見到呢間韓式𝐜𝐚𝐟𝐞有得食開心果蜜糖窩夫,就即刻叫男朋友陪我去試下!! 因為係去食𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫,我地仲叫咗啲主食黎試下,想推介下佢地個【烏卒卒墨汁八爪魚燉飯】,燉飯既墨汁比較濃味,上面既八爪魚好軟淋,撈埋飯上面既蛋黃醬一齊食好好味 想食𝗸𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽既我仲叫咗個【極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯】!! 呢個𝗸𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽好特別,平時韓式𝗸𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽如果有泡菜都係用醃泡菜,但係呢度就喺𝗸𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽上面加咗微辣既𝗸𝗶𝗺𝗰𝗵𝗶醬同埋八爪魚粒,呢個配搭既𝗸𝗶𝗺𝗯𝗮𝗽又幾新奇(ી( ・◡・ )ʃ )₎跟住就到我最最最期待既【開唔開心試左先知既開心果蜜糖窩夫】!! 𝟒件厚厚既窩夫外脆內軟,上面灑滿咗開心果碎碎同蜜糖脆脆,最頂仲有開心果醬同𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺!! 窩夫既蛋香味好出,配埋果仁碎同𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺食,一啖一啖就食唒成碟!野飲我地叫咗【人生迷芒的芒果沙冰】同埋【濟州柑橘乳酸梳打】!! 芒果沙冰竟然有半個芒果🥭,沙冰飲得出係新鮮芒果打成既,濃得黎但又唔會好甜!! 柑橘乳酸梳打就酸酸甜甜咁,比較𝗿𝗲𝗳𝗿𝗲𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴,我個人就鍾意芒果沙冰多啲

• 人生迷芒的芒果沙冰
韓國仁川過江龍海邊餐廳Terrace In Seaside進駐尖沙咀海港城都有一段時間,今次一如既往品嚐呢間精緻嘅韓國菜。餐廳同韓國一樣主打休閒清新為主,環境同樣以淺木色同植物元素為主調,好舒適。烏卒卒墨汁八爪魚燉飯濃郁嘅墨汁包住每粒米飯,新鮮足料嘅八爪魚喺燉飯當中,口感爽脆彈牙,帶有濃郁鮮味,飯粒加上芝士醬,好creamy,味道帶有鹹香,非常吸引。極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯紫菜包飯材料豐富,有口感彈牙嘅八爪魚、蛋絲、青瓜絲、蘿蔔絲,同埋泡菜等,味道微辣惹味,口感豐富。開心果蜜糖窩夫窩夫賣相吸引,口感鬆脆,蜜糖味香濃,加上濃郁開心果醬同埋忌廉,香滑軟綿,仲有粒粒開心果脆同埋焦糖脆脆,口感豐富。人生迷芒的芒果沙冰有半隻切開嘅芒果喺上邊,非常飽滿,芒果沙冰味道香甜,底部仲有足料嘅柚子,同沙冰好夾,清爽解渴。濟州柑乳酸梳打用上濟州特產柑橘,新鮮柑橘果肉配上乳酪打製而成,味道微甜清新,加上青檸,消暑開胃,飲品漸變紫黃顏色,加上花瓣點綴,賣相吸引。

極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯

開心果蜜糖窩夫

人生迷芒的芒果沙冰

2024-09-22
  • 人生迷芒的芒果沙冰
  • 濟州柑橘乳酪
2024-09-27 1290 浏览
講起新派韓式cafe🇰🇷Terrace in seaside總是榜上有名最近我終於同朋友慕名去試試🤤海港城分店位置近碼頭餐廳以白色和灰色為主 裝潢簡約時尚而店員都戴上了可愛的柑橘帽子🍊令人彷如置身韓國濟州島柑橘果園之中🐙極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯($132)呢個紫菜包飯何止惹味 直頭係惹火🔥泡菜醬汁辣得過癮 加上八爪魚同青瓜等配料 好開胃🖤烏卒卒墨汁八爪魚燉飯($115)燉飯調味濃郁 非常creamy除咗大大嚿八爪魚🐙 仲有入晒味嘅菇菌好快就清咗碟🤣🧇開吾開心試左先知既開心果蜜糖窩夫($138)窩夫賣相吸引 共有4塊面頭放上味道濃郁嘅開心果醬同忌廉仲有大大塊焦糖脆餅底部鋪滿開心果碎粒以及杏仁整體口感味道層次豐富 值得一試👍🏻🥭人生迷芒的芒果沙冰($68)嘩 呢杯芒果沙冰唔惹少!面頭放上切開嘅芒果 粒粒都好飽滿 勁吸引😍芒果清甜味美 沙冰味道天然 唔會好甜🍹濟州柑橘乳酸梳打($48)飲品呈紫黃漸層顏色 非常美麗飲落既有青檸嘅酸澀 同時又有柑橘嘅甜味中和解喝一流
講起新派韓式cafe🇰🇷
Terrace in seaside總是榜上有名
最近我終於同朋友慕名去試試🤤
海港城分店位置近碼頭
餐廳以白色和灰色為主 裝潢簡約時尚
而店員都戴上了可愛的柑橘帽子🍊
令人彷如置身韓國濟州島柑橘果園之中

