2024-08-30 252 浏览
😍老公帶我去大角咀一間好親民又好食嘅西餐廳🍴🥳餐廳好浪漫好有氣氛😍🐷西班牙乳豬配薯蓉🌈上枱嘅時候個乳豬皮咬落口真係脆卜卜🐷熱辣辣🔥實在大驚喜又好味😋一定要趁熱食呀😍熱辣辣嘅乳豬皮脆肉嫩👍好香口呢🥳🦐蒜香牛油粉絲蝦汁虎蝦扁意粉🌈意粉掛滿香香以至醬汁❤配埋吸收了大蝦嘅精華❤隻𧎚勁大隻又爽口彈牙😋仲非常惹味添🥳🥳 🍹Fruit Punch🌈充滿住回憶味道嘅Fruit Punch🥰味道帶有強烈嘅水果氣息🍉好清新喔☺️🍷Peach Iced Tea🌈紅茶同埋蜜桃嘅多汁水果味❤️加埋冰粒🧊令人無法抗拒呀👍

🐷西班牙乳豬配薯蓉

🦐蒜香牛油粉絲蝦汁虎蝦扁意粉

🍹Fruit Punch

🍷Peach Iced Tea

🌈紅茶同埋蜜桃嘅多汁水果味❤️加埋冰粒🧊令人無法抗拒呀👍
去開呢頭探完朋友之後,極力推介呢間隱世美食,意大利餐廳The Francesco係由來自羅馬廚師主理,CP值相當高,所以一家大小去品嚐😋👍忌廉汁煮藍青口🦪法國藍青口配白酒忌廉汁味道又香又滑,新鮮藍青口夠鮮味,再配上白汁非常入味,再加埋幾塊多士仔蘸汁同吃,滋味無窮😻半邊黃油雞配雜菜新薯🐔🥔賣相相當精緻同攞盤都好靚,黃油雞嘅金黃色外皮,燒雞香脆爽口好足料,加埋佢的獨特醬汁,酸酸甜甜特別香甜,可以解左油膩感覺😋香蒜牛油粉絲虎蝦扁意粉🦞🍝虎蝦肉質彈牙非常新鮮,面頭鋪上炒香彈牙粉絲,除咗滿滿蒜香仲有好多巴馬臣芝士,每一啖都有濃郁芝士同蒜的香味,小朋友食到讚不絶口🤩凍朱古力🍫🥤朱古力味濃,配埋cream,夠晒邪惡,好濃郁好好飲😍餐廳座位闊落夠曬光猛😍性價比幾高😋小朋友話要下次再來呢到食其他味道意粉🤗✨🍝The Francesco🦞📌大角咀大全街47-49號大同新邨大滿樓地舖

忌廉汁煮藍青口🦪

半邊黃油雞配雜菜新薯🐔🥔

香蒜牛油粉絲虎蝦扁意粉🦞🍝

凍朱古力🍫🥤
朱古力味濃,配埋cream,夠晒邪惡,好濃郁好好飲😍

🍝The Francesco🦞
📌大角咀大全街47-49號大同新邨大滿樓地舖
1924 浏览
1993 浏览
1K
2024-08-26 160 浏览
👧🏻😋👅🍽✨大角咀民居意大利菜好地方-🇮🇹 IG bio標榜為authentic home-style Italian cuisine, 小店來講a la carte選擇算唔少, 款式都幾特別, 另有2人套餐🇮🇹 位於大角咀唔算近地鐵, 主要做附近居民生意, 有長枱可供多人用餐, 亦係family friendly有kids meal提供-🍕 墨魚汁炸魷魚鬚薄餅 $138💯homemade pizza dough脆得黎唔會太薄, 韌度適中; 瘋狂拉絲既海量芝士同新鮮火箭菜番茄仔下cover住濃郁既墨魚汁, 炸魷魚鬚鋪上面加左少少鹹香, 唔會覺得乾而格格不入-🍝 芝士雜菜千層麵 $128✨素食之選: 難得地甘筍片好清甜冇草青味, 另有翠肉瓜同茄子, 切到好薄再塗上番茄醬, 每啖都帶茄醬酸甜, 加埋棉胎咁厚既芝士不輸肉醬口味, 蔬菜爽脆亦可令千層麵口感更豐富-🦞 龍蝦湯 $58💯唔算特別驚喜, 係勝在有鮮味鹹香唔會太似罐頭湯, 口感幼滑-🫕 手工芝士薯波 $58✨出色! 芝士比例好多, 薯蓉加左volume, 搓到大大粒拎去新鮮炸, 大大粒好香滑-🍮 檸檬白朱古力焦糖布甸 $58💯用白朱古
👧🏻😋👅🍽✨

