🤎Coffever (铜锣湾)🧸铜锣湾富明街2-6号宝明大厦3楼C室〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️多谢介绍😝当我睇到佢出post我就决定要book😌首图太吸引我了😍真心推荐大家去呢间餐厅🍴高质得黎唔算贵,最紧要睇得出佢哋用心制作😍不过…听讲佢哋系5月1号就会结业🥺希望未来有机会再见👋🏻一直都辛苦了,好好休息,未来再走更远💖大家都Follow下佢哋🙈 @coffever-极浓海胆扁意粉🍝 $162之前听讲因为供应问题,所以唔会有好多货源,食到是幸运哦🤩海胆是我的最爱💯世界上最好食嘅食物,呢个意粉巨巨正😏首先佢个面条条都挂住海胆汁😍份量毫不吝啬😆每一啖都好甜好正🥳-烟三文鱼黑松露扁意粉🐟 $112黑松露味好香!好Creamy!扁意粉条条分明🫢非常非常正,面条挂汁之外较硬适中😈烟三文鱼份量都唔少架😍非常之饱肚!以上两个餐已经配有餐汤,今日嘅餐汤系粟米汤😋-伯爵茶奶冻配雪糕🍦 +$10伯爵茶奶冻好特别,好香茶味,最重要系加$10,作饭后甜品真系非常非常之唔错🙌🏻饮品我哋就叫咗Mocha同Rose Latte💁🏻‍♀️

🤎Coffever (铜锣湾)
🧸铜锣湾富明街2-6号宝明大厦3楼C室

-极浓海胆扁意粉🍝 $162
极浓海胆扁意粉

-烟三文鱼黑松露扁意粉🐟 $112
烟三文鱼黑松露扁意粉

以上两个餐已经配有餐汤,今日嘅餐汤系粟米汤😋
粟米汤

-伯爵茶奶冻配雪糕🍦 +$10