2021-11-11
今晚要食得够趣🤣 试吓呢个🧆 若果两个人都拣汉堡扒 仲有 #二人套餐我地拣咗3️⃣ $338先每人有 #面豉汤 #沙律菜 同 #配菜然后主菜出场~#芝士蛋蒜和牛汉堡扒 (中)见到个样 唔好以为系肉丸 其实系 #热石 #汉堡扒 旁边配有 #芝士蛋 中间大大个 #和牛汉堡 可以自己动手整 #汉堡扒 上面配有芝士&香蒜一上枱 本身块铁板都系热 所以个芝士蛋好快就熟咗 同埋充满汉堡扒嘅香味每人再付上铁铲 可以砌肉扒系另外块热石到动手整迷你汉堡扒 每个位再有埋吸烟喉 所以唔会食到成身油烟味 好贴心❣️肉丸好juicy 虽然铲小件自烧汉堡扒时会流失咁啲肉汁但烧完 仍然仲有肉汁😋所以记得睇吓坐位上张纸说明点烧先 会效果更好😉😅😅唔知我系咪整得太捞搅😅😅有个店员哥哥行咗过嚟教我🤣之后果然整得更好 服务一流👍🏻块热石由于会慢慢降温 不过店员会咁上下自动过嚟帮你换热石 非常好👍🏻二人餐除咗每人一份中size 汉堡扒之外 仲跟多个 #丼饭 我地呢个就系 #月见味噌牛丼饭 碗丼好足料 个个面都舖满肥牛 中间再加只 #温泉蛋 捞匀食时发现仲有金菇 个汁同个蛋好match 而汁嘅份量好够只系食完个主菜汉堡扒 已经冇几
今晚要食得够趣🤣 试吓呢个🧆
若果两个人都拣汉堡扒 仲有 #二人套餐
我地拣咗3️⃣ $338
先每人有 #面豉汤 #沙律菜 同 #配菜
然后主菜出场~
#芝士蛋蒜和牛汉堡扒 (中)
见到个样 唔好以为系肉丸 其实系 #热石 #汉堡扒
旁边配有 #芝士蛋 中间大大个 #和牛汉堡
可以自己动手整 #汉堡扒 上面配有芝士&香蒜
肉丸好juicy 虽然铲小件自烧汉堡扒时会流失咁啲肉汁
二人餐除咗每人一份中size 汉堡扒之外 仲跟多个 #丼饭
我地呢个就系 #月见味噌牛丼饭
碗丼好足料 个个面都舖满肥牛 中间再加只 #温泉蛋
只系食完个主菜汉堡扒 已经冇几多quota 食个丼饭🤦🏻♀️
套餐仲配有饮品 我地就选择咗另加 $18 要特饮
#西柚特饮
其实就系西柚梳打 好大杯 唔会太甜 想酸啲仲可以 笃多几吓啲柠檬
食到咁饱可解腻😁