2022-11-08 58 浏览
今日系同老公仔拍拖周年纪念,佢带我黎位于尖沙咀既日本omakase 餐厅。☺️餐厅位置位于尖东站B2出口,位置非常便利。👍🏻第一道菜系千叶原产平目鱼,中间配搭左啲芽葱,食落后两个口感,都几得意,鱼身仲配搭左啲辣椒萝卜蓉同加咗啲柚子味嘅汁,酸酸甜甜非常开胃呀!子持鲇鱼原条盐烧好既鲇鱼,都keep到鲜甜味好好味!😍咬落仲要有好多鱼春爆出黎,真系好有惊喜👍🏻绝对推介!吞拿鱼酱油渍寿司第二道菜就有呢个吞拿鱼酱油寿司,师傅用咗赤身嘅中拖罗整,外面仲包住左紫苏叶,口感马上提升!另外仲有萝卜同大葱,口感都几有日本风味㗎!大蚬面豉汤仲有我哋order左呢个大蚬面豉汤,d蚬大大只好鲜甜,个汤好浓好香,又唔会太咸 ♥️超正👍🏻👍🏻整体来讲依间餐厅环境非常舒适 员工服务非常周到,下次有机会一定会返嚟再食!
子持鲇鱼
吞拿鱼酱油渍寿司