🐙極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯($132)

呢個紫菜包飯何止惹味 直頭係惹火🔥
泡菜醬汁辣得過癮
加上八爪魚同青瓜等配料 好開胃

🖤烏卒卒墨汁八爪魚燉飯($115)

燉飯調味濃郁 非常creamy

面頭放上味道濃郁嘅開心果醬同忌廉
仲有大大塊焦糖脆餅
底部鋪滿開心果碎粒以及杏仁
整體口感味道層次豐富 值得一試👍🏻

🥭人生迷芒的芒果沙冰($68)

嘩 呢杯芒果沙冰唔惹少!
面頭放上切開嘅芒果 粒粒都好飽滿 勁吸引😍
芒果清甜味美 沙冰味道天然 唔會好甜

🍹濟州柑橘乳酸梳打($48)

飲品呈紫黃漸層顏色 非常美麗
飲落既有青檸嘅酸澀 同時又有柑橘嘅甜味中和
解喝一流
2024-09-26
$275.5 (晚餐)
2024-09-25 1092 浏览
2024年9月15日 星期日終於難得係週末嘅時間可以family day,帶咗小朋友出咗尖沙咀周圍行,順便放下電,到晏晝見肚餓就決定喺海港城搵嘢食咁啱見到近期喺香港各個地方都開咗分店嘅大熱人氣韓國餐廳,仲要咁啱有客人離開,有一張空枱,所以就入咗去食餐廳原來做緊開學優惠,只要出示學生證再follow餐廳嘅網上平台,就可以飲品無限加添或者單點食物有七折優惠,對於學生嚟講真係好抵,可惜我已經過咗學生嘅年齡。。。雖然冇得用優惠,但係睇返餐牌,見到食物嘅價錢唔算太貴,而且有好多種類,仲有近期大熱嘅開心果新產品添,實在花多眼亂,所以我哋就決定點咗幾款新推出嘅食品由點餐至食物送到都只係十幾分鐘,送菜速度幾快,首先就有極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯,包飯上面放滿咗泡菜同大大粒八爪魚,食落去味道有少少辣,越食越惹味,但又唔會辣到入唔到口,泡菜同包飯裏面嘅配料都幾夾,仲有八爪魚一啲都唔韌,煮得啱啱好呢個係老婆點嘅濟州柑橘乳酸梳打,味道酸酸甜甜幾清新,乳酸同柑橘撈埋一齊飲又唔會覺得太甜,反而更突顯柑橘既味道至於我就要左人生迷芒的芒果沙冰,無諗到會有半舊芒果插左落飲品之中,仲已經切開咗方便進食,芒果幾香甜,沙冰夠
2024年9月15日 星期日

至於我就要左人生迷芒的芒果沙冰,無諗到會有半舊芒果插左落飲品之中,仲已經切開咗方便進食,芒果幾香甜,沙冰夠晒冰凍,而且仲食到芒果蓉添,夠晒份量

之後有烏卒卒墨汁八爪魚燉飯,真係每一粒飯都沾滿咗墨魚汁,每一啖都充滿八爪魚嘅鮮味,上面仲有沙律醬,同墨魚汁出奇地配合,食落感覺冇咁膩,而且八爪魚好彈牙

最後仲有重點推介開唔開心試左先知既開心果蜜糖窩夫,成個菜式都充滿開心果元素,包括有開心果醬、開心果碎同開心果奶凍等等,仲有焦糖粒鋪喺面,所以味道十分豐富,每一啖都食到開心果味,同一時間窩夫都整得好鬆軟,一切就切得開,大大力推薦!!