手工芝士薯波 $58
手工芝士薯波

🍮
檸檬白朱古力焦糖布甸 $58
💯用白朱古力取代牛奶令布甸口感更結實, 焦糖+白朱古力甜味撞上檸檬味道有啲衝擊, 可能佢樣好似既南瓜會更夾🤣

墨魚汁炸魷魚鬚薄餅
手工芝士薯波
雖然比較少去大角嘴,但每次來這都發現有很多穩藏在巷子中的美食😆!這次吃的這家意大利餐廳環境幽靜又闊落,而且食物份量比想像中的大,價錢還很合理!CP值真的很高! 🌕 白酒煮蜆配多士白酒汁很香,用來沾酥脆的多士超好吃!蜆也粒粒飽滿,很鮮甜😋🌕 火箭菜龍蝦仔薄餅這pizza份量蠻大的,我跟朋友2個人都吃不完😂。不過上面的芝士很香濃,還有龍蝦仔在上面,咬下去口感很豐富👍🏻🌕 煎帶子香辣牛肝菌闊條麵這闊條麵的汁也超好吃的!微微的香辣讓整道菜更惹味,帶子煎得剛剛好,香甜鮮嫩,吃完真是大滿足🤪📍 The Francesco大角咀大全街47-49號大同新邨大滿樓地舖🧧人均消費 $220

🌕 白酒煮蜆配多士
白酒汁很香,用來沾酥脆的多士超好吃!蜆也粒粒飽滿,很鮮甜😋

🌕 火箭菜龍蝦仔薄餅

🌕 煎帶子香辣牛肝菌闊條麵

📍 The Francesco
大角咀大全街47-49號大同新邨大滿樓地舖
🧧人均消費 $220

• 白酒煮蜆
2024-08-20 164 浏览
~🍽: The Francesco (奧運)=========================⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️【龍蝦湯🦞🥣 】 ($58)🐹: 🌕🌕🌑🌑🌑飲落龍蝦味都算重🦞🦞 而且亦都幾濃👍🏻👍🏻 佢係屬於有蝦殼係湯嗰種嚟嘅~ 另外唔知點解佢啲cream同湯係會分離咗🥲🥲 整體嚟講叫做不過不失啦,不過價錢就略貴喇💰—————————【香煎鱸魚配玫瑰忌廉醬與薯蓉 🐟🌹 】($178) 🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑值得一讚嘅係擺盤幾靚💖💖 玫瑰忌廉醬食落酸酸地🫕🫕 玫瑰香味亦都算重🌹🌹 感覺好特別 ✨✨ 薯蓉會有啲薯粒喺度🥔🥔 幾有咬口🦷🦷 另外魚肉食落幾嫩滑🐟🐟 個皮亦都煎得好脆⚡️⚡️ 唔錯唔錯👍🏻👍🏻—————————【明太子忌廉汁粗通粉🧡🫕 】($138) 🐹: 🌕🌕🌕🌕🌗佢個汁係屬於比較Creamy嗰種嚟嘅🫕🫕 明太子味適中🧡🧡 值得一讚嘅係成個汁真係好Rich 好Rich👍🏻👍🏻 掛汁效果極佳💖💖 另外佢三文魚子都好清甜🫧🫧 夾埋一齊一啖食落去嘅感覺真係好滿足🥰🥰 極度推薦❣️❣️—————————【熱朱古力🍫☕️ 】($38) 🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑賣相嚟講幾靚☕️☕️ 呢個價錢嚟講性價比幾高💰💰 飲

🍽: The Francesco (奧運)

=========================
⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️

【龍蝦湯🦞🥣 】 ($58)

🐹: 🌕🌕🌑🌑🌑

—————————
【香煎鱸魚配玫瑰忌廉醬與薯蓉 🐟🌹 】($178)

—————————
【明太子忌廉汁粗通粉🧡🫕 】($138)

