2020-10-06
兆万呢个商场不嬲都多嘢食大家都知,细细𠮶食到大,但系好多舖头都系中伏之选😳😳好耐冇见嘅朋友话带我嚟呢间度食野,话要令我改变😜好啦,俾次机会啦🤩一上嚟先知原来可以食刺生,鸡煲打边炉,韩烧,同一时间做晒三样嘢🤪咁米好忙咯😳提供自助酱料吧同饮品吧,好整齐企理😋刺身款式都好多,三文鱼,带子,螺片等等,带子特别好食,因为厚切嘅😋韩烧方面都好多选择呀,烧黄沙猪膶都系第一次,原来可以咁好味架🥳🥳烧三文鱼头好高质😊牛仔肉好juicy😃之后就食鸡煲,有洋葱,蒜,葱,红绿椒片等食材,爆得香身❤️鸡件好多,鸡肉原汁原味,嫩身既肉质,食完鸡煲就加水打边𬬻🌟任点任食火㶽配料,真系好多啵,基本既黑豚肉片,美国雪花肥牛同羊肉片,估唔到肥牛好高质㖞,羊肉味好浓郁😋,我特别钟意食羊肉。手打蟹籽墨鱼滑,顺德鲮鱼滑,手打蟹籽鲜虾滑同埋手打丸,非常弹牙同埋料足,爽口😋脆脘骨腩,脆鲩鱼片,生猛海虾,全部都好新鲜呢😜黄沙猪膶,秘制牛孖筋,样样都系打边炉必食既😚小食有炸鱼皮好香脆架😊红火鲜料火锅专门店旺角西洋菜街1号兆万中心17楼全层
红火鲜料火锅专门店
旺角西洋菜街1号兆万中心17楼全层