2024-08-06
早排见klook有买二送二优惠所以book左同屋企人食,官网原价$798/1,用埋code依家$441/1,平好多😝酒店位于朗豪坊隔离,好方便~最近做紧「泰」回味海鲜自助餐🇹🇭,热盘主打泰式美食🔅海鲜有鳕蟹脚、蚝、面包蟹、龙虾,都几新鲜,出亲去都几full唔会无晒~🔅热盘 & 铁板烧有乌头、烤春鸡、船面、炸虾片等等,都几丰富。泰式串烧就普通,猪颈肉唔错🐷,少少㶶边几爽口。粉丝扇贝就一般,唔够味又太细粒🌞🔅冷盘冷盘都算多,鱼生我唔食所以无包胶😂,但沙律唔错既,够新鲜👍🏻🔅甜品鸡蛋仔系斑兰椰子味,不过唔系好食得出,又唔太脆,唔推😂。雪糕系moven pick,口味都算多,仲有埋台式仙草冻几特别😳,味道都ok既。另外仲有榴梿泡芙🙈,未算好浓味应该唔会臭亲隔离🔅自助餐饮区饮品无咩特别,唔饮酒既我都系得茶、汽水同果汁拣💬整体无咩特别,未必encore。谂返食 eaton普庆既自助早餐仲食得满足啲开心啲😂
饮品无咩特别,唔饮酒既我都系得茶、汽水同果汁拣