兩個人食咗五百幾蚊,已經飽住個肚咁走
2024-09-15
任何節日都要有儀式感💜, 萬聖節尖沙咀有很多活動, 約埋朋友一齊出嚟睇好得意的 太空館投影, 仲有係海邊 特別裝扮的 年青人。 當然一定要搵間靚靚嘅餐廳, 喺ig睇到好得意的幽靈窩夫, 萬聖節 特別版提子沙冰, 立即book位來試試。啖啖蟹肉千層麵 蟹肉千層麵味道好濃郁, 質感煙煙韌韌的千層麵, 餡料是酸酸甜甜的肉醬, 頂層鋪滿大量蟹肉, 真的好鮮味。韓式奶油排骨鍋(辣味) 排骨鍋份量比想像中多, 排骨軟嫩鬆化, 吸收咗 韓食香濃醬汁非常入味, 韓式粉絲好煙韌, 加埋紅蘿蔔同埋白蘿蔔 非常健康。幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫重點推介!重點推介! 幽靈造型 真係好得意。 朱古力窩夫質感超贊,外層鬆脆, 內裏 軟綿綿, 而且質感很綿密。 朱古力窩夫配士多啤梨醬非常 match, 加埋新鮮士多啤梨 真係大滿足。這裏嘅飲品一向都做得很出色 😍, 萬聖節特別版飲品 超可愛 。惡鬼荊棘海提子沙冰, 眼仔碌碌嘅造型非常吸睛, 提子加乳酪的沙冰非常清爽解渴。濟州柑乳酸梳打, 寶石紫色很吸引, 酸酸甜甜醒胃解膩。

2024-11-05 0 浏览
韓式奶油排骨鍋(辣味)見好多檯都有叫韓式奶油排骨鍋,我地都叫黎試試,食落辣味十足,非常惹味。鍋入面嘅排骨煮得非常入味軟諗,奶油醬汁濃郁滑順,辣味適中,唔會過於搶味,令排骨嘅鮮味更加突顯。配上年糕同韓式粉絲,簡直係一個完美嘅組合,食完之後令人好滿足。-啖啖蟹肉千層麵千層麵嘅擺盤非常精緻,每一層麵皮都包住新鮮嘅蟹肉,口感層次分明。蟹肉嘅甜味同濃郁嘅乳酪醬結合得恰到好處,每一口都令人享受,真係唔可以錯過!-幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫最後當然要試試佢地嘅甜品啦~我地叫左一款萬聖節特別推出嘅窩夫🎃 賣相非常吸睛,絕對睇得又食得😋 窩夫外脆內軟,上面覆蓋住厚厚嘅士多啤梨醬同朱古力醬,味道甜而不膩,非常適合作為餐後甜點😛-濟洲柑橘乳酸梳打飲品方面我揀咗濟洲柑橘乳酸梳打,一啖落去清新無比,酸酸甜甜,特別適合配合辣辣嘅食物,令整個用餐體驗更加清爽。-惡鬼荊棘海提子沙冰呢款沙冰用咗新鮮提子製作,口感滑溜,絕對係消暑嘅最佳選擇。提子嘅天然甜味同冰沙結合,令人忍不住想再嚐多一口。
濟洲柑橘乳酸梳打
惡鬼荊棘海提子沙冰
Halloween 食個萬聖節限定🥰應下節喇~同朋友2個人嗌咗🍴🦀啖啖蟹肉千層麵 🐖韓式奶油排骨鍋-辣味👻幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 🧇😈惡鬼荊棘海提子沙冰 🍸🍊濟州柑乳酸梳打 🍹千層麵鋪滿蟹肉🦀仲有芝士肉碎同磨菇層層疊,味道濃郁口感煙韌。排骨鍋有好多舊排骨、件件都大大舊啖啖肉、肉質軟硬適中,配有蘿蔔、年糕同粉絲,個汁亦唔會過辣幾開胃。甜品嘅窩夫外脆內軟,充滿朱古力香氣。配上幽靈挑皮造型令萬聖節氣氛十足。幽靈皮十分Q彈係好似糯米糍咁嘅外皮咁軟糯配搭埋朱古力🍫嘅甜同士多啤梨🍓嘅微酸啱啱好🤤口感豐富。濟州柑乳酸梳打🍹外型幾靚,由紫色漸變到橙色 飲落陣陣清新乳酸配有微甜柑香。👻惡鬼荊棘海提子沙冰 呢個萬聖節限定嘅飲品造型搗蛋 幾好打卡 係提子🍇口味嘅乳酸配有Rosemary 嘅香氣同香草味蕾嘅衝擊😆仲要係沙冰透心涼啊~
Halloween 食個萬聖節限定🥰應下節喇~
同朋友2個人嗌咗🍴

