2020-11-15
🍖𝙂𝙚𝙧𝙢𝙖𝙣 𝙋𝙤𝙧𝙠 𝙆𝙣𝙪𝙘𝙠𝙡𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙖𝙪𝙚𝙧𝙠𝙧𝙖𝙪𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝙋𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙咸猪手唔够味,靠个sauce吊味。皮上枱𠮶阵因为已经冻咗所以唔太脆🥺有点小失望谂住Signature点都会有质素保证🥺🍝𝙁𝙚𝙩𝙩𝙪𝙘𝙘𝙞𝙣𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙥𝙖𝙣𝙞𝙨𝙝 𝙃𝙖𝙢 𝙖𝙣𝙙 𝙈𝙪𝙨𝙝𝙧𝙤𝙤𝙢意粉好足料够creamy,份量亦够晒多,值得一试👍🏿🥗 𝙎𝙢𝙤𝙠𝙚 𝙎𝙖𝙡𝙢𝙤𝙣 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝘾𝙖𝙚𝙨𝙖𝙧 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙哗呢个沙律真系似食芝士粉同汁多过食菜🤢铺喺面嘅已经唔系平时食嘅芝士碎,我好怕食太重sauce嘅沙律,感觉食完已经漏到唔想食其他嘢,下次应该嗌走芝士粉走沙律酱会好啲😂🍲 𝙎𝙥𝙖𝙣𝙞𝙨𝙝 𝘾𝙤𝙤𝙠𝙚𝙙 𝘾𝙖𝙡𝙢𝙨 𝙞𝙣 𝙇𝙚𝙢𝙤𝙣 𝙎𝙖𝙪𝙘𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙊𝙡𝙞𝙫𝙚 𝙤𝙞𝙡蚬算新鲜多肉,底个汁都好重酒味,鲜甜味不错☺️
🍝
意粉好足料够creamy,份量亦够晒多,值得一试👍🏿
🥗
🍲
蚬算新鲜多肉,底个汁都好重酒味,鲜甜味不错☺️