 揀咩好?Subway就岩哂 因為可以揀半份~或者 全份 留返半 都可以~.麵包款式 同 醬汁 都有好多種實有岩自己既口味~ 或者半份吾同醬汁又得~朋友問我平時揀咩味 我話必定蛋黃醬 同蜜糖芥末😆 其他都冇食過🤣...日式照燒雞 Chicken Teriyaki 🌟🌟🌟🌟$56醬汁蛋黃醬 同蜜糖芥末🥰個包 會專登 烘過熱過 先會比你~配合好Juicy既肉汁 好香口 好脆~.燒雞胸配牛油果沙律 Roast chicken avocado salad 🌟🌟🌟🌟 $69牛油果已經好清新 配合埋生菜一軟一脆既口感 好好👍🏻仲要係原塊雞胸 好足夠嘅蛋白質 仲有一堆纖維 好啱健身人士👍🏻...💫 #subway#荔枝角 📍地址: 荔枝角青山道495號誠信中心地下2號舖👩‍💻OP網址: https://s.openrice.com/QrbS0nku900~uKdABAA...#麵包 #輕食 #蛋白質 #小食 #健身小食#米吃 #香港探店#跟米吃出瘦身材ig yt Red 大眾点评 @
Subway
味道:😋😋😋😋
抵食:👍🏻👍🏻👍🏻
環境:⚡️⚡️⚡️
回訪指數:🤤🤤🤤🤤/5
想食野 但吾想食得好濟 揀咩好?
Subway就岩哂 因為可以揀半份~
或者 全份 留返半 都可以~
麵包款式 同 醬汁 都有好多種
實有岩自己既口味~ 或者半份吾同醬汁又得~
朋友問我平時揀咩味
我話必定蛋黃醬 同蜜糖芥末😆 其他都冇食過🤣
醬汁蛋黃醬 同蜜糖芥末🥰
個包 會專登 烘過熱過 先會比你~
配合好Juicy既肉汁 好香口 好脆~

牛油果已經好清新 配合埋生菜

📍地址: 荔枝角青山道495號誠信中心地下2號舖
#麵包 #輕食 #蛋白質 #小食 #健身小食
#米吃 #香港探店
#跟米吃出瘦身材
ig yt Red 大眾点评 @kumikofindeat @kukeepfit
  • 日式照燒雞
2023-03-20 1050 浏览
Chose the classic subway club ($40 for 6”) with turkey breast, ham and roasted beef, the variety was adequate!Love their great variety of sauces, i love the BBQ and honey mustard the most🥳 however i think the vegetables were too cold in this branch so it didn’t blend well with the hot bread and meat.

2022-05-20 1688 浏览
出街食又想食得健康啲 又快 subway真係好好嘅健康外食之選!佢有四款包可以揀 每次嚟都係揀蜜糖燕麥嗰款包 甜甜地 烘熱完外脆內軟 仲有啲燕麥碎嘅咬口 最鍾意係佢個甜雞肉 配埋超多蔬菜 健康又好食😋
2021-11-17 1654 浏览
𝗦𝘂𝗯𝘄𝗮𝘆每次出新野就會去試🥳今次就試吓全新嘅素肉雞扒潛艇堡🤩​植物性飲食已經唔再只係素食主義者專利🌱食得健康 食得環保♻️將植物性食材加入日常餐單嘅彈性素食者都越嚟越多 而家連𝗳𝗮𝘀𝘁 𝗳𝗼𝗼𝗱 𝘀𝗵𝗼𝗽都開始加入𝘃𝗲𝗴𝗮𝗻 𝗺𝗲𝗮𝘁夠晒𝗳𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆🙌🏻.📌6”素肉雞扒沙律$45雀巢今年首季就以自家植物肉品牌𝗛𝗮𝗿𝘃𝗲𝘀𝘁 𝗚𝗼𝘂𝗿𝗺𝗲𝘁率先於餐飲渠道登陸香港🇭🇰今個11月就聯同𝗦𝘂𝗯𝘄𝗮𝘆推出呢個全新潛艇堡👅素肉雞扒用咗𝗛𝗮𝗿𝘃𝗲𝘀𝘁 𝗚𝗼𝘂𝗿𝗺𝗲𝘁無肉酥炸排製做🐔採用咗嚟自非基因改造大豆蛋白製成 含豐富蛋白質同膳食纖維 不含膽固醇同反式脂肪 係有清真認證嘅蛋素食品👍🏻外皮好脆 佢都幾似真肉 係平時炸到好香口嗰種🤩想健康啲可以+$8轉沙律底🥗之前都食過佢地啲包 四款各有特色✨甜嘅可以揀𝗵𝗼𝗻𝗲𝘆 𝗼𝗮𝘁🍯濃味啲可以揀意大利香料🌿小麥包麥味都幾香🌾白麵包就重麵粉味 配濃味啲嘅配料就啱晒🙌🏻.喺全線𝗦𝘂𝗯𝘄𝗮𝘆買6”素肉雞扒潛艇堡 仲送美式曲奇添架🍪有𝗠&𝗠朱古力, 燕麥提子乾, 白朱古力夏威夷果仁, 雙重朱古力, 朱古力🍫唔算太甜 外脆內軟 帶點煙韌 不過就冇乜牛油香🧈但係送嘅

📌6”素肉雞扒沙律$45
6”素肉雞扒沙律

喺全線𝗦𝘂𝗯𝘄𝗮𝘆買6”素肉雞扒潛艇堡 仲送美式曲奇添架🍪有𝗠&𝗠朱古力, 燕麥提子乾, 白朱古力夏威夷果仁, 雙重朱古力, 朱古力🍫唔算太甜 外脆內軟 帶點煙韌 不過就冇乜牛油香🧈但係送嘅 好抵🤑
📌曲奇批 $20
佢而家仲新出咗呢款𝗰𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗲三隻味嘅🤩溝咗白朱古力夏威夷果仁, 雙重朱古力同𝗠&𝗠朱古力🥳所以超厚好大塊🥰選擇困難症啱晒✨
曲奇