🍊濟州柑乳酸梳打 🍹

• 濟州柑橘乳酸梳打
  • 提拉米蘇
2024-11-04 133 浏览
Terrace in seaside 一間永遠唔會令你失望嘅餐廳今次嘅萬聖節嘅菜式好吸引店更員更帶上一頂南瓜帽,十分有誠意。食物不單止賣相睇得,味道還一流。啖啖蟹肉千層麵香噴噴嘅千層麵,一層層明確分明,而且厚度適中,混入咗鮮甜嘅蟹肉,還加上蟹籽,外層被融化咗嘅芝士包圍着,味道比一般只有肉醬嘅千層麵更豐富,蟹肉嘅鮮甜令到味道提升不少。一-韓式奶油排骨鍋(辣味)排骨嘅份量頗多,肉質鮮嫩,配上年糕和韓國粉絲,粉絲掛上香濃嘅奶油醬汁,真係令你食唔停口,好想問服務員可唔可以再加啲粉絲。幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫用麻糬做嘅白色幽靈,真係好鬼神似,朋友影咗好多幅相先至俾我開始食。朱古力窩夫外層鬆脆,口感好似食緊心太軟。再加埋香甜嘅士多啤梨醬汁和士多啤梨,味道匹配。惡鬼荊棘海提子沙冰一杯好味而且應節嘅飲品,海提子嘅味香濃,配上綿綿嘅沙冰,清甜解渴。濟州柑乳酸梳打味道甘甜,配埋乳酸梳打,味道開胃,而且消滯。
Terrace in seaside
一間永遠唔會令你失望嘅餐廳

今次嘅萬聖節嘅菜式好吸引

一-

濟州柑乳酸梳打
味道甘甜,配埋乳酸梳打,味道開胃,而且消滯。

午餐
2024-11-03 111 浏览
。烏卒卒墨汁八爪魚燉飯($115)挑戰食相嘅超級大佬🙏🏻一定要同好熟嘅人先好嗌(除非你唔介意自己個嘴黑晒嘅樣🤪)有芝士、蟹肉、魷魚等等,味道幾好,個墨汁有少少海鮮嘅鹹味,份量都夠👍🏻 CP值唔借。很想和你分享拼盤($98)小食拼盤有四樣嘢(韓式炸餃子/炸雞胸軟骨/薯條/芝士豬扒),每樣四件。最有記憶點係芝士豬扒,芝士量都幾多,食落唔膩,但唔係非常出眾;佢隻韓式餃子香港好似冇咁常見,但個人都覺得普通~另外兩款小食都係不過不失🫣覺得呢個可以唔使試。士多啤梨蜜糖窩夫($122)呢個都係佢哋舖頭嘅招牌食品,次次去都一定要食~但今次呢個窩夫好好食!個粉漿比例好,食落比平時嘅更加鬆軟,好啱我口味!鍾意😋🍽️Terrace in seaside📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓0T233號舖人均消費:$150-$200推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️其他同區美食👉🏻 #cada_尖沙咀
。烏卒卒墨汁八爪魚燉飯($115)

。很想和你分享拼盤($98)

。士多啤梨蜜糖窩夫($122)