🐹: 🌕🌕🌕🌕🌗

—————————
【熱朱古力🍫☕️ 】($38)

🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑

賣相嚟講幾靚☕️☕️ 呢個價錢嚟講性價比幾高💰💰 飲落朱古力味幾重🍫🍫 雖然佢唔算好杰, 但係味道幾濃👍🏻👍🏻 整體嚟講唔錯~

—————————
【 Virgin Elderflower Spritz🌸🍹 】($48)

🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑

主調會以接骨木味為主🌸🌸 飲落好舒服🏞️🏞️ 聞落亦都好香👍🏻👍🏻 另外亦都會有陣陣嘅薄荷味🌿🌿 整體嚟講唔會話好甜~ 配埋梳打感覺幾新奇🍹🍹 都值得一試~

—————————
【芝士蛋糕🧀🍰 】 ($38)

🐹: 🌕🌕🌗🌑🌑

賣相睇落幾靚😍😍 食落雖然唔算好滑👀👀 但係都會有啲creamy 🫕🫕 芝士味正正常常, 唔會話太淡🧀🧀 整體嚟講不過不失~

—————————
【抹茶蛋糕🍵🍰 】 ($38)

🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑

呢個蛋糕幾有驚喜✨✨ 食落會有少少似mousse嘅質地❣️❣️ 值得一讚嘅係真係好滑好滑👍🏻👍🏻 抹茶食落好舒服, 唔會太苦🍵🍵 推薦推薦~

=========================
🌟性價比:7/10
💖回頭指數:7.5/10

加1️⃣服務費:⭕️
—————————
👩🏻‍🍳餐廳 : The Francesco (奧運)
📍地址 : 大角咀大全街47-49號大同新邨大滿樓地舖
2024-08-19 146 浏览
為左慶祝生日,我地二訪大角咀隱世意大利餐廳。佢既食物精緻優質充滿意大利風味,食完一次好期待有第2次要Bookmark😁!Wild Mushroom Truffle Carbonara黑松露野菌卡邦尼扁意粉(⭐️⭐️⭐️重點推介⭐️⭐️⭐️)與眾不同的經典卡邦尼扁意粉,每條鮮嫩的闊扁意粉,每一口掛滿滋味的醬汁,口感煙韌彈牙Homemade Tiramisu意大利提拉米蘇生日甜品是今日的點綴,Tiramisu由一層手指餅乾浸入濃縮咖啡液,口感柔軟綿密、香甜濃郁,散發著陣陣奶蛋香Scampi Pizza with Rocket Veggies火箭菜龍蝦仔薄餅(⭐️⭐️⭐️重點推介⭐️⭐️⭐️)pizza份量蠻大而且材料豐富,芝士超多很香濃,還有鮮甜龍蝦仔在上面,新鮮爽口既火箭菜鋪滿在薄餅,咬下去口感很豐富Rack of Lamb香燒羊肋排配薯條炙烤的羊肋香氣撲鼻,撕開嫩滑的肋肉,咬上一口令人難忘薯條經過調製,超惹味超級香脆,內裡十分的柔軟

黑松露野菌卡邦尼扁意粉(⭐️⭐️⭐️重點推介⭐️⭐️⭐️)

Homemade Tiramisu
意大利提拉米蘇

火箭菜龍蝦仔薄餅(⭐️⭐️⭐️重點推介⭐️⭐️⭐️)

Rack of Lamb
香燒羊肋排配薯條
炙烤的羊肋香氣撲鼻,撕開嫩滑的肋肉,咬上一口令人難忘
薯條經過調製,超惹味超級香脆,內裡十分的柔軟
2024-08-09
庆祝纪念
生日
2024-08-17 147 浏览
初訪位於大角咀既西餐廳The Francesco✨餐廳座位闊落夠光猛,主打不同意粉及肉類菜式,性價比幾高,尤其係今次試既兩款意粉都係同區少見既高質素🙆🏻‍♀️🔸龍蝦湯質地濃稠充滿鮮味,仲加入忌廉令口感更幼滑🔸鮮茄白酒燴蜆多士性價比超高既前菜!蜆肉每一隻都好飽滿,配上蕃茄同白酒煮成既醬汁食落完全無膩感,仲有脆多士伴碟沾汁慢慢食🤤🔸海膽忌廉汁意粉用海膽打成既醬汁充滿鮮味,厚實質感掛滿一條條意粉,上面再放兩塊新鮮海膽,每一啖都有海膽獨有濃郁香味,不愧係店家signature之一✨🔸蒜香牛油粉絲蝦汁虎蝦扁意粉以為係普通虎蝦意粉,點知原來係超有趣配搭!大大隻虎蝦上面放滿炒香彈牙粉絲,下面係用蝦汁煮成既扁意粉,整碟除咗蝦鮮味仲有滿滿蒜香,所有食材放埋一齊估唔到咁夾😍

