真好好少揾到又靓又好食嘅cafe🫡但呢间喺大角咀嘅cafe系我哋无意中揾到去试🤣估唔到味道有惊喜之余卖相仲💯▪️Ham & cheese croffle ($98)🥐就算我地影左好耐相,呢个牛角包仲系外脆内软😋包入面有半溶芝士、炒蛋、蕃茹、火腿同沙律酱。成个包啲材料都好多好大份,唔会食一半冇晒馅!▪Avocado prawn sourdough ($88)牛油果下面仲涂左一层忌廉芝士~几只大虾仲要煎完食得出有少少脆边,充满牛油同胡椒嘅味道,好香口🥹好多cafe只系牛油果加片面包就收呢个价,无比较真系冇伤害! ▪Original Basque cheesecake  ($60)🧀呢个流心巴斯克芝士蛋糕超香芝士味!而且有流心!口感软身✨之前食开𠮶啲都系实心好普通🧐但餐厅明显有心机整做流心口感~十分有惊喜🤩▪Mochi breakfast latte ($50)呢杯系好重麦香味嘅牛奶,配埋烟韧丸子,面头有黄豆粉✨感觉好健康~▪Ice Honey latte ($48)微微蜜糖味嘅咖啡,就算冰溶左都唔会令咖啡淡味~ 不过蜜糖味出啲就好啦🤣▪Ice Mocha ($51)底下会有朱古力碎,所以饮嘅

▪️Ham & cheese croffle ($98)🥐

▪Mochi breakfast latte ($50)

▪Ice Honey latte ($48)

▪Ice Mocha ($51)
底下会有朱古力碎,所以饮嘅时候会饮到朱古力粒🤣整体都有朱古力味,不过唔算好浓~

✍🏻整体:
见呢间cafe有好多街坊落黎食,证明味道有保证🤣仲见到每杯饮品都整得好靓! 绝对唔马虎~一定会回访🤎
📍GOODIN’OUT
大角咀嘉善街25号地舖