2024-03-14
喺超級市場嗰邊出口一出,行過天橋就會到平台花園,喺呢度有間可以望到靚海景泰式餐廳。餐廳裝潢簡約,但已經俾人有種舒服、放鬆嘅感覺,小編同朋友仔都喺放咗工嚟呢度,望住個靚景,食下嘢,飲下嘢,吹下水,好好咁chill咗一個夜晚☺️☺️∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 泰式大蝦炒金邊粉 $95爽彈大隻大蝦,配上Q彈金邊粉,甜酸微辣嘅味道,清新開胃☺️❥ 日落炒什菜 $76將西蘭花、豆角、彩椒、粟米荀、椰菜,仲有花型嘅紅蘿蔔用蒜蓉炒香,口感爽脆,啖啖香蒜嘅味道,真係落足料👍🏻❥ 泰式即烤澳洲安格斯肉眼 $138如手前臂度長嘅肉眼扒,表面煎到稍稍焦香,入面肉質保持粉紅軟嫩,牛味濃郁😋❥ 泰式奶茶 $42凍嘅泰奶用樽仔上,再配上一杯冰,飲落甜蜜滑溜😌❥ 芒果沙冰 $52沙冰打到好綿滑,啖啖香濃芒果味,味道天然,飲落透心涼😊∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴
❥ 泰式大蝦炒金邊粉 $95
爽彈大隻大蝦,配上Q彈金邊粉,甜酸微辣嘅味道,清新開胃☺️
❥ 日落炒什菜 $76
❥ 泰式即烤澳洲安格斯肉眼 $138
❥ 泰式奶茶 $42
凍嘅泰奶用樽仔上,再配上一杯冰,飲落甜蜜滑溜😌
❥ 芒果沙冰 $52
沙冰打到好綿滑,啖啖香濃芒果味,味道天然,飲落透心涼😊