🔸龍蝦湯
質地濃稠充滿鮮味,仲加入忌廉令口感更幼滑
🔸鮮茄白酒燴蜆多士
🔸海膽忌廉汁意粉

🔸蒜香牛油粉絲蝦汁虎蝦扁意粉
📍 The Francesco (大角咀)難得幾個女仔約咗happy Friday,揀咗去大角咀覓食。依間餐館還算有格調,最緊要坐得舒服。我哋幾個女仔由七點坐到人哋收舖十點,店員都冇成日行過嚟收嘢趕人走👍🏻🩵Truffle Portobello Mushroom HKD128黑松露醬大啡菇薄餅黑松露醬鋪滿薄餅,on top 再鋪滿厚厚的芝士,誠意之作🤤🩵 Grilled Pineapple Half Chicken HKD158香燒菠蘿半邊黃油雞配雜菜薯條薯條份量好多,黃油雞都好嫩滑🩵 Japanese Style Grilled Chicken Mixed Green Salad HKD98 日式烤雞雜菜沙律沙律菜種類豐富,份量多🩵Tiramisu HKD78呢個tiramisu版本好岩鐘意食多海綿蛋糕嘅朋友,個人比較鐘意酒味濃🥴 油膩指數🌕🌕🌗🌑🌑好食指數🌕🌕🌕🌕🌑抵食指數🌕🌕🌗🌑🌑
📍 The Francesco (大角咀)

黑松露醬大啡菇薄餅

香燒菠蘿半邊黃油雞配雜菜薯條
薯條份量好多,黃油雞都好嫩滑

日式烤雞雜菜沙律
沙律菜種類豐富,份量多

🩵Tiramisu HKD78

油膩指數🌕🌕🌗🌑🌑
好食指數🌕🌕🌕🌕🌑
抵食指數🌕🌕🌗🌑🌑

Truffle Portobello Mushroom
Truffle Portobello Mushroom
2024-08-12 108 浏览
今次同朋友去左位於大角咀PC值好高既隱世西餐廳😋環境都好舒服,好幾個朋友聚會傾偈又唔會太嘈同Chill今次三個人 叫左🍕煙鴨胸 海鮮醬薄餅 $128脆薄pizza餅底配上野味煙鴨胸加上拉絲芝士 加上海鮮醬簡直係絕配🥩美國西冷扒8安士 燒汁配雜菜薯角 $258牛扒選擇左5成 黎到啱啱好肉身鮮嫩多汁 咬落肉味較濃配菜有薯角同雜菜 🍄煎帶子香辣牛肝菌闊條麵 $138帶子煎至金黃,肉質彈牙😋闊條麵賣相有啲似河粉,但食落係手工麵既質感,配上牛肝菌同少少辣,成個闊條麵既層次多左又好惹味The Francesco📍大角咀大全街47-49號大同新邨大滿樓地舖Ig: @thefrancescohk#hongkong #hkfoodie #foodporn #foodiehk #hongkongfoodie #hongkongfoodies #852foodie #852foodies #foodphotography #foodblogger #foodstagram #foodlover #foodlovers #foodlove #lifesyle #打卡美食#打卡餐廳 #相機食先 #食好西 #大角
又唔會太嘈同Chill

