2025-01-27
《新派越式河粉🍜》———————————————-#LeViet 🇻🇳 -呢间越菜位于the one,采用开放式设计,整体空间感充足,坐得舒适,店员服务态度都好好👍🏻-🐮 吊龙汤河全新推出嘅越南小黄牛肉粉系列超吸引,有匙炳/吊龙/雪花牛可供选择,我哋拣咗吊龙🐲汤底轻轻灼熟牛肉,吊龙质地柔软,牛味香浓,另外亦食得出汤底用咗大量牛骨熬制而成,清甜唔口渴,配搭顺滑嘅河粉,甘甜美味😋-足料软壳蟹肉质鲜嫩,一啲都唔油腻,炸得酥脆🦀咖喱非常出色,唔洗惊辣,充满椰香甜味,口感特别幼滑😙-另外嗌咗个小食,牛油鸡翼皮脆肉嫩,外层炸到金黄酥脆,好滋味😍-香芒糯米饭烟烟韧韧,配上新鲜香甜嘅芒果,再淋上椰浆,好满足🥭-⭐ 参考价钱︰(另收加一)牛油鸡翼:$78吊龙汤河:$82咖喱软壳蟹:$138香芒糯米饭:$68🍌 抵deal 指数:7/10
———————————————-
#LeViet 🇻🇳
🐮 吊龙汤河
⭐ 参考价钱︰(另收加一)
牛油鸡翼:$78
吊龙汤河:$82