2022-12-27 778 浏览
应该冇乜人记得呢间铺叫咩名,只会直接叫佢「一蚊一件煎酿三宝」。我冇打错、你冇睇错,$1一件,真系平到癫😱!呢间合发小食,少少地一、两草嘢*就可以塞饱自己,几草嘢*嘅话简直可以饱到呕🤢🤮,份量相当惊人!以量嚟讲,不得不提君岛美绪,尤其2018同2019两年,好似开咗无双咁疯狂拍片,重点系,窈窕纤幼同时应大则大,演技又有水准,唔系交行货,题材又多样。合发小食情况差唔多,煎酿三宝质素见得人,款式都足够:鱼蛋、豆腐、红肠、茄子🍆、青椒🫑、尖椒、炸云吞皮。唔只煎酿三宝,仲其他各式各样食品,几乎全部十草嘢*埋到单:鱼肉生菜🥬、碗仔翅、烧卖、牛肉球、粉果、糯米鸡、豉油皇炒面、麦乐鸡、炸鸡中翼、鸡全翼、薯饼、炸鸡髀🍗⋯⋯仲有粥粉面饭薯条🍟糖水,数唔晒。犀利嘅系,所有炸物可以现场炸返热辣辣先畀你,营业时间相当长,最迟试过凌晨3、4点帮衬。至于𠮶啲「好油」、「好肥」、「好唔健康」诸如此类,唔该自己肃静回避,最好弹开九丈远。*注:几蚊=几鸡嘢;几十蚊=几草嘢;几百蚊=几嚿水;几千蚊=几叉嘢;几万蚊=几皮嘢;几百万=几球⋯⋯越数越伤心💔我冇😢

*注:

煎酿三宝
炸鸡翼、炸鸡髀、薯饼、麦乐鸡
2022-12-20
等候时间
3 分钟 (外卖自取)
用餐时段
宵夜