牛扒選擇左5成 黎到啱啱好
肉身鮮嫩多汁 咬落肉味較濃
配菜有薯角同雜菜

🍄煎帶子香辣牛肝菌闊條麵 $138
帶子煎至金黃,肉質彈牙😋

The Francesco
📍大角咀大全街47-49號大同新邨大滿樓地舖

Ig: @thefrancescohk

#hongkong #hkfoodie #foodporn #foodiehk #hongkongfoodie #hongkongfoodies #852foodie #852foodies #foodphotography #foodblogger #foodstagram #foodlover #foodlovers #foodlove #lifesyle #打卡美食#打卡餐廳 #相機食先 #食好西 #大角咀 #大角咀美食#週末食好西 #吃貨聚集點 #大角咀好去處 #意大利菜 #大角咀小店
煙鴨胸 海鮮醬薄餅
美國西冷扒8安士 燒汁配雜菜薯角
煎帶子香辣牛肝菌闊條麵
煙鴨胸 海鮮醬薄餅
美國西冷扒8安士 燒汁配雜菜薯角
煎帶子香辣牛肝菌闊條麵
2024-07-26 188 浏览
同朋友好耐無見,揀左大角咀食野❤️無旺角既餐廳咁多人,無限時🕑🕖🕛🕠🕥可以慢慢傾計👄👂🏻👄👂🏻叫左個2人餐加鵝肝多士個餐湯係少見既椰菜花忌廉湯不錯🤫🤫🤫🤫個沙律有少少辣😉同要加$18,得3隻蝦🦐🦐🦐性價比不高🤔🤔🤔🤔牛扒叫左5成熟但來到似7成,偏熟🥹🥹🥹🥹其他普通無咩特別🙃🙂🙃🙂勝在唔趕客走👍👍👍👍可以慢慢坐傾計🤭🤭🤭🤭

同朋友好耐無見,揀左大角咀食野❤️
無旺角既餐廳咁多人,無限時🕑🕖🕛🕠🕥
可以慢慢傾計👄👂🏻👄👂🏻

其他普通無咩特別🙃🙂🙃🙂

勝在唔趕客走👍👍👍👍
可以慢慢坐傾計🤭🤭🤭🤭
2024-07-26 152 浏览
大角咀有唔少隱世美食,聽朋友介紹意大利餐廳The Francesco係由來自羅馬嘅廚師主理,而且CP值極高,所以帶埋屋企人嚟品嚐一下😋餐廳食物價錢相宜,而且選擇好多~ 我哋最終選擇咗 龍蝦湯🦞、煙燻三文魚凱撒沙律配多士🥗、香燒菠蘿半邊黃油雞配雜菜薯條🐔,同香蒜牛油粉絲虎蝦扁意粉🍝龍蝦湯 ($58) 嘅龍蝦味濃郁🦞,配上忌廉嘅香味,層次感十足。煙三文魚凱撒沙律配多士 ($98) 雖然唔使$100,但份量驚人,成座凱撒沙律山咁😆 沙律菜好新鮮,食落嗦嗦聲🥗,好鮮甜;煙燻三文魚大大塊,仲好厚肉🍣;麵包大粒脆口,啲沙律醬都撈得好均勻,食得多都唔會覺得膩☺️。香燒菠蘿半邊黃油雞配雜菜薯條 ($158) 賣相精緻,黃油雞嘅金黃色外皮,煎得香脆爽口;肉質嫩滑,配搭充滿特色嘅菠蘿醬,味道特別香甜;伴碟嘅沙律同燒菠蘿都值得一讚🍍,唔單只大條,味道仲好爽甜。香蒜牛油粉絲虎蝦扁意粉 ($138)嘅虎蝦肉質彈牙🦐,再鋪上蒜香粉絲,配搭意外合拍;意粉大大份,調味得宜,食落有淡淡嘅蝦味。經過呢餐晚飯後,覺得朋友真係冇介紹錯,食材新鮮、價錢相宜、食物大大份,如果大家去大角咀,都可以到訪呢間小店💁🏻‍♀️

2024-07-24 136 浏览
平日晚上人少少,去大角咀食晚餐,食物味道好,環境企理,闊落舒適,性價比頗高,適合二人或三五知己温馨小聚一番💕🐷西班牙豬鞍蘋果醬伴雜菜薯蓉($188) 份量十足,豬鞍肉質腍而軟嫩,肉汁又多,蘋果醬有粒粒蘋果肉🍎 還可蘸點燒汁或碟上芥末醬,提升整體味道。伴碟雜菜都煮得好味又唔乾 🧄蒜頭都幾好食,最欣賞豆角卷,好好味,鹹度再減少少會更好。由於薯蓉賣哂,又唔想要兩份薯條,就改為健康又清新嘅沙律🥗🍔經典牛肉漢堡配薯條($108) 好大份!漢堡扒肉厚多汁,配上煙肉,芝士同醬汁好滋味,烘焗過嘅麵包口感鬆軟,底部微脆,非常好味😋 即炸粗薯條亦好香脆🍟是日例湯係🎃南瓜湯($38),口感幼滑 🦞龍蝦湯($58)口感厚一點,味道香濃,混合零丁打碎後的龍蝦殼,真材實料🐥棒棒雞翼($68)係單骨炸雞翼,方便保持儀態,一邊傾計,一邊食嘢😆 雞翼外層炸得酥脆,內裏雞肉又夠嫩
西班牙豬鞍蘋果醬伴雜菜薯蓉

