2021-11-20 990 浏览
多年前黃埔都有過UCC依嫁重新開番立即去食TeaTea Set 份量比較少見有其他客人都要Order雙份先夠食,如果怕吾夠食可以order單點食物另加$40可享有沙律同飲品Tea 海鮮意大利燴飯 $77配上魷魚、蝦飯味道比較淡,份量比較少兒童餐 $62用玩具車餐盤上枱好有心機,意粉比較硬醬都好少,令到小朋友都吾想食有腸仔,薯角,水果,啫喱 呢啲小朋友見到好開心 ,係估吾到仲有玩具贈送朱古力法式多士 $59外脆內軟既多士,仲有忌廉同朱古力餅,吾太甜。如果Tea set有呢啲甜品選更加好依嫁Aeon卡仲有9折添味道賣相衞生服務抵食推介
多年前黃埔都有過UCC依嫁重新開番立即去食Tea

Tea 海鮮意大利燴飯 $77
配上魷魚、蝦飯味道比較淡,份量比較少

兒童餐 $62

朱古力法式多士 $59

依嫁Aeon卡仲有9折添

賣相

衞生

推介

2021-10-22 699 浏览
放假日子,生活節奏就會變得隨心~當又未食lunch,又到下午茶時間,放假又想對自己好啲,可以揀下UCC coffee shop,一間日系餐廳,坐得舒服😌食物又有水準,又夠份量。🦐白汁海鮮意大利飯:海鮮十足,飯唔會煮到好硬,個白汁帶有少少黑椒,食到既時候,有點小驚喜。整個飯唔會咸,同又有配菜,唔會好「流」。🍝蟹肉本菇意粉:蟹肉量夠多,亦有不少蔬菜,但有啲似湯意粉,食多幾啖有少少咸。🍰北海道芝士蛋糕:一入口啖啖芝士味,但又唔會好粘住個口~再配埋杯咖啡,真係唔錯😌☕️招牌咖啡:奶由自己落,UCC招牌菜係咖嘛,真係無錯。先聞到咖啡香,之後飲落口唔會好濃烈,係好溫柔嘅咖啡。
放假日子,生活節奏就會變得隨心~

2021-10-17 819 浏览
以前麻麻哋嗰間扒房執咗之後,好開心UCC 喺黃埔Aeon開張!啲嘢食一如以往咁出色,最鍾意飲佢嘅炭燒咖啡,可能新開張,水吧姐姐好有心機沖,UCC用虹吸壺,好少失準,咖啡酸度低,凍或熱都唔會點變味,希望可以一直keep到個水準!佢哋個兒童餐係比六歲以下嘅小朋友嘅,我仔仔四歲,個份量啱啱好!唯一比較失色嘅,係跟餐嗰個忌廉湯,好淡、好水汪汪,我飲咗兩啖就飲唔落。嗰個鋪位都比較細間,因應疫情分左B、C區,如果冇安裝安心出行,寫紙仔嘅朋友就淨係可以等B區,要預番多少少時間先至等到枱。用Aeon 信用卡有9折,而家跟餐加$15有軟雪糕
用Aeon 信用卡有9折,而家跟餐加$15有軟雪糕
黑松露帶子意大利飯
漢堡蛋包飯(牛肉汁)
兒童餐
UCC炭燒咖啡
2021-10-16
用餐优惠
信用卡優惠
黑松露帶子意大利飯
漢堡蛋包飯(牛肉汁)
兒童餐
UCC炭燒咖啡