2022-11-22
雖然葵興唔多美食, 而且冇乜野好行, 不過連埋荃灣或者葵芳作為半日遊, 光輝圍作為中途站食下野都係唔錯相撲手西冷牛扒配黑椒汁跟扁意粉 - 西冷牛扒夠大份肉味濃唔會嚡熠熠, 意粉有撈過茄汁唔係就咁淥熟, 價錢相宜, 每次嚟都好多人叫嘅人氣套餐脆炸更邪惡芝心豬跟扁意粉 - 一切個芝士就流出嚟, 跟飯應該更好, HKD63出面茶記都係普通醋扒撈丁, 抵食焗黑椒汁牛魔皇跟珍珠飯 - 幾喜歡餐廳會跟沙津菜, 黑椒汁好惹味同牛係無敵組合, 少食飯都忍唔到口 全日早餐 All Day Breakfast - 除咗最吸引我嘅奶油窩夫同茄汁豆, 仲有香草腸、煙肉、炸薯餅、牛乳炒蛋、山葵汁田園沙律, 而且跟餐有熱飲都只係HKD60, 我要咗薏米水都唔洗加錢, 唔洗升級都好飽
脆炸更邪惡芝心豬跟扁意粉 - 一切個芝士就流出嚟, 跟飯應該更好, HKD63出面茶記都係普通醋扒撈丁, 抵食 焗黑椒汁牛魔皇跟珍珠飯 - 幾喜歡餐廳會跟沙津菜, 黑椒汁好惹味同牛係無敵組合, 少食飯都忍唔到口 全日早餐 All Day Breakfast - 除咗最吸引我嘅奶油窩夫同茄汁豆, 仲有香草腸、煙肉、炸薯餅、牛乳炒蛋、山葵汁田園沙律, 而且跟餐有熱飲都只係HKD60, 我要咗薏米水都唔洗加錢, 唔洗升級都好飽