經典牛肉漢堡配薯條
是日例湯
龍蝦湯
棒棒雞翼
大角咀 @thefrancescohk 由意大利廚師主理午市固然抵食 晚市的兩款2人套餐CP值極高à la carte選擇多元化 食物份量多 餐廳寬敞當晚仲有人慶祝生日🎈氣氛好好 很適合聚餐·🦆煙鴨胸·海鮮醬薄餅食意大利菜又點少得PIZZA 手工批底有驚喜煙鴨胸肉質具彈性 充滿油脂香 帶陣陣煙燻味塗滿海鮮醬及京葱絲 青瓜絲🍕好似北京填鴨加上番茄和大量芝士 做出拉絲效果卻不油膩·🍖西班牙豬鞍蘋果醬伴雜菜薯蓉香煎豬鞍非常大塊 肉質鬆軟 可蘸點黃芥末再加入酸酸甜甜的蘋果蓉 令味道更有層次中和了豬鞍的肥膩感🍎伴碟的薯菜也不錯·🍟小食拼盤人多的話 推介小食拼盤 滿滿的一盆 好豐富有齊單骨雞翼/薯波/洋蔥圈/薯條/炸魷魚鬚即叫即炸🦑調味適中且酥脆 配茄汁和沙律醬
大角咀 @thefrancescohk 由意大利廚師主理
人多的話 推介小食拼盤 滿滿的一盆 好豐富
有齊單骨雞翼/薯波/洋蔥圈/薯條/炸魷魚鬚
即叫即炸🦑調味適中且酥脆 配茄汁和沙律醬
2024-07-22 112 浏览
好朋友生日,去佐這間隱世意大利餐廳,除左食物高質外,,環境舒適又夠空間感,感覺幾chill👍◆炸豬手配薯條 份量都好大碟,,外皮炸得脆卜卜好酥脆,肉質仍保持軟嫩,食落啖啖肉,點埋蜜糖芥茉醬好夾,薯條炸得金黃香脆,份量亦吾小😅◆煎帶子香辣牛肝菌闊條麵鮮味帶子兩邊煎到金黃色,肉質彈牙,闊條麵加埋牛肝菌一齊煮,,吸收晒牛肝菌汁獨特既香味,,食落香濃仲帶點微辣好惹味😋♡凍朱古力朱古力味夠好濃! 凍Cappuccino泡沫咖啡泡沫好順滑,咖啡好香!♡甜品揀佐自家製既Tiramisu 「給個驚喜朋友叫餐廳代大寫祝賀語」🎂Tiramisu口感creamy微微酒香同咖啡香先衝入口腔,,加上藍莓點綴不錯!

◆炸豬手配薯條

◆煎帶子香辣牛肝菌闊條麵

♡凍朱古力
朱古力味夠好濃!
凍Cappuccino泡沫咖啡
泡沫好順滑,咖啡好香!

甜品揀佐自家製既Tiramisu

2024-07-17
  • 炸豬手配薯條
  • 煎帶子香辣牛肝菌闊條麵
  • Tiramisu
今次已經係我第二次黎Homemade Tirarisu味道正常👍🏻份量取勝-----------------------Garlic Mushrooms 作為幾十元既餐前小食大大碟又有幾款唔同既菇類🍄‍🟫都無咩好挑剔---------------------------BBQ 🍖 Ribs with Fries🍟 一上枱大件到嚇親肉唔會鞋又容易切得開薯條🍟亦係正常發揮雖然我同男朋友唔算好識食但係二百元都唔洗咁既質素又確實係挑剔唔落

今次已經係我第二次黎

Homemade Tirarisu