🍽️Terrace in seaside
很想和你分享拼盤
2024-10-27
士多啤梨蜜糖窩夫
2024-10-31 169 浏览
Halloween 就到喇,Terrace in seaside推岀了限定萬聖節為主題的餐目🎃 除左igable,味道都非常岀色,睇得又食得🧡👻🎃👻🎃👻🎃👻🎃👻🎃👻🎃啖啖蟹肉千層麵千層麵層次分明,每層也夾著豐富餡料,有蟹肉、蜆肉、蘑菇粒、洋蔥、肉碎,蕃茄蓉,口感層次豐富,非常鮮味韓式奶油排骨鍋韓式粉絲沾滿秘製嘅韓式奶油,奶油清香微甜,入口順滑細膩,非常滋味。排骨煮腍入味,肉質非常嫩滑,肉味香濃,鍋裏配有紅蘿蔔、白蘿蔔、薯仔和年糕,幸福滿滿幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 甜品控必食!朱古力窩夫外脆內軟帶有香濃朱古力味配上酸甜士多啤梨醬、士多啤梨果肉和軟糯麻糬,整體甜度適中,不錯!惡鬼荊棘海提子沙冰應節造型,清新清甜提子配上沙冰,底層是酸酸甜甜的乳酪濟州柑乳酸梳打 一杯紫色漸變少女風,上層是碟豆花梳打,下層是柑橘乳酪,整體清新醒胃,帶有微微果香,打卡必點!Terrace in seaside (尖沙咀) 📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖

👻🎃👻🎃👻🎃👻🎃👻🎃👻🎃

惡鬼荊棘海提子沙冰
應節造型,清新清甜提子配上沙冰,底層是酸酸甜甜的乳酪

濟州柑乳酸梳打 一杯

Terrace in seaside (尖沙咀)
📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖
2024-10-29 122 浏览
位於海港城的Terrace in Seaside 愈開愈多分店,橙色的裝潢真的好醒神。這一間新派韓式cafe 主打韓式食物,都算是海港城入面性價比幾高的餐廳!食物顏值高,女孩子一定好喜歡🥰啖啖蟹肉千層麵 韓式奶油排骨鍋(辣味) 幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫惡鬼荊棘海提子沙冰 濟州柑乳酸梳打蟹肉千層麵份量一點也不欺場,滿滿的蟹肉、蜆肉在千層麵中間。主菜的奶油排骨鍋是微辣的程度,份量足夠,肉質好淋加埋薯粉又索汁!仲有年糕!最後的甜品完全是應萬聖節主題,好可愛,睇得又食得,絕對啱哂打咭係麻糬包著窩夫,一共有四大件,加上士多啤梨醬!不過窩夫有點偏乾,如果可以濕潤少少就更好!濟州柑乳酸梳打,酸酸甜甜勁開胃!提子沙冰都勁透心涼!

濟州柑乳酸梳打

蟹肉千層麵份量一點也不欺場,滿滿的蟹肉、蜆肉在千層麵中間。

濟州柑乳酸梳打,酸酸甜甜勁開胃!提子沙冰都勁透心涼!
2024-10-29 123 浏览
啖啖蟹肉千層麵 滿滿的蟹黃醬鋪滿在千層麵上,中間仲有一梳梳的蟹肉,很鮮甜,仲有粒粒蟹子,很有口感。每層千層麵都有蟹肉及蕃茄醬,芝士,真係滋味韓式奶油排骨鍋用韓式煮麵鍋上枱,小心燙手。材料豐富,有肉排,沾滿醬汁的韓國粉絲,煙韌的長條年糕,清甜的紅蘿蔔,白蘿蔔,醬汁有少許辣味及芝士味。幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 朱古力窩夫熱辣辣上,濃郁的朱古力味真係好正又脆口,仲有香甜的草莓,朱古力薄片,真係食唔停,幽靈用的布是煙韌微甜的麻糬,原來入面真係內有乾坤,係一個小蛋糕。我很喜歡這個萬聖節的造型。惡鬼荊棘海提子沙冰 提子沙冰酸酸甜甜,仲有香味濃郁的乳酪,沙冰夠冰凍,造型可愛濟州柑乳酸梳打 勁靚的特飲,上層係碟豆花梳打,下層是柑橘乳酪,加入青檸,睇到佢慢慢地漸變色彩,仲有鮮艷的食用花,真係靚。