6”素肉雞扒沙律
曲奇
2021-09-05 567 浏览
𝑺𝒖𝒃𝒘𝒂𝒚每次一出新野就會即刻想嚟試試佢🥳非廣告🪧差唔多試晒佢啲餡 今次就試吓全新本土口味嘅豬扒包🤩.📌香烤免治豬扒潛艇堡 $42佢係用免治豬肉碎壓成一塊扒咁 唔係真係一塊豬扒🐷所以食落好似漢堡扒🙈口感唔會好鬆散 食落都幾實淨彈牙😌佢寫𝒃𝒃𝒒味 不過我就覺得就係鹹鹹地咁 味道唔算好濃 有少少似豬肉丸嘅味🤫應該𝒃𝒃𝒒味係佢個醬 唔係原本塊扒🤣塊扒勁厚身又大塊 同個6‘’包一樣長度 都幾抵食🤑再加埋兩片加熱之後融融地嘅芝士 有啲似芝士豬柳漢堡🍔再配埋海量嘅蔬菜 都幾𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉🌱最鍾意就係佢啲包 四款各有特色😚甜嘅可以揀𝒉𝒐𝒏𝒆𝒚 𝒐𝒂𝒕🍯鹹嘅可以揀芝士🧀全麥包麥味都好香🌾白麵包就重麵粉味 配濃味啲嘅配料就啱晒🙌🏻包身烘到外脆內軟 平得嚟又好食 仲幾健康 絕對係快餐首選🥰
📌香烤免治豬扒潛艇堡 $42

2021-07-10 1319 浏览
睇左好多韓劇都有見到係subway 拍嘅場景,成日都想揾日試試,印象中好多間都無座位,上黎open rice 睇左,揾到呢間,6點幾去到,當時無人,我地點緊餐嘅時間,後面就開始有3班人入黎排隊。2個店員都係非華裔,男嘅都正常有禮貌,到收銀機個女嘅勁黑面,好鬼燥咁嘅語氣,我見佢將個包入袋,我話eat here, 佢先話no dine in 後面排隊即刻有個女人問多次,我都好無奈拎住個袋,同果女仔離開,我地行左出門口 之後,都不約而同係門口玻璃揾下有無貼告示,又真係無喎,營業時間係至晚上9點30分……咁熱嘅天氣,又係疫情,附近又無公園,咁我地點算,勁無語唯有留下當宵夜,我地再揾餐廳食晚飯囉

咁熱嘅天氣,又係疫情,附近又無公園,咁我地點算,勁無語

唯有留下當宵夜,我地再揾餐廳食晚飯囉
2021-06-28 1035 浏览
想食方便又滋味嘅包包,見到subway出左「超級意大利經典潛艇堡」今次新加入咗粟米🌽 & 牛油果🥑,滋味倍增。仲攜同「啖啖肉百味卷」,同埋「清甜粟米碗」隆重登場🥳啖啖肉百味卷🈶🐮牛肉 |🐔雞肉,兩款口味。Caca今次就食新加入咗牛油果🥑嘅潛艇堡,睇落更色彩豐富,食落更加清新可口有層次,同火腿、肉腸、蕃茄、芝士等餡料飛常夾呀!而啖啖百味牛肉卷,同樣有牛油果嘅滋味,而且真係非常足料,咬落啖啖牛肉呀😋
想食方便又滋味嘅包包,見到subway出左
「超級意大利經典潛艇堡」
啖啖肉百味卷🈶🐮牛肉 |🐔雞肉,兩款口味。

2021-06-27
2021-01-23 1015 浏览
呢個日式照燒雞手卷好似係新出品。我係用Uber叫外賣既,半個鐘之內送到,好有效率。個手卷好墜手,份量十足,我另外加錢加咗牛油果蓉,叫左多醬,黎到真係好多醬,有小小濕得制。雞肉啖啖都食到,牛油果比啲醬蓋過左味道,個餅皮有小小乾;但整體幾好食。
外卖送餐
2021-01-23 325 浏览
好耐冇食subway,今日試咗黑胡椒厚切牛扒潛艇堡。我揀咗意大利香料麵包、蜜糖芥茉醬、椒鹽同埋油+醋。個包好靚仔,牛肉份量都幾多,不過就唔覺好有牛味。成個包食落去覺得好濃味,配埋啲蔬菜都幾夾。食完一個都幾飽。
外卖自取
2020-06-18 1319 浏览
係咁多連鎖快餐店Subway 係我心目中都係數一數二既鋪頭 有10幾款既肉類選擇 麵包方面可以轉沙律(+$6)/卷餅首先係揀面包 我最中意就係honey oat 甜甜地再加燕麥片係面頭 配菜都有好多款 自由配搭 挑食既朋友就岩哂醬汁都有好多但我個人最中意honey mustard 甜甜地配蔬菜好夾 我揀左好多配料 有芝士生菜蕃茄青瓜洋蔥 蔬菜好新鮮同爽脆令麵包有口感好多 蜜糖芥末醬真係好好味 蜜糖味較重 另外我都加左牛油果醬(+$12)但係令成個包好creamy 好好味 😋環境都舒服 仲有USB 充電位添👏🏼
係咁多連鎖快餐店Subway 係我心目中都係數一數二既鋪頭
有10幾款既肉類選擇 麵包方面可以轉沙律(+$6)/卷餅