惡鬼荊棘海提子沙冰
提子沙冰酸酸甜甜,仲有香味濃郁的乳酪,沙冰夠冰凍,造型可愛

2024-10-29 118 浏览
尋晚我哋去咗尖沙咀人氣餐廳食飯宜家仲有限定萬聖誕節menu好吸引好有氣氛啊🎃👻🦀啖啖蟹肉千層麵蟹肉好鮮甜🧀好多芝士層層麵creamy得黎唔膩🍲韓式奶油排骨鍋微辣 排骨份量多 肉質嫩滑奶油湯底好香仲有年糕同粉絲 好豐富😋👻幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 🍓🧇賣相超cute😍窩夫外脆內軟配士多啤梨同朱古力醬除左好岩打卡 仲好好味🥰👹惡鬼荊棘海提子沙冰 🍧紫色沙冰好靚 味道甜甜地加埋眼仔好有halloween feel👁️🍊濟州柑乳酸梳打🥤清新解渴 酸酸甜甜好refreshing希希都話好好飲🥰@terrace.in.seaside📍Terrace in seaside (尖沙咀)尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖#Terraceinseaside #coffee #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假
尋晚我哋去咗尖沙咀人氣餐廳食飯

🍊濟州柑乳酸梳打🥤
清新解渴 酸酸甜甜好refreshing
希希都話好好飲🥰

@terrace.in.seaside

📍Terrace in seaside (尖沙咀)
尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖

2024-10-28 90 浏览
得知Terrace in seaside 嘅食物有萬聖節限定,即刻過嚟食吓先😍 我覺得尖沙咀分店嘅職員嘅服務態度真係超好☺️未食完已經決定咗下次要再嚟🥳啖啖蟹肉千層麵🍝唔係講笑,真係蟹肉喺每一層面嘅中間,所以食落係啖啖蟹肉感覺😋韓式奶油排骨鍋(辣味) 一客估唔到會有咁多排骨😍啖啖肉之餘,仲有奶味濃郁嘅粉絲同埋韓式年糕🤩幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫🧇萬眾期待嘅食物😜用咗靚靚嘅裝飾,係用朱古力做,所以都可以食埋🥳惡鬼荊棘海提子沙冰🍧沙冰提子好飲,有少少似乳酸感覺👍🏻濟州柑乳酸梳打基本上飲佢都係指定動作啦😗Terrace in seaside (尖沙咀) @terrace.in.seaside地址:尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT233號舖#Terraceinseaside #coffee #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假”

啖啖蟹肉千層麵🍝

韓式奶油排骨鍋(辣味) 一客

幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫🧇

惡鬼荊棘海提子沙冰🍧
沙冰提子好飲,有少少似乳酸感覺👍🏻

基本上飲佢都係指定動作啦😗

去過呢間餐廳唔同嘅分店,每次都好有水準,仲有好多驚喜😻超級推介👍🏻餐廳裝修又chill 又relax。坐得舒適闊落。乾淨企理。上菜速度理想。而且店員服務很好,橙帽子造型超級cute 🫶🏻🤗食物方面亦都好優質👍🏻1)啖啖蟹肉千層麵 真係淡淡蟹肉嘅千層闊條麵。醬汁幼滑。熱辣辣好好味😋2)韓式奶油排骨鍋(辣味) 一上枱已經香噴噴,完全足料,排骨啖啖肉,再加埋彈牙韓式年糕,芋絲,紅蘿蔔白蘿蔔。好入味👍🏻健康得來又好味😻3)幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 個賣相已經嘩一聲😍📸📸📸。甜品味道亦都好有層次感。👍🏻 朱古力窩夫更加不得了⭐️既有香濃朱古力味,但甜度適中,口感有啲似Brownie,整個甜品都好味。好精彩好豐富😍👍🏻👍🏻👍🏻4)惡鬼荊棘海提子沙冰 and 濟州柑乳酸梳打 提子沙冰🎃 Halloween裝飾好鬼馬兩款飲品都好好飲。好有層次感。夠凍。清甜好飲。透心涼🤗餐廳服務態度亦都好好, 感覺好舒服整潔。Menu仲有好多唔同嘅main course & 甜品選擇。好有特色。harbour city搵食好地方😺

🤗食物方面亦都好優質👍🏻
1)啖啖蟹肉千層麵
真係淡淡蟹肉嘅千層闊條麵。醬汁幼滑。熱辣辣好好味😋

2)韓式奶油排骨鍋(辣味)

3)幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫

4)惡鬼荊棘海提子沙冰 and 濟州柑乳酸梳打

2024-10-26
午餐
  • 濟州柑橘乳酪
  • 啖啖蟹肉千層麵
  • 韓式奶油排骨鍋(辣味)
  • 士多啤梨朱古力窩夫
  • 濟州柑乳酸梳打